Eşim işteyken konuşma isteğim

Ay ben olsam adamin yerinde 8 bucugu birak sen uyumadan eve girmezdim bu ne özguvensizlik boyle ya buraya actiginiz bilmem kacinci ayni konu bu hayir bide ne ayrilmayi becerebiliyosunuz ne es olmayi.bizim bari kafamizi ütülemeyin bosuna.ay okurken daral geldi Allah sabir versin adamcagiza üzüldüm.

Gadget: Küçük alet, zımbırtıOldu canım oldu, yanlız ondan bende yokBirde madem mesajım sizi rahatsız etti niye beğendiniz ki onu anlamadım

Siz bir meşgale bulsanız kendiniz için bence kıskançlık değil boşluk sizinki. İnsanların iş yerlerinde telefonla konuşmaları uğraşmaları çok yanlış zaten. Eşiniz size anında cvp verse siz yine yazacaksınız yine cvp bekleyeceksiniz. Eee bu adam ne ara çalışacak? Eşiniz geç kaldığında neden diye sormak yerine trip atarsanız daha çok kaçar evden ayrıca.
Frezya gadget müfettiş olan olabilir sanırım diyaloğunuzu okumadım ama çizgi filmini çok severdim belki arkadaş onu kastetmiştir.

Çok kötüsün gerçekten. O benim konuşma tarzım ne yapayım istiyorsun önüme gelen kötü yoruma ayar mı vereyim? Her neyse, senin gibi kötü yürekli birisinin dediklerini dikkate alacak halim yok (KUZUMMM!)

Kuzuuuuuuummmm bu aralar namazlarımı ihmal ettim o yüzden, yoksa genelde iyi biriyim. Canım benim dua et inşallah maşallah. Mucuk mucuk

Eşinize sabırlar diliyorum. Fazla şımartmış sizi bence. Çok itici hareketleriniz var kendinize gelmeniz şart.

Öyle konular mı oldu?
Ben ŞOK

Olmaz olur mu? Kadin adamı bezdirdi bezdirdi canından. Sonra ay çocuğa kardeş lazim demis adamcağız da sakin bende gizli ilaci filan bırakma birsey yapma kendimi kısırlaştırmak istiyorum demişti. Buna yakın birseyler işte bi bakının bulursunuz. Ama yapmayın etmeyin erkekleri boğmayın. Buraları okuyup okuyup başlarına ekşimeyim. Olmayacağı da oldururusunuz

İyi o koşturma içinde sevgili bulabilmiş. Bence bu görüşme sıklığı da çok az ..

biz 5 yıldır birlikteyiz 9 yıldırda tanışıyoruz daha yeni değiliz o yüzden benim ilişkim cok oturmuş bir ilişki :))
ben onu yıllardır o kadar cok gördüm o kadar cok buluşup görüştükki yani böyle olmasından memnunum evlenince her allahın günü onu göreceğim zaten

vajinismus olayını çözmeden sana bu dünyada huzur yok .ve eşinede vermeyeceksin o halde biran evvel onu çözün.insan kendini tanır tartar vajinusmus çözülmesine rağmen üstünüzdeki o ''eksikliğe bağlı ilgisizliğe maruz kalma'' dürtüsü geçmez ise bir de psikiyatriste gidin. 2 yetişkin insanın hayatını kabusa çeviren bu kadar saplatılı durumlar belki de terapiyle düzeltilemeyecek durumdadır.belki kimyanız bozuk veya hormomal dengezilikler yaşıyorsunuzdur ve bunlar sadece psikiyatriyle çözlülebilir...psikologda ağlayıp rahtalamaktan ziyade belki kimyevi tedavi olmanız gerekiyordur.bunu kendiniz için yapın..tedaviniz nasıl ilerliyor bilemiyorum ama 3 seans gitmenize rağmen hala mesajıma geç cevap veriyor gün içinde devamlı belirli aralıklarla bana yazması beni araması gerekiyor değilse karnıma ağrılar giriyor diye mikro konuları büyütüp hayatınızı etkiliyorsa gitiiğiniz yer ya uzman değil ya siz gerçekten dirneçli bir kişisiniz ruhunuzu bile serbest bırakamıyorsunuz yada spor olsun diye gidip geliyorsunuz..başka bir ihtimal gelmiyor benim aklıma..görünen o kisizin ilacınız sadece terapiyle olacak iş değil...ama aşkım ... bak aşkımm... aslında şöyle oldu aşkitom ...ama ama ama ama aşkların en güzeli...diye diye hala size sabırla yaklaşan biricik AŞK'ınızın da mutlaka bir sabrı var...

Canim kıskançlık değil seninki 1.kocaya güvenmiyor sun sadece bana yazsın diyorsun 2.takıntı yapmışsın bu durumu 3.adam hem çalışıp hem nasil yazsin 4.istersen adam işi bırakıp dizinin dibinde otursun beraber evde aç susuz kalın 5.esin nasıl bir işte çalışıyor sen kaç yaşındasın anladığım kadarıyla çalışmıyorsun evet canım sana kızmak değil bunlar çalışan adam nasıl akşama kadar yazısa bilir şahsen ben çalışırken kocam aradığında telefonu defalarca suratına kapatmışim dır yani bu takıntı ve güvensizlik ten kaynaklanıyor o yüzden rahat bırak adamı böyle yaparak kaybedersin huzuru ve mutluluğunuzü demedi deme :) Allah kolaylık versin kendine yapacak birşeyler bul kitap oku yemek yap el işi yap çık dolaş hava al iyi gelir

adamı çok boğuyorsunuz bu ne .. çalışmıyorsunuz heralde, adama çatıyorsunuz

Allahını seversen yapma Mune
Nerden çıkardınızı mı var? Bu o değilse de kardeşi, kuzeni ya da klonu!
Bu konular, bu tarz...

Neyse ben en iyisi bu vatandaşı gözardı edeyim...

Kuzuuuuuuummmm bu aralar namazlarımı ihmal ettim o yüzden, yoksa genelde iyi biriyim. Canım benim dua et inşallah maşallah. Mucuk mucuk
İhmal edersen böyle olur tabi balımmmmmmmm dua edicem senin için merak etme çok öpüldünn

Allahını seversen yapma Mune
Nerden çıkardınızı mı var? Bu o değilse de kardeşi, kuzeni ya da klonu!
Bu konular, bu tarz...

Neyse ben en iyisi bu vatandaşı gözardı edeyim...
Bilemedin canım paralel evrendeki yansımasıyım ben
Bencede beğeni almak için bu kadar kasma tatlım sen biraz uzaklaş göz ardı ol
Selametle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…