• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işteyken konuşma isteğim

O kadar da farklı konulara girmeye çalışmıştı, yok şiddet görüyormuş, yok vajinusmusmuş (hayla, kuzum, canım cicimli yazım şekline değinmiyorum bile) Niyeyse hiç vajinusmus konularında dolanmıyor, yine şiddet eskidendi ona takılmayın KOCAM BENİMLE İLGİLENMİYOR KOCAM BENİMLE İLGİLENMİYOR altyazılı metinler. Kadın takmış kocaya :D O kocada senin problemli bir tip olduğunu hala anlamayıp boşanmıyorsa müstehak bence, aynen devam

Konu sahibesinin peaceful16 olduğunu nereden çıkardınız?
Konuyu trollemeyi, peaceful16 demeyi artık bırakın lütfen ve lütfen üsluplarınıza da dikkat edin.

Şikayet Et butonuna basacak arkadaşlar lütfen topikte fake, peaceful16 iması, konu dışı yazan üyelerle, aşağılama, hakaret, polemik vb yorumları bildirirseniz sevinirim.

Konu sahibesinin peaceful16 olduğunu nereden çıkardınız?
Konuyu trollemeyi, peaceful16 demeyi artık bırakın lütfen ve lütfen üsluplarınıza da dikkat edin.

Şikayet Et butonuna basacak arkadaşlar lütfen topikte fake, peaceful16 iması, konu dışı yazan üyelerle, aşağılama, hakaret, polemik vb yorumları bildirirseniz sevinirim.

Benden önce en az 10 kişi yazmış zaten, ben mi trollüyorum ilginç.

Canım bak kendini yersiz yere üzüyor, kocanı da çok sık Boğaz ediyorsun..
Yapma böyle..
Benim ilk konularıma bakarsan eşimin eskisi kadar yazmadığını, gün içinde diyaloğumuzun olmadığını felan yazmıştım..
Ama bunu kendisine hiç söylemedim biliyor musun.
Beni neden aramıyorsun, bana neden yazmıyorsun vs demedim hiç.
Çünkü benim dememle, benim baskımla yapacak insan hiç yapmasın zaten..
İçinden gelmedikten sonra bir şeyler zorla yaptırılmaz.
Eşimin telefonunun dokunmatiği bozuk şuan, mesaj yazamıyor..
Ve dün mesela sabah 7 de evden çıktı, benimle iletişime geçtiğinde saat 16 idi..
Düşün yani. E ne yapayım ben şimdi, daha önce de arayabilirdi Eminim ki boş vakti de oldu ama o saatte aradı..
Ve o beni arayana kadar tek bir aramam, ve mesajım olmadı..
Kendi kendini düşürüyorsun böyle yaparak . Yapma bence.
Bırak telefonu, o yazdığında yaz, aradığında aç konuş.. harici sen hiçbir şey yapma..

Konunuzu okurken aklima ilk gelen sey esinize karsi guvensiz olmaniz,ya onun sevgisinden supheniz var ya da baska bir guvensizlik,yoksa insan asik oldugu ve esi olan birini bu kadar sik bogaz etmez,bilinc altinizda farkli seyler var bence ve tedavi olmayi deneyin yoksa bu evlilige.

Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..

Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..

Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.

Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..

Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..
Sende kendine bir iş bulmalısın bence. Belki o zaman sürekli kocanla ilgilenmezsin. Zaten sende farkındasın hatanın. Ama bir de bu açıdan bak. Davranışların çok şımarıkca ve itici. Böyle görünmek istermisin kocana.

O kadar da farklı konulara girmeye çalışmıştı, yok şiddet görüyormuş, yok vajinusmusmuş (hayla, kuzum, canım cicimli yazım şekline değinmiyorum bile) Niyeyse hiç vajinusmus konularında dolanmıyor, yine şiddet eskidendi ona takılmayın KOCAM BENİMLE İLGİLENMİYOR KOCAM BENİMLE İLGİLENMİYOR altyazılı metinler. Kadın takmış kocaya :KK70: O kocada senin problemli bir tip olduğunu hala anlamayıp boşanmıyorsa müstehak bence, aynen devam
Çok kötüsün gerçekten. O benim konuşma tarzım ne yapayım istiyorsun önüme gelen kötü yoruma ayar mı vereyim? Her neyse, senin gibi kötü yürekli birisinin dediklerini dikkate alacak halim yok (KUZUMMM!)

