• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kaynıma çalışıyor

Bızım komşunun gelını boşandı üç çocukla.
Ankara da bır güvenlik görevlisi ile tanışmış netten adama kaçmış. . Adamın da ıkı çocuğu varmış etti 5 çocuk.
Bır de çocuk yok gıbı ortak çocuk yapmışlar oldu 6.
Gubenlık gorevlısı maasıyla 6 çocuk Ankara gıbı yerde.
Sızın kaynınız da o hesap 5 çocuk neyıne?
Ona buna el aç.
Ama bu hikayede en sıkıntı sizin kocanız..
Hamılesınız üzmek istemiyorum da çocuklar dünyaya gelınce asıl cümbüş baslıyor..
Herseyı para maması bezı ıslak mendili damlalar ilaçlar vs vs..
Kocanız bunlara hazır mı hemde ıkı çocuk gelecek.
Hıc bunları düşünüyor mu acaba?
Süper kahraman sanıyor kendini yüzüne karşı da söylüyorum senin neyin varki herşeye yetmeye çalışıyorsun

Konu sahibi yine rahat bi kadın bence, ben ilerisini düşünerek rahat uyku uyuyamazdım. Asalak gibi gelecekler yanlarına, adamın emeklisi bile yok kirada veremez damatlardanda isteyemez. Er yada geç birlik oturup abiye para akıtmaya devam.
Kabus gibi
Farkındaysanız dün gece açtık konuyu artık uyuyamıyorum düşünmekten iki gündür bu sorunlar yüzümden eşimle aram açıldı susmamı bekliyor asla susmam bu saatten sonra şimdiye kadar sustum abisinin düzelmesini bekledim ama geçen ay eltimin gebelik testi yapması aşısı sinirlerimi bozdu bu durumda bile seks yapıyorlar cefasını biz çekiyoruz eşime söylediğimde sen yengemi kafana takma ben onun için değil çocuklar için destek oluyorum abime diyor sürekli bastırmaya çalışıyor beni ama artık asla susmuyorum çünkü üç canlıyım herşeyden önce bebeklerimizi düşünmemiz lazım sanki dersim abisi tefe tüfeğe borçlanmış kendimizden kısıp abisine destek çıkıyor

Dün gece hakkımı helal etmem diyorum bir daha para verirsen bana diyor sen yokluk görmemişsin

Bende hep bunları düşünüyorum o kızlar evlense halimiz perişan

eşimde ha bire o benim abim düştü bir kere yapacak bişey yok bizimde sınavımız bu olsun diyip duruyor beni mağdur etme ne yaparsan yap dedim en sonunda seni de mağdur etmiyorum çocuklarımıza etmem için rahat olsun diyor diyor da diyor hep lafta aç değilim açıkta değilim diye şükretmemi bekliyor sanırım
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 lakin sorumsuz bir adam sizin sınavınız olamaz, eşiniz sınavımız diyerek ancak kendisini ve sizi kandırır, bakmaya gücü yeten isterse 10 çocuk yapsın ama ben yaparım kardeşlerim bakar diyerek 5 çocuk yapan adama düşmüş muamelesi yapmak komik, düşmüş olmak için arı gibi çalışmış ama bir yerde tıkanmış olmak gerekir, ki insan kendi cebindekine bakmadan evine dolap alıyor ve onun parasını bile kardeşine ödetiyorsa sorumsuzdur, ailece sorumsuzluk kanlarında var demek ki, sadece aç açık olmamak yetiyor mu eşinize göre?
Bebekler olunca kıyafetle, bezle kalmayacak, ek gıdaya geçtiklerinde, biraz büyüyüp kreş çağına okul çağına geldiklerinde ne olacak?

Abi de kızlar evlenince kayınpederiniz de ömür boyu sırtınızda yük olacak, eşiniz tüm maaşını ve abisi için kredi çektiğine göre bankaya yaptığı borçlardan gırtlağa kadar batınca sıra sizin maaşa gelecek, üzgünüm ama eşinizin de size karşı sorumluluk duygusu yok.

