Eşim istiyorsan git boşanma davası aç dedi yardim

Eşiniz tek çocuk mu? Uzakta oturmayı kabul etmiş, büstiyer için annesini uyarmış, size hiç değer vermiyor gibi gelmedi bana.

Evlenecek kadar olgun bir yaştaysanız, ilişkileri de yönetebilecek yaşta olmalısınız. Gece geç bir saat ise, ben KV ye kal sabah rahat gidersin derdim, ne olacak. Diğer yaptıklarına, dediklerini de usulunce cevap verin. Gerekirse politik olun ama ağlayıp, sürekli eşe şikayet edip durmayın bence.

Son düzenleme:
Kıyamam size yaaa insan bunun için mi evlenir.. yazık bir ayda nasıl böyle bişey derki Allah ıslah etsin ne diyim

Daha 1 aylık evlisin, kocan seni gözden çıkarmış hemen. Ama sen ama ama diyorsun sürekli. Bu ana kuzusuna şimdi resti çekmezsen o ana oğul ile işin zor. Herif blöf yapıyor, cesarete gelirsen eline aile mahkemesinin tebligatı geldiğinde ağlayıp zırlayacak.

Ha sen boşadın yani. Ama anlamadım ben. Neden dedin o zaman 2. evliliğindeki kaynana melek olmayacak diye?
Yok boşamadım ama kv kurtuldum com şükür son 2 yıldır musallat olmuyor bana ama eşimden beklemiyorum bir şey adamda dağ gibi cüsse var kuş kadar yürek yok kendi işimi kendim görüyorum.Kocasi yanında olanlara da imrenerek bakıyorum ama o seviyeye hiç gelmedim

Daha 1 aylık evliyim alışma aşamasındayız öyle kolay kosulmuyor maalesef eşimden memnunum sadece anne konusunda bu şekilde
iyi de bu konu da hayatınızdaki her şeye dokunuyor niye at gözlüğüyle bakıyorsunuz kendinize? kadının size hayrından çok şerri var.

Keşke koşullar farklı olsaydı fakat birbirimizi severek evlendik biz ben toparlamak istiyorum
Toparlayamazsiniz, sadece kendinizi yipratirsiniz. Erkekleri degistiremezsiniz, ozellikle de boyle anneci birini. Harcanip gidersiniz, zaten bosanmanizi talep etmis, demek ki sorun etmiyor. Gitseniz de olur kalsaniz da ama kalirsaniz onlarin takdir ettigi hayati yasarsiniz. Es ailesi sebebiyle de bosanma asamasinda olan bir kisi olarak soyluyorum bu durum degismez.

Keşke koşullar farklı olsaydı fakat birbirimizi severek evlendik biz ben toparlamak istiyorum
Bir kayinvalide ogul vakasi daha.Diyecek birsey bulamiyorum benim de konularim ortada cunku.Cok guclu olman lazim devam edebilmen icin.Celik gibi sinir ve idare mekanizman olmasi lazim

Ailem hep olurcu dur. Hep toparlayicidir. Onlar bu şekilde yönlendirdi sen karakterinden çıkma dedi bırak herkes saygısını koysun dedi
Hep olur diyerek kendinden taviz veren insanlar eşittir mutsuz insanlar.

Sana yapılan hadsizliğe karşı had bildirmek, kendini savunmak, ortaya karakterini ve duruşunu koymak saygısızlık değil aksine kendine duyduğun saygıdır, sağlam karakterdir.

Aman ağzımızın tadı kaçmasın diyerek kendine saygı duymazsan bir başkası sana hiç duymaz, bunu da yaşayarak görmüşsün zaten.
Bundan sonra ezdirme kendini.

Sizde mi es ailesi sebebinden bosanmayi dusunuyosunuz

Bir gormus gecirmis kadin yorumu daha.bosan dediginde bosanirim diyebilme dikliginde ol.Yoksa ezerler.

Demek aklını başına almış eşin işte. Her erkek kök ailesinin ağzına baksa ortada huzurlu yuva kalmazdı. Sevindim senin adına.

Surat asmayacaksınız, sürekli ağlamayacaksınız, gerekirse kayınvalidenize paspas olucaksınız, sürekli çağıracaksınız, size verdiği herşeyi minnetle kabul ediceksiniz, eşinize şikayet etmeyeceksiniz. Ben de bunu anlamıyorum, bu kadar eziyet eden adama aşığım diyorsanız şu yukarıda yazdıklarımı tahmin etmek zor değil, niye yapmıyorsunuz ki. Annesinden soğutmayı istiyorsanız bunu başaramazsınız, sadece eşinizle değil annesiyle de evlenmişsiniz.geçmiş olsun.

E gidin ailenizin evine
Bisanin
Ileride isler daha karisti demek istemiyorsan bosa gitsin
Bi saygisizligin olmamiski kadin cok saygisiz aklinca kaynanalik tasliyor korkutmaya calisyor
Esine hic gelmiyecegim
Madem cok seviyor annesini otursun annesinin evinde evlenmeye ne gerek var
Hayalleri olan bi kizin hayallerini suya dusurmeye ne gerek var
Birak bunu uzulirsun sonra

Evet, onlarin yuzunden yuvamiz yikildi.
Üzgünüm ama konununuzu bilmeden dahi şunu söyleyebilirim ki onların değil kocanızın yüzünden boşanıyorsunuz.

Eğer kocanız sizi sevse, sizinle mutlu olsa, ömrünü sizinle geçirmek istese buna hiçkimse engel olamaz, engel olmaya çalışanlara da asla papuç bırakmaz.
Siz kocanızın sevgisizliği, isteksizliği yüzünden boşanıyorsunuz yalnızca.

Bunu kabullenmeniz ve daha kolay toparlanabilmeniz için özellikle yorum yazmak istedim. Kendinizi birilerine karşı doldurup sırtınıza gereksiz nefret yükleri yüklemeyin, çünkü hayat gerçeği kabullenince daha net, daha kaygısız, daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…