- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
Ha ağzınızdan baklayı çıkardınız asıl dert görümce..Altınım yok bu gün görünceme seni tatile gönderecem şu otele diyor o otelin parasına bir eşya alınır duyunca şok oldum
Dokunmatik modeller daha mı güzel temizliyor? Cahilliğime verin lütfen gerçekten bilmiyorum öyle bi teknoloji mi çıktı?Defolu ürünler ama sıfır aldığı Çamaşır makinası eski model evime koymam demek istediğim oydu benimki bile dokunmatik yeni modellersen
Siz neden sürekli birilerinin sorumluluğunu üstleniyorsunuz. Beyaz eşyasını almak, tatile göndermek. Bana tuhaf geldi açıkcası. Sizin kendi eviniz yok muKardeşim kabul etmedi kendi çok ısrar etti oda sonunda kabul etti. Ki görüncemi yaza tatile göndermeyi planlıyor otele bana elini sık biraz artık diyor borcumuz var diyor kardeşime kötü eşya alıyor görüncemi önce tatile sonra başka yere gönderiyor bu masraf değilmi
Markası kötü dememiş ki, hatalı ürün alıyormuş ve evet benim yetiştiğim ailede hediye sormak görgüsüzlük olarak görülür.Bu zmanda boyle hediyeler alinirmi peki allah askina..yani adamin yaptigi destegi gormuyoaunuz..markasina ona buna takiliyosunuz..helal olsun valla..gonlunden gecmis almis..belki cok cokk onceden verilenn bir sozdu..piyasa uctu yanii..bi camasir makinesinden bahsedilmiyor..beyaz esya takimindan bahsediliyo.oz kardesi bile degil..baldizi..yuhh diyorumm..yazdigim onca seyde..sadece omu dikkatinizi cekti.hediye sorulurmu..evet sorulur..ben sorariimm..sonucta dogum gunu hediyesi alinmiyor..uzun sure kullanacagin beyaz esya aliniyo..en kotu ablsina sorar..
Üstelik şu an bile her ortamda "bizim hanım kardeşinin tüm eşyalarını ben aldım " diyerek gezindiğine eminimBen görümcenizi tatile göndermesine takildim,siz 5 yıldır ne tatil yuzu gormussunuz ne balayi ..cinnet yükleniyorseninde kardeşine beyaz eşya aldım,tatili unut diyecek,beyaz eşya aldi çünkü tatil hakkınızı kaybettiniz,adam bu kafada...
O zaman kardeşinize de beyaz eşya aldırmayacaksınız. Sizin kardeşinize beyaz eşya alirken iyi(kalitesini tartışmıyorum,hediye bu sonuçta içinden gelen,bütçesine uyanı almış)kardeşini tatile gönderince problem.5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorum
Fiyatlar her geçen gün artıyor. Kardeşiniz kusurlu ürünü kullanmayıp eninde sonunda kendisi alacaksa bir an önce alsın söyleyin de. Onu da zarara sokarsınız böyle.Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşimkeşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar utandırdı
Kardeşinizi arayın, eşyalar kötü, mahcup olmak istemiyorum. Kabul etmeyin deyin. Kendi kardeşine versin eşiniz onları. Madem bu kadar ısrar etti eşiniz, yaptığı çok ayıpNe diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşimkeşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar utandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?