Canım bak kendini yersiz yere üzüyor, kocanı da çok sık Boğaz ediyorsun..
Yapma böyle..
Benim ilk konularıma bakarsan eşimin eskisi kadar yazmadığını, gün içinde diyaloğumuzun olmadığını felan yazmıştım..
Ama bunu kendisine hiç söylemedim biliyor musun.
Beni neden aramıyorsun, bana neden yazmıyorsun vs demedim hiç.
Çünkü benim dememle, benim baskımla yapacak insan hiç yapmasın zaten..
İçinden gelmedikten sonra bir şeyler zorla yaptırılmaz.
Eşimin telefonunun dokunmatiği bozuk şuan, mesaj yazamıyor..
Ve dün mesela sabah 7 de evden çıktı, benimle iletişime geçtiğinde saat 16 idi..
Düşün yani. E ne yapayım ben şimdi, daha önce de arayabilirdi Eminim ki boş vakti de oldu ama o saatte aradı..
Ve o beni arayana kadar tek bir aramam, ve mesajım olmadı..
Kendi kendini düşürüyorsun böyle yaparak . Yapma bence.
Bırak telefonu, o yazdığında yaz, aradığında aç konuş.. harici sen hiçbir şey yapma..
Öyle yapıyorum canım artık dün öyle yaptım mesela..
Böyle böyle alıştıracağım kendimi kuzum
İnşallah devamı gelir

Sen bizim iliskimizi gorsen ve-veya yasasan kalp krizi gecirirdin kesinlikle.
Gun icinde birkez arasiriz 1 dakika konusuruz veyahut hic aramayiz bile,onem arz eden birsey olmadikca.
Bu demek degil ki ilgisizlik.
Ama sizinkisi issizlik.
Abarti ve fazla.
Ben esime bunlari yapsam veya esim bana bu tur seyler yapsa asil huzursuzluk o zaman cikardi.
Bilemiyorum tabi esiniz ne is yapiyor dikkat eksigiyle buyuk hatalara yol acmaz umarim. Nede olsa surekli akli sizdedir kafayi ise vermekte zorlaniyordur.
Adam iyi calisabiliyor yani bu hengâmede.
Topurleyin kendinizi acilinden.
Canım öyle yapacağım artık bunun normal birşey olduğunu farkettim gerçekten...
Demek ki anormal olan benim düşüncem yani artık böyle düşünüyorum
Adam işteyken tamamen iletişimi koparmıyor en azından ona şükretmem gerek..

Boykot edildi kk da sonra konu açmayı bıraktı. Bugün itibariyle şekil değiştirdiğini düşünür olduk :KK66:
Canım benim onunla alakam yok da o kıza da yazık edilmiş yani herkes üstüne çullanmış ama ben onun gibi etkilenmem burada konumu açarım isteyen istediği gibi yorum yazar.. Bu arada biz onunla mesajlaştık herkes böyle yazınca ben ona mesaj attım o da bana yazdı.

Bence umursasan da hiç bişy olmamış gibi davran erkekler havalanmayı pek severler bilirsin. Üstğne düştükçe kendilerini kıymetli biliyorlar. Oralı olma bak nasıl şaşıracak sana bişeyler oldu diyecek suphe girecek içine
bu çok güzel bir fikir kuzum muhakkak uygulayacağım artık kendime bakacağım zaten ortada bir sorun yok kendi kendime problem çıkarmayacağım inşallah

Hanımlar direkt konuya gireceğim..
Belki beni çoğunuz topa tutacaksınız (ki beni daha önceden bu konularda uyaran hanımlar olmuştu, dinlemeye çalışıyorum dediklerini kendimi zorlayarak) ama ben yine de dayanamadım yazacağım..

