- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
Yok çok severek evlenmiş, çocukluk aşkıymış zaten, yaşı da 28 sanıyorum eşi o yaştaymış. Tez fln yazıyor aslında akıllı kızımız :)
ne diyeceğimi bilemedim...
yani bir insanın hayatı böyle görebilmesi için...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok çok severek evlenmiş, çocukluk aşkıymış zaten, yaşı da 28 sanıyorum eşi o yaştaymış. Tez fln yazıyor aslında akıllı kızımız :)
e arkadaş niye kopuk kopuk anlatıyon ki. konunu bi düzenle istersen. tam olarak ne oldu ki evine göndermek için bilet aldı bu adam. cidden bişey anlaşılmıyo konundanAnnesi diyor ki uzaklaşsın babasının evine gitsin kafasını toplar diyor. Eşimde annesinin sözünden hiç çıkmaz. Çünkü benim eşim 28 yıl boyunca aılesı ıle bırlıkte yasamıs hıc ayrılmamıslar. Ne askere gıtmıs, ne de gurbet görmuş. Ben babamın evine gidince annesının evınde kalıyor, yemegını orada yıyor. Yanı annesı babası ıle daha cok vakıt gecırıyor. Ben onlar için ogullarını elınden alan bırısıyım. Ama şöylee birşey var annesı de bosanmamızı ıstemıyor. Çunku işin ucu kendıne dokunacak. Ve oğlunun beni halen sevdiğini biliyor. Ben bundan sonra ne yapmalıyım sizce? Lutfen beni azarlamayı bırakın. Yeterınce uzgunum. Ne yapacagımı bılemıyorum artık
yaa kötü düşünme bak bilerek kavga çıkardı diyorsu. belki bişeyler planladı elinde çicek koca bir pasta ile ayın 17 de kapıya gelicek ailenle birlite bir doğum günü yapıcak seni şaşırtıp mutlu etmek için belki bu gönderiliş olamaz mı çok mu iyimser baktım olayaa yaaaMerhaba içime dert olan bir konu var Ne yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
evliliklerde ilk yıllar daha tehlikeli .dolayısıyla aile terapisinin alınmasında fayda görüyorum. kaldı ki ihtiyacı olan her çift almalı bence. yıla bağlı olmamalıKesinlikle sizi dinleyeceğim 50 gün süründüreceğim onu zaten 50 gün içinde olan olur. Aile terapistine de nereden para buluyorsa bulsun randevuyu da alsın. Beni baba ocağına yollamayı biliyor. Sonuçlarına katlansın. Sizce aile terapistinin faydası olur mu yeni evli çiftlere? Yoksa aile terapistleri 10 yıllık çiftler gibi uzun süre birliktelik yaşamış çiftlere fayda sağlar.
Merhaba içime dert olan bir konu var Ne yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
üzerinde durulması gereken yaşgunun değil ama sorduğun soru bu olduğu için cevap yazıyorum. seneye gene doğacaksın. bunda olmazsa onda olur. tabii boşanmaz iseniz.Merhaba içime dert olan bir konu var Ne yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
Siz bu yorumu yapınca aklıma bu karikatür geldiüzerinde durulması gereken yaşgunun değil ama sorduğun soru bu olduğu için cevap yazıyorum. seneye gene doğacaksın. bunda olmazsa onda olur. tabii boşanmaz iseniz.
yeni gelinler ki sen küçüksün muhtemelen :İ evlilik pembe panjurlu ev ve senin bunnnccaa yıl hayal ettiğin, dizi filmlerinde gördüğün şey değildir. sert acmazsız zorlu dik bir dag parkuru gibidir.
birde neden tartıştınız onu de ?