Merak ettim eşyalar ne kadar tuttu?Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onlarıgitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz
Bence kardeşine anlat durumh eşinizden istemedipini söylrsin kendi alsın biz hallettik desin en iyiis bu gibiKardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onlarıgitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz
Eşiniz ne iş yapıyorAltınım yok bu gün görünceme seni tatile gönderecem şu otele diyor o otelin parasına bir eşya alınır duyunca şok oldum
Yorumlari okursaniz dusuk model dugmeli..benimki bile dugmeli degil diyo bayan..cok sansli bi ailedesiniz..ne mutlu size..gorgusuz olmadiginiz icin oyle yetistiginiz icinMarkası kötü dememiş ki, hatalı ürün alıyormuş ve evet benim yetiştiğim ailede hediye sormak görgüsüzlük olarak görülür.
Eşinin kardeşine bilezik taksa büyük olasılıkla aynı rakımı ödemiş olacaktı.. ama aile içinde rüzgarı böyle olmayacaktı .Allah konu sahibinin yardımcısı olsun çok fena bir adamKendi kullanmayacagin seyi nasil yakinina vermek istiyorkaldi ki sanki ondan esya istemis.. tek bir parca beyaz esta alsaydi ama iyisi temizi olsaydi..
Aşırı yıpranma yoksa bencede neden olmasınAcaba siz defolu beyaz eşyadan mi bahsediyorsunuz.?
Mesela yan tarafı çizilmiş. Bir yeri lekelenmiş? Teşhir ürün olan.
Ama kullanılmamış.
Eğer oysa onlar gayet güzel
Nesi varmış?eski model yeni model nedir yahu ? Kapıtalıstın dayattığı saçmalıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?