- 2 Temmuz 2013
- 3.716
- 7.946
- Konu Sahibi sarilimoncuk
2 ayda 18 kilo aldıysanız bir hastalığınız vardır, emin misiniz 2 ayda olduğuna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve yani bir kare cikolata bitiririm. Tek basima bir kutu baklavada yerim. Probleminiz o degil. Diger sekerli urunlerden fazla aliyorsunuz ve karbonhidrat miktariniz cok yuksek. Tabakta 3 kasik yemek varsa 1 kasigi karbonhidrat olmali. Mutlaka doktora görünün ve sekerinize baktirin. Insulin direnciniz varsa tedavi olup, diyet yapmaniz gerekecekİnsanın kendinden memnun olmaması kısmında haklısınız. Sanırım hayatımdaki tek sorun bu. Tek sorunu daha da sorun Halime getiriyorum belki de taktığım için.
Spor + su konusunda sorunum yok. Yeterli.
Sabah mutlaka Tost + reçel genelde meyve suyu
Arada kahve yanında 2 kare çikolata yemem gerekirken maalesef 60 g karenin tamamını mesela.
Sonrasında akşam yemeği normal sma gece mutlaka makarna mantı yanında ev yapımı olsa bişe şekerli komposto yada limonata
Aralarda yine bolca kahve + çikolata. Cips kızartma vs çok yemem. Kahve yanı çikolata beni bitiriyor daha çok. Mesela dün akşam yemekten sonra magnolia yedik eşimle. Ben önce 1 palet dido üstüne cips fıstık bir kase ve 3 kase magnolia yedim. Genel anlamıyla sürekli çeşitli değil de benzer yiyeceklerden çok sayıda yiyorum. Mesela akşam yemeğinde 3 tabak makarna. Yada 3 tabak tavuklu pilav gibi.
Kilo cidden yaşlı gösteriyor, on kilo verdiğimde en az 6 7 yaş geri gidiyorum çok fark ediyor
Kilolu insan da yaş farkediyor gerçekten de.
Yüz, eller, kollar vs 5 yaş yaşlı gösteriyor
Ama kilo veren insanlar 10-20 yas genclesiyor bencede kilo
Buyuk gosteriyor..bu bahsettigim tabii 5-10 kilo degil 20-30 kg veren biri cidden cok genc duruyor.. ama tuhaf bir sekilde eger birden kilo verdiyse yuzu cok cokuyor ve kirisiyor sanki.. ama bu isi saglikli ve sporla yaparak yavas yavas yapanlar daha iyi gorunuyorlar bence. Cabuk verilen kilo pismanliktir… hamileligimin birinde birden eski kilomunda altina dusmustum 48 filan ve yuzumde ilk kirisikligi o zaman gormustum..tesaduf degildir herhalde
Özür olsun, 10 sayfayı hemen okuyamayacağım için soruyorum. 18 kilo almak için ne yemiş olabilir ki ya?18 fazla ama yediklerini okuyunca şasirmadim. Sporda iştahi acildikça makarnaya tatliya koşmuş ve porsiyonlar zaten uçuk.
Ya canimsuan cok uzuldum..bazi insanlar 50 kilo veriyor ve diyorum ben.. adamlarda celik
Gibi irade var demek ki.. yani ben kafaya takinca zorlasiyor
Isim.. aslinda
Saglikli bir insan icin cok basit formul.. yemeyeceksin yani.hizli
Kilo verdiren diyetler vs fos. Agir agir verip kalici olmasi gerek..
Birde spora giden insan zaten daha cok acikmaz mi? Muhim
Olan dogru besinleri tuketmek.. spordan sonra protein agirlikli beslenmek vs.
Yeme bozuklugu mu bilmem ama herseyden azar azar yemek
Lazim.. ben gibi ya hep ya hic diyorsan isin tabii zor. Cunku porsyon kontrolu yapmak cok zor benim icin..
Buarada esin hakli mi bilmem, ama yalan dememis sonucta sana, seninde bildigin birseyi soylemis. Hani deriz ya oldugumuz gibi kabullensin vs. Ok ama is artik baya ciddiye gitmeye baslamis.
Neden bilmiyorum
Ama Turkiyede genel olarak erkeklerin bi kilo
Takintisi var gibi geliyor bana.. yani kadinlardada var bu yuzden belkide..kilo
Iyi birsey degil hem evet yasli gosteriyor hemde ileride ciddi saglik problemleri cikabilir.
