Eşim ilk doğum günümde yanımda değil

Yok çok severek evlenmiş, çocukluk aşkıymış zaten, yaşı da 28 sanıyorum eşi o yaştaymış. Tez fln yazıyor aslında akıllı kızımız :)

ne diyeceğimi bilemedim...
yani bir insanın hayatı böyle görebilmesi için...

20 gün ailende kalmı? Kusura bakma ama siz evlisiniz farkında mısın ve bunu sorun etmiyorsun baya baya boşanma sebebi bu beni niye gönderiyorsun dedin mi hiç

eşin olamış bence. imalat hatası var. şaka bir yana evliliğinizdeki ciddi problemin farkında değilsiniz sanırım. adam sizi ıkıde bir baba evine postalıyor, kendi yalnız kalınca ne yapıyor allah bilir. aile olma kavramını anlayamamış bu adam ya da sizi sevmiyor. bence evliliğinizi ıyıce sorgulayın ve devam edip etmeyecegınıze karar verin.

büyük konuşmak gibi olmasında baba evine ancak boşanıcagım zaman giderim. onun haricinde kavga her aılede olur. her kavga da kafa dınlemek ıcın bır yerlere gıdılmezde gönderılmezde. al bıletını gıt gerı evıne. otur konus adam akıllı senın suankı problemın dogum gunun olmasın . d. gununden daha buyuk bır sorun var bence onunuzde.

cahil ve kendini bilmez insanlar ne evlensin ne de çocuk yapsın.artık ağzım açık okuyorum bazı şeyleri.hadi karşındaki dangalak senin aklın yokmu bir kez yolladığında dönmeyecektin geri bu kadar basit trip at akıllansın mı diyelim ne diyelim sen babanın evindeyken o ne halt karıştırıyor bir fikrin var mı ? birde hepsine rağmen seviyorum diyebiliyorsun ya işte onuda algılayamıyorum ben

Annesi diyor ki uzaklaşsın babasının evine gitsin kafasını toplar diyor. Eşimde annesinin sözünden hiç çıkmaz. Çünkü benim eşim 28 yıl boyunca aılesı ıle bırlıkte yasamıs hıc ayrılmamıslar. Ne askere gıtmıs, ne de gurbet görmuş. Ben babamın evine gidince annesının evınde kalıyor, yemegını orada yıyor. Yanı annesı babası ıle daha cok vakıt gecırıyor. Ben onlar için ogullarını elınden alan bırısıyım. Ama şöylee birşey var annesı de bosanmamızı ıstemıyor. Çunku işin ucu kendıne dokunacak. Ve oğlunun beni halen sevdiğini biliyor. Ben bundan sonra ne yapmalıyım sizce? Lutfen beni azarlamayı bırakın. Yeterınce uzgunum. Ne yapacagımı bılemıyorum artık
e arkadaş niye kopuk kopuk anlatıyon ki. konunu bi düzenle istersen. tam olarak ne oldu ki evine göndermek için bilet aldı bu adam. cidden bişey anlaşılmıyo konundan

Merhaba içime dert olan bir konu var :KK43: Ne yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
yaa kötü düşünme bak bilerek kavga çıkardı diyorsu. belki bişeyler planladı elinde çicek koca bir pasta ile ayın 17 de kapıya gelicek ailenle birlite bir doğum günü yapıcak seni şaşırtıp mutlu etmek için belki bu gönderiliş olamaz mı çok mu iyimser baktım olayaa yaaa :KK16:

ayrıca benim takıldıgım nokta beni yolladı derken adam isteyince sen babanın evine gidiyon o isteyince eve mi dönüyon ? pinpon topu gibi yaniii
burda dur canımmm sen onun oyuncagı değilsin.kendine gel... bak herkez degerini kendi belirler... sen göndersene onu anasının evineee ..ayyy iyice erkek düşmenı olucam burda ben yaaa... yanlışsın arkadaşım yanlışşşşş senin adına kimse karar vermez.gidiceksen sen istediğin için gitmelisin istemiyorsa sen istediğin için kalmalısınnnn..hiçbir zaman aciz olmaaa

