Kendimi daha yoğunlaştıracağım canımCanim kıskançlık değil seninki 1.kocaya güvenmiyor sun sadece bana yazsın diyorsun 2.takıntı yapmışsın bu durumu 3.adam hem çalışıp hem nasil yazsin 4.istersen adam işi bırakıp dizinin dibinde otursun beraber evde aç susuz kalın 5.esin nasıl bir işte çalışıyor sen kaç yaşındasın anladığım kadarıyla çalışmıyorsun evet canım sana kızmak değil bunlar çalışan adam nasıl akşama kadar yazısa bilir şahsen ben çalışırken kocam aradığında telefonu defalarca suratına kapatmışim dır yani bu takıntı ve güvensizlik ten kaynaklanıyor o yüzden rahat bırak adamı böyle yaparak kaybedersin huzuru ve mutluluğunuzü demedi deme :) Allah kolaylık versin kendine yapacak birşeyler bul kitap oku yemek yap el işi yap çık dolaş hava al iyi gelir
Bu yazdıklarına çok güldüm yaAy ben olsam adamin yerinde 8 bucugu birak sen uyumadan eve girmezdim bu ne özguvensizlik boyle ya buraya actiginiz bilmem kacinci ayni konu bu hayir bide ne ayrilmayi becerebiliyosunuz ne es olmayi.bizim bari kafamizi ütülemeyin bosuna.ay okurken daral geldi Allah sabir versin adamcagiza üzüldüm.
Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..
Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.
Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..
Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.
Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..
Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..
En doğrusunu yapıyosun inan diğer türlü soğutursun kendinden.Kendimi daha yoğunlaştıracağım canım
Bugün mesela hiç takılmıyorum öğlen gibi yazdı bana nasılmış benim aşkısım diye bende ona benzer bişey yazdım özledim seni çok filan dedi bende gayet düzgün cevap verdim trip yok artık
İhmal edersen böyle olur tabi balımmmmmmmm dua edicem senin için merak etme çok öpüldünn
Bu yazdıklarına çok güldüm ya
Canım ben senin kafanı tutup zorla benim konuma burnunu sok illada yaz noluurr demiyorum
Kafanı ütüleme, benim kafamı ütülemee canım benim okuma ve sırf beğeni almak için yazma bence
bu çok güzel bir fikir kuzum muhakkak uygulayacağım artık kendime bakacağım zaten ortada bir sorun yok kendi kendime problem çıkarmayacağım inşallah
Bebeğimmmmmmmm ya iyiki bu konuyu açmışım seni tanıdım bana çokk iyi geldin kuzummmmKuzuuuuummmm kocan yazmış bugün mesaj, hadi gözün aydın kız karnına ağrılar girmeyecek. Rabbim ettiğin duaları gördü inşallah maşallah
aynen canım artık bundan sonrasına bakacağız inşallahCunku bende senin gibi pimpirikli biriyim. Ve artık umursamamaya başladım. Kalan sahalar bizimdir rica ederim canım hakkınızda hayırlısı olsun
ayy bitanem kıyamamm nasıl dolmuş.. canım öyle cevaba böyle cevap.. kafan ütüleniyorsa az ötede pışpışlanacaksın..Ahaha bunlarin hicbiri seni ilgilendirmez tatlim sen biraz ders cikar bu yazilanlardan bi dusun bakalm neden butun yorumlar benzer! Sonra esim evi ter etti beni bosuya konularina da maruz kalmayalim.Ben senin iyiligine söylüyorum tatlm.
Ben de bunu yazacaktım :) çok boş kalmışsın konu sahibi!İşsizlikten işte bunlar hep.
Kesinlikle yazdıkların çok doğru kuzum inan bende yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum bu huyumu kendim memnun değilim zaten bu durumdan.. İnşallah düzelecek. Ki gerçekten bu yazdığımdan daha beterdim artık onunla yazmayınca tartışmıyorumYa çoğu kişi eleştirmiş çünkü gerçekten çok abartmışsınız. İşiniz çok rahat sanırım o yuzdenr vaktiniz bol ama bu şekilde huzurunuzu kaçırırsınız. Bunu kendinize ve eşinize yapmayın. İş yerinde kendimize bir mesguliyet bulun, arkadaş edinin. Bu şekilde evliliginizi yıpratırsınız ve bir süre sonra gerçekten kirilmaniz gereken şeylerde surat asmanız, kusmeniz eşiniz için anlam ifade etmez.
En azından hatalı olduğunuzun bilincindesiniz bunu özellikle akşamları kendinize sık sık hatirlatin.
ayy bitanem kıyamamm nasıl dolmuş.. canım öyle cevaba böyle cevap.. kafan ütüleniyorsa az ötede pışpışlanacaksın..
He merak etme ben herkese iyi yaklaşıyorum zaten sadece burda 3 kişinin yorumlarına taktım kendimi eğlendirmeye çalışıyorum bende sizin yaptığınız gibi (biri sensin)
hııı demek iyiliğim için pekii
Ay kıyamam ya cidden hmm demek seviyeAy canim sen benle eglenecek seviyeye gel oyle konusalim ko buda pek mumkun gorunmuyo sen bana iyi yaklassan ne olur yaklasmasan ne olur ay ne kadar uzuldum=) sen kendi kocana nasil yaklasacagini bul once burda bizlerle ugrasacagina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?