Buarada kucuklukten beri mi var kilo problemin yoksa son 2 ay mi? Son 2 senede alinan kilolar cabuk gidiyir diye duymustum… ama cocukluktan beri varsa uzerime yapismak denir ya cidden oyle oluyormus..
Bu yuzden daha cocukken aslinda icabina bakilmasi gerekiyor.. cunku sadece kilo degil birsuru aliskanliklarimiz olusuyor
Söylediğim gibi, ilk olarak basit şeylerden başlayın.Sanırım bahsedilen yaşlı durmak değil. O kadar biçimsiz bir görüntü var ki genç bir anne olarak gözüktüm dışarıdan. Eşiminde yaşlılık anlamında değil bu ileriki yaşlar sağ kilolu olur anlamında söylediğini düşünüyorum. Nitekim annesi 2 kilo olsa diyete giren bir kadın. Kilolu annesi yok. Benzetme sebebi sanırım garip durmamız.
Bakım meselesi ise 2 ayda öyle çöktüm ki saldım kendimi. Bu doğru. Yapamıyorum. Kendime bir şeyi yakıştıramıyorum.
Özür olsun, 10 sayfayı hemen okuyamayacağım için soruyorum. 18 kilo almak için ne yemiş olabilir ki ya?
Hem de 2 ayda nasıl mümkün olabilir? Öncesinde nasıl yiyormuş? Çok mu farklıymış?
Bu tarz hızlı kilo alımları maalesef ki bir rahatsızlığı işaret ediyor olabilir.
Bir de bir anda aşırı iştah açılması da pek hayra alamet değil.
Evet yuzu genelde guzeldir kilolularin cunku daha bi baska isildiyir genelde dedigin gibi dogal botox dolgu gibi oluyoBunun tersidir bizim ailede, şaşırdım.
19 20 yaşımdayken beni herkes 27 ve üstü zannederdi, boyuma göre çok zayıftım.
Şuan ise 35 e geldim, malum tombişim 42 bedenim, 24 25 diyorlar, çocukların benim olduğuma şaşırıyorlar.
Ailemde de böyledir bu, kiloyla gençleşen bir gen bizimki, kırışıklar doluyor herhalde.
İspat edecek kadar özgüvensiz değilim öyle olsaydı kendim ispat eder sana gösterirdim görenlere sor söylesinler dedim yani kendim gösterecek kadar bile ciddiye almadım ama kapasiten yetmedi işte.Fit seksi misin bilmiyorum da şu cümlen ne kadar boş bir insan olduğunu gosteriyor zaten. İspat edecek kadar mi ozguvensizsin sahi
Ayrica ben saldirmiyorum, saldiran ve insanlara cirkin yakıştırmalar yapan senin seviyende bir cevap veriyorum. Niye bu kadar icerledin ki
Vucudunla ilgili memnun olmadigin seyler var ve bunu senin zittin olan aşırı kilolu insanlara böyle kaba tabirler kullanarak golgeleyemezsin.
Bide allaskina şu arkadaşın her kimse yazsın bana bakim anlatsin nasil fit ve seksi oldugunu
Saygı duyuyorum ama konu sahibinin menüsünü inceledikten sonra bakış açımı değiştirmeme gerek yok diye düşünüyorum konu sahibi süreki olarak yiyor ve bunu normal görüyor tek suçlu ona göre çikolata bu durdurulabilecek bir şey değilSaçmalamışsınız. Ayrıca 1.67 boyunda 88 kilo birini ameliyat mamaliyat etmezler.
Sizin de sağlıksız bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor.
Kilo vermek istemememdeki en önemli etken bu, biliyorum surat çökecek, gözaltı sarkacak, yanaklar bulldog olacak vs.Evet yuzu genelde guzeldir kilolularin cunku daha bi baska isildiyir genelde dedigin gibi dogal botox dolgu gibi oluyo
benimde doktorum aynı şeyi söyledi ... sürekli kilo alıyordum durmaksızın ve aşırı yemek yiyordum nasıl patlamadım hala hayret ederim.Bir doktor vardı adını hatırlamıyorum
Günde iki öğün yenir, ara öğün ve daha fazlası pis boğazlıktır demişti. Bu sözün hakikatini de anlatmış video da.
Çok doğru gelmişti bana.
Hormonlarınız da sıkıntı yoksa yemek yiyerek doyum yaşıyor ve o yüzden bırakamıyor olabilir misiniz?