45 yaşından beri çalışmıyor çocuklarıni çalıştırıyor şimdi geriye son iki kızı kaldı onların üzerinden geçiniyor kızlarında psikolojisi bozuldu zaten ne bilim öyle değişik bir aileler zaten eşim sürekli söylenip duruyor bütün sülale babamı konuşuyor diye tembelin teki tek gittiği yer kasap oluyo bütün gün evde karı gibi alışveriş yapıyor boğazına camiye gidip geliyor sonra da kaynanam bütün gün ona hizmet ediyor eşime bazen çok çalıştığı için kızıyorum bana vakit ayır biraz diyorum babam gibi mi olayım diyor bak annemin ömrümü çürüttü diyor

Ohoo sizin dert tek elti kayin degil ki o kizlar da bir gun evlenip gitmeyecek mi? İşsiz tembel evi olmayan emeklisi olmayan kayinbabaya ve kvye kim bakacak saniyorsunuz gercekten? Siz bakcaksiniz.
Aileniz esinizin boş boş söz vermesine nasil guvenebiliyor?
Yarin oburgun babam sokaklarda mi kalsin diyecek onlara da para vermeye baslayacak ya da birlikte oturmak isteyecek tek cozum.
Hadi siz tek basiniza görmediniz ailece bu durumu nasil gormuyorsunuz?

En azindan bi evi bi emeklisi olmayan anne babaya sahip biriyle dunya iyisi olsa evlenmezdim cok zengin biri olsa ailesi o durumda olmazdi zaten. Değer miydi ileride oturup düşünürsünüz.

Farkındaysanız dün gece açtık konuyu artık uyuyamıyorum düşünmekten iki gündür bu sorunlar yüzümden eşimle aram açıldı susmamı bekliyor asla susmam bu saatten sonra şimdiye kadar sustum abisinin düzelmesini bekledim ama geçen ay eltimin gebelik testi yapması aşısı sinirlerimi bozdu bu durumda bile seks yapıyorlar cefasını biz çekiyoruz eşime söylediğimde sen yengemi kafana takma ben onun için değil çocuklar için destek oluyorum abime diyor sürekli bastırmaya çalışıyor beni ama artık asla susmuyorum çünkü üç canlıyım herşeyden önce bebeklerimizi düşünmemiz lazım sanki dersim abisi tefe tüfeğe borçlanmış kendimizden kısıp abisine destek çıkıyor
Kocanıza bunu dediğinde ne diyor peki? Paraları yok ama seksten çocuktan geri kalmıyolar neye güveniyolar. Madem çocukları düşünüyor onlar dahada sefil olmasın diye abisine hiç mi demiyor akıl vermiyor korun diye. Gidip bir sürü masraf yap ihtiyaçları al, yarın diğer gün değil hemen bugün başla.
Hoş daha önceki mesajda dediğim gibi sen abi sorununu çözsende daha büyük bi sorun seni bekliyor. B planın yok, ileride kayınvalidelerde senin başına kalacak.

Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 lakin sorumsuz bir adam sizin sınavınız olamaz, eşiniz sınavımız diyerek ancak kendisini ve sizi kandırır, bakmaya gücü yeten isterse 10 çocuk yapsın ama ben yaparım kardeşlerim bakar diyerek 5 çocuk yapan adama düşmüş muamelesi yapmak komik, düşmüş olmak için arı gibi çalışmış ama bir yerde tıkanmış olmak gerekir, ki insan kendi cebindekine bakmadan evine dolap alıyor ve onun parasını bile kardeşine ödetiyorsa sorumsuzdur, ailece sorumsuzluk kanlarında var demek ki, sadece aç açık olmamak yetiyor mu eşinize göre?
Bebekler olunca kıyafetle, bezle kalmayacak, ek gıdaya geçtiklerinde, biraz büyüyüp kreş çağına okul çağına geldiklerinde ne olacak?

