Eşim işteyken konuşma isteğim

O kadar da farklı konulara girmeye çalışmıştı, yok şiddet görüyormuş, yok vajinusmusmuş (hayla, kuzum, canım cicimli yazım şekline değinmiyorum bile) Niyeyse hiç vajinusmus konularında dolanmıyor, yine şiddet eskidendi ona takılmayın KOCAM BENİMLE İLGİLENMİYOR KOCAM BENİMLE İLGİLENMİYOR altyazılı metinler. Kadın takmış kocaya O kocada senin problemli bir tip olduğunu hala anlamayıp boşanmıyorsa müstehak bence, aynen devam

Konu sahibesinin peaceful16 olduğunu nereden çıkardınız?
Konuyu trollemeyi, peaceful16 demeyi artık bırakın lütfen ve lütfen üsluplarınıza da dikkat edin.

Şikayet Et butonuna basacak arkadaşlar lütfen topikte fake, peaceful16 iması, konu dışı yazan üyelerle, aşağılama, hakaret, polemik vb yorumları bildirirseniz sevinirim.

Benden önce en az 10 kişi yazmış zaten, ben mi trollüyorum ilginç.

Canım bak kendini yersiz yere üzüyor, kocanı da çok sık Boğaz ediyorsun..
Yapma böyle..
Benim ilk konularıma bakarsan eşimin eskisi kadar yazmadığını, gün içinde diyaloğumuzun olmadığını felan yazmıştım..
Ama bunu kendisine hiç söylemedim biliyor musun.
Beni neden aramıyorsun, bana neden yazmıyorsun vs demedim hiç.
Çünkü benim dememle, benim baskımla yapacak insan hiç yapmasın zaten..
İçinden gelmedikten sonra bir şeyler zorla yaptırılmaz.
Eşimin telefonunun dokunmatiği bozuk şuan, mesaj yazamıyor..
Ve dün mesela sabah 7 de evden çıktı, benimle iletişime geçtiğinde saat 16 idi..
Düşün yani. E ne yapayım ben şimdi, daha önce de arayabilirdi Eminim ki boş vakti de oldu ama o saatte aradı..
Ve o beni arayana kadar tek bir aramam, ve mesajım olmadı..
Kendi kendini düşürüyorsun böyle yaparak . Yapma bence.
Bırak telefonu, o yazdığında yaz, aradığında aç konuş.. harici sen hiçbir şey yapma..

Konunuzu okurken aklima ilk gelen sey esinize karsi guvensiz olmaniz,ya onun sevgisinden supheniz var ya da baska bir guvensizlik,yoksa insan asik oldugu ve esi olan birini bu kadar sik bogaz etmez,bilinc altinizda farkli seyler var bence ve tedavi olmayi deneyin yoksa bu evlilige.

Sende kendine bir iş bulmalısın bence. Belki o zaman sürekli kocanla ilgilenmezsin. Zaten sende farkındasın hatanın. Ama bir de bu açıdan bak. Davranışların çok şımarıkca ve itici. Böyle görünmek istermisin kocana.

Çok kötüsün gerçekten. O benim konuşma tarzım ne yapayım istiyorsun önüme gelen kötü yoruma ayar mı vereyim? Her neyse, senin gibi kötü yürekli birisinin dediklerini dikkate alacak halim yok (KUZUMMM!)

Öyle yapıyorum canım artık dün öyle yaptım mesela..
Böyle böyle alıştıracağım kendimi kuzum
İnşallah devamı gelir

Canım öyle yapacağım artık bunun normal birşey olduğunu farkettim gerçekten...
Demek ki anormal olan benim düşüncem yani artık böyle düşünüyorum
Adam işteyken tamamen iletişimi koparmıyor en azından ona şükretmem gerek..

Boykot edildi kk da sonra konu açmayı bıraktı. Bugün itibariyle şekil değiştirdiğini düşünür olduk
Canım benim onunla alakam yok da o kıza da yazık edilmiş yani herkes üstüne çullanmış ama ben onun gibi etkilenmem burada konumu açarım isteyen istediği gibi yorum yazar.. Bu arada biz onunla mesajlaştık herkes böyle yazınca ben ona mesaj attım o da bana yazdı.

bu çok güzel bir fikir kuzum muhakkak uygulayacağım artık kendime bakacağım zaten ortada bir sorun yok kendi kendime problem çıkarmayacağım inşallah

Acilen bir iş bul , boş zamanın o kadar çok ki can sıkıntısından eşine saldırıyorsun...Aşırı boğucusun ve eşinde ki sabra hayran kaldım

Aa nasilmis peki? Eski konularini okudun mu herkesin verdigi tavsiyeleri ve hic birine uymayişini? Lutfen kendine onu örnek alma.

Allah razı olsun canım..
Gerçekten dediğin gibi yaptım dün aklıma gelince açtım bişeylere bakındım filan zaten o sırada yazdı bana eşim
Ama yazmasaydı da yazmazdım yani
Aslında bende çok bunaldım biraz serbest alan bırakacağım ikimi için de artık..

Aa nasilmis peki? Eski konularini okudun mu herkesin verdigi tavsiyeleri ve hic birine uymayişini? Lutfen kendine onu örnek alma.
En son dedik ki eşlerimiz değişmiyor.. Bizim kendimizi değiştirmemiz lazım diye konuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…