Abur cubur, hamur işi, tatlı, kızartma yerine fit tarifler yaparak başlayabilirsiniz.
Mesela tıka basa yemek istediğinizde kefir ve meyve, kuru yemişli bir shake olabilir.
Damağınıza, zevkinize göre sağlıklı yiyecekler yapmayı deneyebilirsiniz
Fazla incinmişİspat edecek kadar özgüvensiz değilim öyle olsaydı kendim ispat eder sana gösterirdim görenlere sor söylesinler dedim yani kendim gösterecek kadar bile ciddiye almadım ama kapasiten yetmedi işte.
Durduk yere mesajımı alıntılayan sensin ben değilim incinen kim bir daha düşün istersen
Vücudumla ilgili inan inanma ama memnun olmadığım şeyler yok olduysa tedavisini olmuşumdur değiştirmişimdir bu gün olsa yine olurum bir insan kilosundan memnun değilse ağlayarak 3 tabak makarna 3 kase magnoylia yiyeceğine çaresini arayacak normal değil çünkü görüntü de normal değil saldırmak yerine bunu kabullensen kendinle derdin çözülür
ben buradaki insanlara yaptığım eleştirilerin aynısını kendime de yapıyorum kendi kendimi kandırmayı sevmem ben böyle de güzelim diye ortada vasat vasat gezmem.
Mesajları görürse cevap verir kaale alırsa sana yazar
165 boya 88 kilo normal mi :) kadının havada olduğu pozisyonlardan bahsediyoruz,bunlar mümkün degil,karşısında Goldberg yok. Bu kadar kilo ile koşmak ayri dert,koşmayı geçtim yürümenin şekli bile değişir. Cinsellikte sekteye uğrayacaktır, 2 ayda 18 kg alinmiş abartı burda asılAbartmayın kadın 150 kilo değil normal 88 kiloyla gayet pozisyon değiştirebilir bence
Mükemmel bir başarı benimde bir o kadar vermem gerekir aslında ama 20 kiloya razıyımbenimde doktorum aynı şeyi söyledi ... sürekli kilo alıyordum durmaksızın ve aşırı yemek yiyordum nasıl patlamadım hala hayret ederim.
endokrine gittim kendisi alanında en iyisi+kalp uzmanlığıda var aynen bu cümleyi kurdu
insanın biyolojik saati 2 öğün yemeğe programlı hadi profosyonel milli sporcu olsan inşaatda kum falan taşısan yine anlarımda neyine 2 öğünden fazlası demişti . 3. öğünü 1 porsiyon meyve o da sadece sporculara temizlik şirketinde çalışanlara falan veriyormuş düşünün... 2 öğüne geçtim doktorumun söylediği listeye uydum (kızartma ,işlenmiş gıda,pirinç,şeker yok) 40 kilo verdim .
Evet evet iste birseyler yanlis yapiliyor demek ki oyle cökmüşlük goruntusu oluyor..Kilo vermek istemememdeki en önemli etken bu, biliyorum surat çökecek, gözaltı sarkacak, yanaklar bulldog olacak vs.
Vücuda daha gelmedim bile
Ki kendime müdahale ettirmeyen biri olduğumdan yaptırmam imkansız.
Ama kilom düzensiz, çok kötü görünen bir şekilde olsaydı zayıflardım mecbur.
Annem 50 yaşındayken 15 kilo falan verdi, kadın o zaman yaşlandı çöktü kırıştı bir şeyler oldu.
7 ayda 16 kilo verdim bende,spor ve yürüyüş yaptım yediklerimede dikkat ettim,şu bir gerçek giden kilolarda mutlaka kollarda ve bazı bölgelerde hafifte olsa sarkma oluyor.Kilo vermek istemememdeki en önemli etken bu, biliyorum surat çökecek, gözaltı sarkacak, yanaklar bulldog olacak vs.
Vücuda daha gelmedim bile
Ki kendime müdahale ettirmeyen biri olduğumdan yaptırmam imkansız.
Ama kilom düzensiz, çok kötü görünen bir şekilde olsaydı zayıflardım mecbur.
Annem 50 yaşındayken 15 kilo falan verdi, kadın o zaman yaşlandı çöktü kırıştı bir şeyler oldu.
Ayyy gördüm gördüm.3 tabak pilav, 3 tabak makarna gibi bir beslenme yapiyormuş hatta bence ekmek arasi pilav yiyor olabilir bile. Bu kilo oyle alinir 2 ayda.
Oncesini bilmiyorum.