• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işteyken konuşma isteğim

Ay ben olsam adamin yerinde 8 bucugu birak sen uyumadan eve girmezdim bu ne özguvensizlik boyle ya buraya actiginiz bilmem kacinci ayni konu bu hayir bide ne ayrilmayi becerebiliyosunuz ne es olmayi.bizim bari kafamizi ütülemeyin bosuna.ay okurken daral geldi Allah sabir versin adamcagiza üzüldüm.

Gadget: Küçük alet, zımbırtı:KK70:Oldu canım oldu, yanlız ondan bende yok:KK59:Birde madem mesajım sizi rahatsız etti niye beğendiniz ki onu anlamadım:işsiz:

Siz bir meşgale bulsanız kendiniz için bence kıskançlık değil boşluk sizinki. İnsanların iş yerlerinde telefonla konuşmaları uğraşmaları çok yanlış zaten. Eşiniz size anında cvp verse siz yine yazacaksınız yine cvp bekleyeceksiniz. Eee bu adam ne ara çalışacak? Eşiniz geç kaldığında neden diye sormak yerine trip atarsanız daha çok kaçar evden ayrıca.
Frezya Frezya gadget müfettiş olan olabilir sanırım diyaloğunuzu okumadım ama çizgi filmini çok severdim belki arkadaş onu kastetmiştir.

Çok kötüsün gerçekten. O benim konuşma tarzım ne yapayım istiyorsun önüme gelen kötü yoruma ayar mı vereyim? Her neyse, senin gibi kötü yürekli birisinin dediklerini dikkate alacak halim yok (KUZUMMM!)

Kuzuuuuuuummmm bu aralar namazlarımı ihmal ettim o yüzden, yoksa genelde iyi biriyim. Canım benim dua et inşallah maşallah. Mucuk mucuk

Eşinize sabırlar diliyorum. Fazla şımartmış sizi bence. Çok itici hareketleriniz var kendinize gelmeniz şart.

Öyle konular mı oldu?
Ben ŞOK

Olmaz olur mu? Kadin adamı bezdirdi bezdirdi canından. Sonra ay çocuğa kardeş lazim demis adamcağız da sakin bende gizli ilaci filan bırakma birsey yapma kendimi kısırlaştırmak istiyorum demişti. Buna yakın birseyler işte bi bakının bulursunuz. Ama yapmayın etmeyin erkekleri boğmayın. Buraları okuyup okuyup başlarına ekşimeyim. Olmayacağı da oldururusunuz

İyi o koşturma içinde sevgili bulabilmiş. :KK70: Bence bu görüşme sıklığı da çok az ..

biz 5 yıldır birlikteyiz 9 yıldırda tanışıyoruz daha yeni değiliz o yüzden benim ilişkim cok oturmuş bir ilişki :))
ben onu yıllardır o kadar cok gördüm o kadar cok buluşup görüştükki yani böyle olmasından memnunum evlenince her allahın günü onu göreceğim zaten

vajinismus olayını çözmeden sana bu dünyada huzur yok .ve eşinede vermeyeceksin o halde biran evvel onu çözün.insan kendini tanır tartar vajinusmus çözülmesine rağmen üstünüzdeki o ''eksikliğe bağlı ilgisizliğe maruz kalma'' dürtüsü geçmez ise bir de psikiyatriste gidin. 2 yetişkin insanın hayatını kabusa çeviren bu kadar saplatılı durumlar belki de terapiyle düzeltilemeyecek durumdadır.belki kimyanız bozuk veya hormomal dengezilikler yaşıyorsunuzdur ve bunlar sadece psikiyatriyle çözlülebilir...psikologda ağlayıp rahtalamaktan ziyade belki kimyevi tedavi olmanız gerekiyordur.bunu kendiniz için yapın..tedaviniz nasıl ilerliyor bilemiyorum ama 3 seans gitmenize rağmen hala mesajıma geç cevap veriyor gün içinde devamlı belirli aralıklarla bana yazması beni araması gerekiyor değilse karnıma ağrılar giriyor diye mikro konuları büyütüp hayatınızı etkiliyorsa gitiiğiniz yer ya uzman değil ya siz gerçekten dirneçli bir kişisiniz ruhunuzu bile serbest bırakamıyorsunuz yada spor olsun diye gidip geliyorsunuz..başka bir ihtimal gelmiyor benim aklıma..görünen o kisizin ilacınız sadece terapiyle olacak iş değil...ama aşkım ... bak aşkımm... aslında şöyle oldu aşkitom ...ama ama ama ama aşkların en güzeli...diye diye hala size sabırla yaklaşan biricik AŞK'ınızın da mutlaka bir sabrı var...

Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..

Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..

Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.

Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..

Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..

Canim kıskançlık değil seninki 1.kocaya güvenmiyor sun sadece bana yazsın diyorsun 2.takıntı yapmışsın bu durumu 3.adam hem çalışıp hem nasil yazsin 4.istersen adam işi bırakıp dizinin dibinde otursun beraber evde aç susuz kalın 5.esin nasıl bir işte çalışıyor sen kaç yaşındasın anladığım kadarıyla çalışmıyorsun evet canım sana kızmak değil bunlar çalışan adam nasıl akşama kadar yazısa bilir şahsen ben çalışırken kocam aradığında telefonu defalarca suratına kapatmışim dır yani bu takıntı ve güvensizlik ten kaynaklanıyor o yüzden rahat bırak adamı böyle yaparak kaybedersin huzuru ve mutluluğunuzü demedi deme :) Allah kolaylık versin kendine yapacak birşeyler bul kitap oku yemek yap el işi yap çık dolaş hava al iyi gelir

adamı çok boğuyorsunuz bu ne .. çalışmıyorsunuz heralde, adama çatıyorsunuz

Konu sahibesinin peaceful16 olduğunu nereden çıkardınız?
Konuyu trollemeyi, peaceful16 demeyi artık bırakın lütfen ve lütfen üsluplarınıza da dikkat edin.

Şikayet Et butonuna basacak arkadaşlar lütfen topikte fake, peaceful16 iması, konu dışı yazan üyelerle, aşağılama, hakaret, polemik vb yorumları bildirirseniz sevinirim.

Allahını seversen yapma Mune:olamaz:
Nerden çıkardınızı mı var? Bu o değilse de kardeşi, kuzeni ya da klonu!
Bu konular, bu tarz...

Neyse ben en iyisi bu vatandaşı gözardı edeyim...

Kuzuuuuuuummmm bu aralar namazlarımı ihmal ettim o yüzden, yoksa genelde iyi biriyim. Canım benim dua et inşallah maşallah. Mucuk mucuk
İhmal edersen böyle olur tabi balımmmmmmmm dua edicem senin için merak etme çok öpüldünn

Allahını seversen yapma Mune:olamaz:
Nerden çıkardınızı mı var? Bu o değilse de kardeşi, kuzeni ya da klonu!
Bu konular, bu tarz...

Neyse ben en iyisi bu vatandaşı gözardı edeyim...
Bilemedin canım paralel evrendeki yansımasıyım ben
Bencede beğeni almak için bu kadar kasma tatlım sen biraz uzaklaş göz ardı ol
Selametle..

Back