Eşim işteyken konuşma isteğim

Kendimi daha yoğunlaştıracağım canım
Bugün mesela hiç takılmıyorum öğlen gibi yazdı bana nasılmış benim aşkısım diye bende ona benzer bişey yazdım özledim seni çok filan dedi bende gayet düzgün cevap verdim trip yok artık

Bu yazdıklarına çok güldüm ya
Canım ben senin kafanı tutup zorla benim konuma burnunu sok illada yaz noluurr demiyorum
Kafanı ütüleme, benim kafamı ütülemee canım benim okuma ve sırf beğeni almak için yazma bence

4 seneye yakın evliyim
ben de eşimi çok kıskanırım
o da calısır , ben de

daha bugune kadar eşimi bir kere aramadım
aramam da
işinin cok yogun oldugunu bılıyorum

bazen bakarım dakıkalarca watsapta cevrımiçi olur
ama bana yazmaz
müşterilerle watsapta sipariş aldıgını vs biliyorum
çnk aynı seyı ben de yapıyorum

ben de eşimle daha sık konusmak ısterdım ama erkeklerın bu durumdan bunaldıugını bılıyorum
hatta esım bazen sitem eder
ben aramasam hıc aramıyorsun dıye
ben yıne de aramam
gunduz ıs saatınde 2 kere falan eşim benı arar
kısa konusuruz
bazen watsaptan yazar
o da kısa sürer

hatta şöyle diyeyim
eşim 2 ayda bır bır hafta sehır dısına cıkar iş için
o zaman da aramam
merak ederım nerde ne yaptı dıye ama

eşimi bunaltmak asla ıstemem
erkekler cunku süreklı arama sorma mesajlasma olayından bulanıyorlardır
buna emınım
çok erkek arkadasım var
aynı bunaltıyı kocama vermek ıstemem
eşim 6 da işten cıkar 6 bucukta evdedır

senı cok ozledım der sarılır

siz calısmıyorsunuz sanırım
eşinizi bunaltmayın yoksa daha cok uzaklasır sizden

En doğrusunu yapıyosun inan diğer türlü soğutursun kendinden.

İhmal edersen böyle olur tabi balımmmmmmmm dua edicem senin için merak etme çok öpüldünn

Kuzuuuuummmm kocan yazmış bugün mesaj, hadi gözün aydın kız karnına ağrılar girmeyecek. Rabbim ettiğin duaları gördü inşallah maşallah

Ahaha bunlarin hicbiri seni ilgilendirmez tatlim sen biraz ders cikar bu yazilanlardan bi dusun bakalm neden butun yorumlar benzer! Sonra esim evi ter etti beni bosuya konularina da maruz kalmayalim.Ben senin iyiligine söylüyorum tatlm.

Eşinizin sevgisinden emin değilsiniz ya da dert arıyorsunuz kendinize.Boş vaktiniz çokmuş gibime geliyor
Ya da vajinusmus probleminin devamı olan kendine ve eşine güvensizlik

Bence sizde bir işe girip çalışın , o zaman eşinizi anlarsınız... Biz eşimle üniversiteye başladığımız sene çıkmaya başladık , okullar bitti iş arama aşamasında ben daha önce iş buldum , ben işe gidiyordum o evdeydi. İşte o zamanlar bana sürekli mesaj atar neden cevap yazmıyorsun , aradığımda neden açmıyorsun gibi gibi beni taciz ederdi. Şimdi ne oldu Günde birbirimize 3-5 mesaj atsak şükür. Bazen ona o günleri hatırlatıyorum beraber gülüyoruz o hallerine.