Abi de kızlar evlenince kayınpederiniz de ömür boyu sırtınızda yük olacak, eşiniz tüm maaşını ve abisi için kredi çektiğine göre bankaya yaptığı borçlardan gırtlağa kadar batınca sıra sizin maaşa gelecek, üzgünüm ama eşinizin de size karşı sorumluluk duygusu yok.
Maalesef ki artık bunların farkında olduğum için sorunlar çıkıyor ardı kesilmiyor yani ben bir yere kadar sabredebilirim ve bunu da dile getiriyorum eşime bu şekilde devam ederse gözüm kara arkama bakmadan biletimi keser giderim ailemin yanına diyorum gerisini o düşünsün Napim bende mi 5 çocuk yapsam kaynım ve kaynanamların bizden beklentisi kalmasa

Ohoo sizin dert tek elti kayin degil ki o kizlar da bir gun evlenip gitmeyecek mi? İşsiz tembel evi olmayan emeklisi olmayan kayinbabaya ve kvye kim bakacak saniyorsunuz gercekten? Siz bakcaksiniz.
Aileniz esinizin boş boş söz vermesine nasil guvenebiliyor?
Yarin oburgun babam sokaklarda mi kalsin diyecek onlara da para vermeye baslayacak ya da birlikte oturmak isteyecek tek cozum.
Hadi siz tek basiniza görmediniz ailece bu durumu nasil gormuyorsunuz?

En azindan bi evi bi emeklisi olmayan anne babaya sahip biriyle dunya iyisi olsa evlenmezdim cok zengin biri olsa ailesi o durumda olmazdi zaten. Değer miydi ileride oturup düşünürsünüz.
Konu sahibin esas düşünmesi gereken şey bu bencede. Ayrıca çocuklar doğunca her şeyden mahrum olacaklar, karınları tok ya yeter diyip geçicek. Ne kurs ne kreş hiçbir şey görmeyecek çocuklar hesap ortada. 5 yeğen böyle büyüdü ya gereksiz bu işler diyecek geçecek. Oyuncak almak bi sorun olacak.
Adam geçinmeyi karnın tok uyumak zannediyor.

Kocanıza bunu dediğinde ne diyor peki? Paraları yok ama seksten çocuktan geri kalmıyolar neye güveniyolar. Madem çocukları düşünüyor onlar dahada sefil olmasın diye abisine hiç mi demiyor akıl vermiyor korun diye. Gidip bir sürü masraf yap ihtiyaçları al, yarın diğer gün değil hemen bugün başla.
Hoş daha önceki mesajda dediğim gibi sen abi sorununu çözsende daha büyük bi sorun seni bekliyor. B planın yok, ileride kayınvalidelerde senin başına kalacak.
Başlarda oda sürekli söyleniyordu söylenip söylenip yine para ondan çıkıyordu şimdilerde bende söylenince artık beni gazlamamak için abisinde hata gördüğü her şeyi benimle paylaşmıyor o da farkında kaç defa konuşmuş abisiyle ama abi cahil ne beklersin ha duvar ha o

Başlarda oda sürekli söyleniyordu söylenip söylenip yine para ondan çıkıyordu şimdilerde bende söylenince artık beni gazlamamak için abisinde hata gördüğü her şeyi benimle paylaşmıyor o da farkında kaç defa konuşmuş abisiyle ama abi cahil ne beklersin ha duvar ha o
Parayı kesti mi akılları başlarına gelir. Eşin kendi ailesi için ne düşünüyor peki? İleride biz bakıcaz diyor mu