Şimdi durum şu, eşim işteyken bana yazmayınca acayip sinirlerim bozuluyor karnıma ağrılar giriyor.
Aslında yazıyor yani gün içinde konuşuyoruz mesela ben istiyorum ki saat 10 gibi bana yazmaya başlasın öyle konuşmaya başlayalım. Ama gidiyor 12 ye doğru nasılsın aşkım yazıyor mesela sonra cevap yazıyorum 2 saat sonra cevap dönüyor bana oluyor saat 2 filan.. Yani gün içinde 3 -5 kez yazması beni çok sinirlendiriyor. Bazen de öğleden önce yazıyor akşama kadar tek kelime yazmıyor sonrasında filan. Dayanamayıp arıyorum çok işin var heralde aşkım diyorum o da evet aşkım filan diyor öyle konuşuyoruz sinir oluyorum.
Bakın burası önemli, benim verdiğim tepki eskiden şuydu;
Yazmazsa bir ton arardım yazmak çok mu zor bilmem ne diye bir ton mesaj atardım hep tartışırdık sürekli olarak bu konu yüzünden.
Şimdiki tepki şu; tartışmayalım diye kötü bişey yazmıyorum sürekli arayı durmuyorum. Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..
Akşam evde suratımı asıyorum trip atıyorum filan huzursuz ediyorum yani onu anlayacağınız.. Ama tartışarak değil.

Bide kafama takılan şu var bu adam eve en geç 7 buçukta gelirdi. Şimdi eve 8 8 buçuk gibi gelmeye başladı 2 kez böyle yaptı inanılmaz surat astım konuşmadım onunla filan huzursuz olduk..

Eve geldiğinde de yemek yiyoruz filan çay içiyoruz dizi filan derken direkt uyku modu geliyor.
Ama bu sırada full konuşuruz cilveleşiriz, şakalaşırız. Hatta uykusu gelse bile koltukta sana sarılıp uyuyayım aşkım senin uykun gelene kadar sen izle tv filan der ne bileyim. Bana yardımcı olur yani çok şükür. Mesela aşkım dışarıda yiyelim desem tamam der. Şunu yapalım desem tamam der. Bazen mırın kırın eder ama tamam der yani.

Mesela ben evimizde aktivite olur beraber oynarız diye playstation alalım demiştim.
Eşim Almanya'ya fuara gidecek. Bana "playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum) işte tatminsiz miyim diyorum bazen bilmiyorum..

Off ben bu takıntımdan kurtulmak istiyorum. Kıskançlığım beni bitirecek gerçekten.
Aklıma bu kadar geldi..

Acilen bir iş bul , boş zamanın o kadar çok ki can sıkıntısından eşine saldırıyorsun...Aşırı boğucusun ve eşinde ki sabra hayran kaldım:deli:

Canım benim onunla alakam yok da o kıza da yazık edilmiş yani herkes üstüne çullanmış ama ben onun gibi etkilenmem burada konumu açarım isteyen istediği gibi yorum yazar.. Bu arada biz onunla mesajlaştık herkes böyle yazınca ben ona mesaj attım o da bana yazdı.
Aa nasilmis peki? Eski konularini okudun mu herkesin verdigi tavsiyeleri ve hic birine uymayişini? Lutfen kendine onu örnek alma.

Eski konunuzu heyecanla ve dua ederek takip etmiştim.Sonuna sevinmiştim.
Bu konuya gelince,
Adı üstünde "iş" .iş başka aşk başka
Ben çalışırken rahatsız edilmek istemem mesela.Zaruri durumlarda konuşuruz en başından beri böyleydi.
Ben de özellikle eşimi arayıp rahatsız etmek istemem.Ekmek parası sonuçta emek ister özen ister diye düşünüyorum.

Psikolojik destek alıyordunuz sanki.calisiyorsunuz da.

Desteğe devam edin bana kalırsa..
Eşiniz aklınıza çok takiliyirsa, ne bilim heyecanlı bir dizi izleyin, komik videolara bakın, sürükleyici içine çeken romanlar var onlardan okuyun,indirim arayın netten, anlık zihnizi dağıtın yani.
PlayStation konusundaki düşünceniz ise simariklik gibi geldi kusura bakmayın.sizi düşünüyor belli ki.bardagin dolu tarafından bakın hayata
seviyor sizi biktirmayin da sonra pişman olmayın.
Allah razı olsun canım..
Gerçekten dediğin gibi yaptım dün aklıma gelince açtım bişeylere bakındım filan zaten o sırada yazdı bana eşim
Ama yazmasaydı da yazmazdım yani
Aslında bende çok bunaldım biraz serbest alan bırakacağım ikimi için de artık..

Aa nasilmis peki? Eski konularini okudun mu herkesin verdigi tavsiyeleri ve hic birine uymayişini? Lutfen kendine onu örnek alma.
En son dedik ki eşlerimiz değişmiyor.. Bizim kendimizi değiştirmemiz lazım diye konuştuk

Back