Hem tüm gün mesajlaşınca , akşam evde konuşcak ne bulacaksınız ? Gün içinde biriktirin biriktirin akşam dolu dolu sohbet edin derim. Sizde kendinize ya bir iş bulun yada bir hobi.

bu çok güzel bir fikir kuzum muhakkak uygulayacağım artık kendime bakacağım zaten ortada bir sorun yok kendi kendime problem çıkarmayacağım inşallah

Cunku bende senin gibi pimpirikli biriyim. Ve artık umursamamaya başladım. Kalan sahalar bizimdir rica ederim canım hakkınızda hayırlısı olsun

Kuzuuuuummmm kocan yazmış bugün mesaj, hadi gözün aydın kız karnına ağrılar girmeyecek. Rabbim ettiğin duaları gördü inşallah maşallah
Bebeğimmmmmmmm ya iyiki bu konuyu açmışım seni tanıdım bana çokk iyi geldin kuzummmm
Hergün yazıyor zaten de az yazınca takılıyordum bilinçaltı işte ne yaparsınn
Rabbim hepimizin dualarını duyuyor maşallah inşallah kabul olur sen dert etme kuzummmmmmmmm

Cunku bende senin gibi pimpirikli biriyim. Ve artık umursamamaya başladım. Kalan sahalar bizimdir rica ederim canım hakkınızda hayırlısı olsun
aynen canım artık bundan sonrasına bakacağız inşallah

Ahaha bunlarin hicbiri seni ilgilendirmez tatlim sen biraz ders cikar bu yazilanlardan bi dusun bakalm neden butun yorumlar benzer! Sonra esim evi ter etti beni bosuya konularina da maruz kalmayalim.Ben senin iyiligine söylüyorum tatlm.
ayy bitanem kıyamamm nasıl dolmuş.. canım öyle cevaba böyle cevap.. kafan ütüleniyorsa az ötede pışpışlanacaksın..
He merak etme ben herkese iyi yaklaşıyorum zaten sadece burda 3 kişinin yorumlarına taktım kendimi eğlendirmeye çalışıyorum bende sizin yaptığınız gibi (biri sensin)
hııı demek iyiliğim için pekii

Ya çoğu kişi eleştirmiş çünkü gerçekten çok abartmışsınız. İşiniz çok rahat sanırım o yuzdenr vaktiniz bol ama bu şekilde huzurunuzu kaçırırsınız. Bunu kendinize ve eşinize yapmayın. İş yerinde kendimize bir mesguliyet bulun, arkadaş edinin. Bu şekilde evliliginizi yıpratırsınız ve bir süre sonra gerçekten kirilmaniz gereken şeylerde surat asmanız, kusmeniz eşiniz için anlam ifade etmez.
En azından hatalı olduğunuzun bilincindesiniz bunu özellikle akşamları kendinize sık sık hatirlatin.

Kesinlikle yazdıkların çok doğru kuzum inan bende yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum bu huyumu kendim memnun değilim zaten bu durumdan.. İnşallah düzelecek. Ki gerçekten bu yazdığımdan daha beterdim artık onunla yazmayınca tartışmıyorum

Bence kendine bir iş bul çalış, Vatana Millete de bi hayrın dokunur.
Yazık adama. Ekmek parası mı kazansın, senin gönlünü mü yapsın.
Mız mız çocuklar gibi aynı.

Ay canim sen benle eglenecek seviyeye gel oyle konusalim ko buda pek mumkun gorunmuyo sen bana iyi yaklassan ne olur yaklasmasan ne olur ay ne kadar uzuldum=) sen kendi kocana nasil yaklasacagini bul once burda bizlerle ugrasacagina..

Ay canim sen benle eglenecek seviyeye gel oyle konusalim ko buda pek mumkun gorunmuyo sen bana iyi yaklassan ne olur yaklasmasan ne olur ay ne kadar uzuldum=) sen kendi kocana nasil yaklasacagini bul once burda bizlerle ugrasacagina..
Ay kıyamam ya cidden hmm demek seviye
Kaçıncı leveldesin canım sen söyle de bölüm atlayayım
Bizimle uğraşmak derken? Kuzum burada kimseyle uğraştığım yok inan sadece üstüme çok aşırı gelmeyin ya tamam zaten ben hatalıyım eşime karşı o konuda farkındayım içimi dökeyim diye yazdım her yoruma da hazırlıklıydım problem yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…