Konu sahibin esas düşünmesi gereken şey bu bencede. Ayrıca çocuklar doğunca her şeyden mahrum olacaklar, karınları tok ya yeter diyip geçicek. Ne kurs ne kreş hiçbir şey görmeyecek çocuklar hesap ortada. 5 yeğen böyle büyüdü ya gereksiz bu işler diyecek geçecek. Oyuncak almak bi sorun olacak.
Adam geçinmeyi karnın tok uyumak zannediyor.
Oyuncağı geçtim ya çocuk odası hazırlamayı gereksiz görüyor ne ara böyle cimri oldu bu adam ya keşke abisine gelince de param yok dese bana dediği gibi ne alsam gereksiz diyip duruyor

Evlilikte aile çok önemli,konununuz buna güzel bir örnek.Ailerle evlenmiyoruz diyorlar ya hayır bir bakıma aileyle de evlenmiş oluyoruz.Kayın dışında kayınpeder de büyük sorun.
Kesinlikleee başta bunu bende konuşmuş biri olarak aynı hatayı bende yaptım eşimi çok seviyordum nişanlılık döneminde fark ettim aslında bir kaç şeyi ama ayrı evim olacak ayrı gelirimiz olacak onlarla yaşamayacam demiştim

Oyuncağı geçtim ya çocuk odası hazırlamayı gereksiz görüyor ne ara böyle cimri oldu bu adam ya keşke abisine gelince de param yok dese bana dediği gibi ne alsam gereksiz diyip duruyor
Bebek arabası, beşik biberon kıyafet bunlara bi giriş kartı patlat. Ona fikrini sorma, odayı gereksiz bulduğu zaman yengene dolap almasını biliyosun kendi çocuklarına karına bi odayı mı çok görüyosun de iğnele onu.
Suriyeli gibi yaşamamı bekliyosan avcunu yalarsın senin kadın Türk gelemem ben böyle şeylere de.

Bebek arabası, beşik biberon kıyafet bunlara bi giriş kartı patlat. Ona fikrini sorma, odayı gereksiz bulduğu zaman yengene dolap almasını biliyosun kendi çocuklarına karına bi odayı mı çok görüyosun de iğnele onu.
Suriyeli gibi yaşamamı bekliyosan avcunu yalarsın senin kadın Türk gelemem ben böyle şeylere de.
Aynı konuşmayı yaptım dün gece gerçekler acı şu an konuşmuyoruz bak nasıl köşeye sıkıştı bide bana diyor ailem bu düşüncelerini bir bilse tek kalırsın İstanbul’da benim ailem Hatay’da

Aynı konuşmayı yaptım dün gece gerçekler acı şu an konuşmuyoruz bak nasıl köşeye sıkıştı bide bana diyor ailem bu düşüncelerini bir bilse tek kalırsın İstanbul’da benim ailem hatayda nerden nereye tek kalıyorum dedim üstelik düşüncelerimde ne var bilsen bende art niyet mi arıyorsun seni düşünüyorum be dedim bütün gün omzunda apartmanlara su taşıyorsun dedim abinin kesesine gitsin diye mi

Napim bende mi 5 çocuk yapsam kaynım ve kaynanamların bizden beklentisi kalmasa
Umarım bu yazdığınız espridir, eşinizin ailesinde sorumsuzluk genetik, siz 5 çocuklu da olsanız eşinizin maaşı ailesine akmaya devam eder olan 5 çocukla ne yaparım nasıl boşanırım diyen size olur.
Kusura bakmayın tecrübeli bir büyüğünüz olarak dan dan yazıyor olabilirim ama sorumsuz kayınpeder, sorumsuz kayınbirader sizin öngörebildiğiniz bir şey olmasa da, problem eşinizin onların sorumsuzluklarını sınav diyerek sizi kandırmaya çalışması, eşiniz böyle yaptığı sürece evinizde ne huzur olur ne maddi imkanlarınızda iyileşme olur.
Abisi sizin ikizlerinizi dert ediyor mu? Hayır, onun sorumsuzca yaptığı 5 çocuk da sizi ilgilendirmiyor, böyle duygu sömürülerinden gerçekten nefret ediyorum.

Back