aynen öyle.. senı cocuk gıbı gt gel dıyerek baba ewıne yollayabılıyor sen buna takılmamışsında hala adamdan ıncelık bekleyıp dogum gnmde yanmda olmuyor dıyosun.. bırakın bnları arkadas dogm gnymus sevgllerlgnymus blmem ne hepsnı ktlasın sözde untmasın ama... herseyıde yapsın dısarda sızın ıcın demıyorm bılemem kocan neler yapar yada yapmaz ama.... bnlarn o kadr onemı yok bnce sıze sevgısı saygısı olsun gonl almayı bılsın huzurunz olsun yeter.... su ozelgnler ıcın huzur kacrmayın derım ama sızın konu cok farklı bnce o baba ewıne gteye bı cözum bulun sızzzz önce...

Kesinlikle sizi dinleyeceğim 50 gün süründüreceğim onu zaten 50 gün içinde olan olur. Aile terapistine de nereden para buluyorsa bulsun randevuyu da alsın. Beni baba ocağına yollamayı biliyor. Sonuçlarına katlansın. Sizce aile terapistinin faydası olur mu yeni evli çiftlere? Yoksa aile terapistleri 10 yıllık çiftler gibi uzun süre birliktelik yaşamış çiftlere fayda sağlar.
evliliklerde ilk yıllar daha tehlikeli .dolayısıyla aile terapisinin alınmasında fayda görüyorum. kaldı ki ihtiyacı olan her çift almalı bence. yıla bağlı olmamalı

bir de böyle kilidi değiştir kısmına katılmıyorum yarın bir gün davalık olunursa alehte olabilir dikkatli olmak lazım. bu tipteki adamların da nedense karısını evden yollayıp başka kadın alacağını düşünemiyorum. kusura bakmayın konu sahibi ama aciz adam bunlar bi tanesini idare edemiyolar anasının evine rahatça gitsin gelsin diye karısını yolluyolar. bi de başka kadın falan saçma geliyo bana.

Konu ve cümleler pek inandırıcı gelmedi nedense...
Onu nasıl çatlatabilirim sorusu özellikle.
Kadın ağzından konuşmaya çalışan erkek gibi. :)

Merhaba içime dert olan bir konu var :KK43: Ne yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.

canim sorunun dogum gunu degil esinin seni kendi istegne gore sana sormadan ailenin yanina yollamasi, ustune birde su kadar diyebilmesi.
nasil oluyor bu olaylar tam olarak? git diyince gidip gel diyince geliyomusun?

üzerinde durulması gereken yaşgunun değil ama sorduğun soru bu olduğu için cevap yazıyorum. seneye gene doğacaksın. bunda olmazsa onda olur. tabii boşanmaz iseniz.
yeni gelinler ki sen küçüksün muhtemelen :İ evlilik pembe panjurlu ev ve senin bunnnccaa yıl hayal ettiğin, dizi filmlerinde gördüğün şey değildir. sert acmazsız zorlu dik bir dag parkuru gibidir.

üzerinde durulması gereken yaşgunun değil ama sorduğun soru bu olduğu için cevap yazıyorum. seneye gene doğacaksın. bunda olmazsa onda olur. tabii boşanmaz iseniz.
yeni gelinler ki sen küçüksün muhtemelen :İ evlilik pembe panjurlu ev ve senin bunnnccaa yıl hayal ettiğin, dizi filmlerinde gördüğün şey değildir. sert acmazsız zorlu dik bir dag parkuru gibidir.
birde neden tartıştınız onu de ?
Siz bu yorumu yapınca aklıma bu karikatür geldi

Eklentiler

• rio.jpg
    rio.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 92
X