Eşim işteyken konuşma isteğim

Benimm esim sabah 6 evden cikar 7 8 bi aksam gelir tek kelime yazmaz onceleri sizn gibiydim zamanla bende alıştım
Bende alışıyorum canım daha 11 aylık evliyiz yeni sayılırız yani ne bileyim ondan sanırım..

Senin hayatinda kocandan baska bir varlik yok mu ya?

Nasil birseysin sen?

Butun konularin kocan uzerine.

Kendine bir mesgale bul ya da dedigim gibi acil psikiyatriste git ic ilaclari da adam nefes alsin biraz.

Cekilecek dert degilsin vallahi
Kocamdan başka derdim olunca buraya yazmıyorum pek
Çünkü çok takmıyorum
Ama burada çok fazla evli insan var onlarda nasıl diye merak ettiğimden fikirlerini duymak istiyorum sadece

Öyle yapıyorum canım artık dün öyle yaptım mesela..
Böyle böyle alıştıracağım kendimi kuzum
İnşallah devamı gelir
Kendini kandırıyorsun,birgün öyle yapıp üç gün adamın burnundan getiriyorsun.illaki ücretli bir işe girmek zorunda değilsin,lütfen git gönüllü bir yerlerde yardım amaçlı çalış.derneklere katıl.seninki de sevgi değil can sıkıntısı.

Biraz daha surat asıp, biraz daha gereksiz yerlerde çocukça trip atarsanız o eve gelme saati 11- 12'yi bulabilir sanıyorum..
Adama neden bu kadar itici davranma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum? Kendinize bir meşgale bulsanıza. Ne biliyim bir hobi, kurs, çalışmak... Adam eşiniz mi bakıcınız mı? iyi düşünün..

Lutfen kendinize ugras bulun ben de esimi eve gitmeden 1 saat once ararim aksama ne yiyelim diye nasil gorusup yazosayim isim basimo asmis
yok zaten gariplik bende yani biliyorum
artık takılmamaya çalışacağım
ama ben beni ne rahatlatıyorsa onu yapan bir insanım
başka şeylere yöneleceğim canım normal olan o zaten

Ay darısı başıma inşallah..
Artık cool olmayı deneyeceğim canım
Bu arada beni anlamana sevindim burada bazıları kötü olmaya çalışıyor beğeni almak için ahh umrumda değil..
Ben sadece sevdiğim yorumları beğenip, cevap yazmak istediklerime cevap yazıyorum

Troll olmalısın çünkü böyle bir kadın olmasın lütfen peac senmisin yoksa özeldin mi kız beni
Hııı evet çok özledim
Hasretinle yandı ve soldu gönlüm canım

İyi o koşturma içinde sevgili bulabilmiş. Bence bu görüşme sıklığı da çok az ..

Trend olacaksın hadi yine
olmasaydım iyidi..
Sonra beğeni almak için kendini tatmin etmek isteyenler doluşuyor canım
Ki bence çok gereksizler onlara ne yazıyorum ne beğeniyorum
Umrum dışı

Ben adamın yerinde olsam değil 7.30 akşam 10da eve gelirdim bu ne buldumcukluk yahu

Aynen direk yatma saatinde gelsin devrilsin uyusun. Bak o zaman suratsızlığı görüyor mu?
Adam daha formülü bilmiyor hala evliliği canlı tutmanın derdinde. Uyanır yakında.

Evdeki premsesin dışarıdaki çalışma hayatından, patronların tepesinde dikilip fırsat kolladığından, trafik kaosundan haberi yok ki..
Kocasını işyerinde elinde full telefon kızlarla yazışırken bir taraftan şeker patlattığını sanıyor belli ki..

Evliliğin ılk zamanları, sevgililikteki o canım cicim günleri olmayınca bir hüsran oluşmuyor değil tabi. Ama ne kadar çabuk adapte olursan o kadar iyi olur. Kaldı ki adam hiç aramıyor değil. Onu da yapmayan eşler var.

Adam hala aşkım filan diyorsa onunda beyin yandı demek ki. Benimki devlet memuru akşama kadar masa basında ama çoğu zaman işlerimi halledeyim oyle konuşalım der. Bazen sadece klasik eve gelmeden once aramasını arar. Bunların sebebi evliliği oyuncak sanmak. Askitosko tontiriko diye diye evliliğin kutsallığı filan kalmadi . Bence bu iş böyle devam ederse bir sonraki konu ESIM KENDINI KISIRLASTIRACAKMIS olur. Bunuda gördük cunku

Kesinlikle canım bende artık kafa yapımı o yöne çevirdim daha darlamayacağım kendi isterse yazsın yazmazsa da trip filan atmayacağım

Öyle konular mı oldu?
Ben ŞOK

Şaka gibisiniz,gidin iş bulun kendinize veya seminer kurs bunlara katılın.
Hayırlı güzel giden yuvanızı ellerinizle yok ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…