5 yildir tatile gitmemenizin sebebi esiniz yalniz. 5 senedir bu konuda konustunuz mu? Cozmeye calistiniz mi? Madem tatil sizin icin bu kadar onemli bir husus, ayrilmayi dusundunuz mu?5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorum
Nesi normal ya, evli bir insan neden kardeşinin lüks harcamasının parasını ödesin?Sizin kardesinizin butun beyaz esyalarini almasi kadar kendi kardesini tatile gondermesi de normal. Ne yani kardesini tatile gondermemek icin sizin esyalarin kalutesini mi arttirsaydi. Ustelik anladigim kadariyla evde para kazanan sadece kendisi
Eşinin kardeşine büyük bir hediye aldığı için kendi kardeşine de bir şeyler yapmak isteyebilir gayet normal. Beğenilmeyen beyaz eşyalar bile 15 binden aşağı tutmamıştır.Nesi normal ya, evli bir insan neden kardeşinin lüks harcamasının parasını ödesin?
Adamın alım gücü ile estirmek istediği rüzgar aynı güçte değil.Yapacağı şey "benim şu kadar bütçem var sen istediğini al yetmeyeni kendin tamamla " olmalıydı.Eşinin kardeşine büyük bir hediye aldığı için kendi kardeşine de bir şeyler yapmak isteyebilir gayet normal. Beğenilmeyen beyaz eşyalar bile 15 binden aşağı tutmamıştır.
Tam bir saçmalık.Adamın alım gücü ile estirmek istediği rüzgar aynı güçte değil.Yapacağı şey "benim şu kadar bütçem var sen istediğini al yetmeyeni kendin tamamla " olmalıydı.
Kardeşinize kotu eşya alınmasının sebebi esiniz degil, 5 yıldır evli ve balayına bile gitmediyseniz, bunu eşinizle konuşup cozmeliydiniz bu güne kadar. Gorumceniz bosanmis biri mi, bazen sorunlar oldugunda uzaklasmaniz gerekir ama imkanınız yoktur abi kardeş yardım eder. Ben bosandiktan sonra daha tutumlu olmak zorunda olduğum için telefona fazla para verme luksum yoktu abim kendine yeni telefon alacaktı, beni götürüp kendine almayi planladığı telefonu bana aldi hediye olarak. Ben hic telefonum hakkında kotu, değiştirmem gerek tarzında birsey de soylemedim, sadece mutlu olmam için yaptığı bir jest. Bu tarz birseyse kızmayın bence.5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorum
Güzelinden alamayacaksa neden beyaz eşyayı kendi almayı teklif ediyor? Paşa Paşa altınınızı taksaydınızKardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onlarıgitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz
Cok pardon ama ben birseyi yanlis anlamışım, beyaz eşyayı sizin kardeslerinizden biri kardesinize aliyor sanmistim. Eşinize sunu teklif edin, butun beyaz eşyalar yerine birini ikisini eksik alalım diyin ve değiştirin. Bazen sözler verilir ama şartlar imkanlar el vermez. Verdiği sözü tutmaya çalışıyordur. Esiniz iyi biri bence.Kardeşinize kotu eşya alınmasının sebebi esiniz degil, 5 yıldır evli ve balayına bile gitmediyseniz, bunu eşinizle konuşup cozmeliydiniz bu güne kadar. Gorumceniz bosanmis biri mi, bazen sorunlar oldugunda uzaklasmaniz gerekir ama imkanınız yoktur abi kardeş yardım eder. Ben bosandiktan sonra daha tutumlu olmak zorunda olduğum için telefona fazla para verme luksum yoktu abim kendine yeni telefon alacaktı, beni götürüp kendine almayi planladığı telefonu bana aldi hediye olarak. Ben hic telefonum hakkında kotu, değiştirmem gerek tarzında birsey de soylemedim, sadece mutlu olmam için yaptığı bir jest. Bu tarz birseyse kızmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?