- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
- Konu Sahibi visnecikolatalimon
-
Ay ne kadar mantıklı. Tamam o zaman her şey yolunda...(!)Allah seni benimle sınıyor diyor
İnsan bazen ne olursa olsun inanmak istiyor ya da içindeyken bazı gerçekleri göremiyor. Umarım yakın zamanda kendi değerinizi anlar ve uzaklaşırsınız bu hayattan.Teşekkür ederim. Bende öle düşünüyordum hala da öyle düşünüyorum ama insan belki geçer diyor.
ben 14 yıllık evliyim.yaşadıklarından aldatma hariç hepsini fazlasıyla yaşadım. hatta ilk çocuğumun doğumuna ailem gelmişti.sırf ailem ordaydı diye gelecek yüzü yoktu gelemedi. yani çok çektim ben de .çocuk olunca düzelir dedim. ama maalesef düzelmiyorlar.benimki de çok çok anneci. anne de beni ve çocuklarımı sevmez asla. maaşın varsa çekme derdini bitir.ben çocuk olunca düzelir dedim.olmadı. bir çocuk yaptım sonra kardeşi olsun dedim. 2. oldu.yine düzelmedi. yani kimse dört dörtlük değil. herkes bir şekilde bir dertten muzdarip.ancak senin ki uyuşturucu gibi bir şey içiyormuş. bu çok tehlikeli.aklı alır başından. sonrası çok korkunç bile olabilir. bence bitir. yine evlenirsin.Merhabalar
1yılllık evliyim. Onun öncesinde de 4 yıl arkadaşlığımız oldu. Ufak tefek sorunlar oluyordu ama geçer diye düşündüm hep. Evlendik, evimizin inşaatı bitmedi kayınvalidemin evinde kaldık, o yazlıkta kaldı. Sadece kıyafetlerimi aldım gittim. Çok zordu o dönemler. Bana ait hiç birşey olmayan bir yerde yeni gelindim. Eşim bunu sorun yapmamın anlamsız olduğunu düşündü hep, tartışırdık. Bir gün öfkesini kontrol edemedi ve vurdu bana. O an ne yapacağımı bilemedim. Ne gidebildim ne kalabildim. Normalde çok merhametli, yardımsever, eli açık, neşeli, pozitif bi insan. Neyse evimiz bitti. Taşındık. Tabi gözyaşıyla. Yaşadığım şeyi kolay kolay kabul edemedim. Annesine anlattım. Ona çok pişman olduğunu anlatmış. Öfkeme yenildim diye. Ara ara düzeldik ara ara yine kavga ettik. Bir anda hiç olmadık birşeye sinirleniyor. Canı ne zaman isterse o zaman konuşuyor. Kaç kere evden kovdu. Gidersem bir daha dönmeyeceğimi biliyorum o yüzden sabretmek istedim. Herkes ilk yılların böyle geçtiğini söylüyor. Tabi ailemin haberi yok hiç birşeyden. Aldattı beni. Yatmış kadının biriyle. Yakaladım mesajını. Çok pişman oldu bir daha olmaz dedi. Ot gibi birşey içiyor arada. O zamanlar sinirlerini aldırmış gibi oluyor. Araştırdım internetten. Keyif verirmiş. İleriye gitmediği sürece sorun yokmuş. O zamanlar bana yaptıklarının hesabını soruyorum çünkü sinirlenmiyor. Hataydı diyor belkide Allah seni benimle sınıyor diyor. Onu içtiğinde sabaha kadar benimle olmak istiyor ama bende sırf onu içtiği için istemiyorum. Benim ona soğuk olmamdan şikayetçi. Ama bunları yaşarken nasıl yaklaşabilirim ki. Bunu anlatamıyorum. Herkese herşeyi anlatıyorsundur diyor. Bana zerre güveni yok. Ki benim ona güvenmemem gerekirken. Belki okurken diyeceksiniz ne duruyorsun diye. Her hatasını 1 kerede affettim. Daha evliliğimiz oturmadı diye. Yuvamı yıkmak istemiyorum ama bu ezik bir hayat yaşamaya devam edeceğim anlamına gelmiyor. Doktora gitmeyi kabul etmiyor. Sadece tahammülüm yok sana her dediğim batıyor diyor. Aramız iyiyken haklısın öfkemin farkındayım diyor. Ne yapacağım lütfen ahkam keserek konuşmayın. Ben ayaklarının üzerinde duran güçlü bi kadındım sadece seviyorum hepsi bu. Körü körüne olmasa da yuvamı yıkmak istemiyorum.
Ben 8 yıllık evliyim. 11 yıldırda avukatlık yapıyorum. Daha çok boşanma davalarına bakıyorum. Milletin lafına bu kadar alınan bir yapınız varsa eşinizin yaptıklarından sonra paramparça olmanız lazımdı. Yani merak etmeyin birşey olmaz. Bakın bu ülkede eğitimi işi olmayan, çocuğu olan birçok kadın sizin şu yaşadıklarınızın yarısını bile yaşasa sırf çocuklarına iyi bir rol model olmak için bile boşanıyor. Evliliğin ilk yıllarında ufak tefek atışma yaşanır ama sizin yaşadığınız herşey mutlak boşanma nedeni, hala da iki lafınızdan biri yuva kolay kurulmuyor. Eşinizin bu yuva için en ufak bir çabasını görmedim ben. Madem kendinize saygınız bu kadar az anne babanıza saygınız olsun, bir anne olarak söylüyorum. Benim gözümden sakındığım kızım, elin üç kuruşluk herifine kendini paspas etse ben kahrolurum. Canınızın yaşamınızın hiç mi kıymeti yok. Size birşey olsa anne babanıza ne olacağınıda mı umursamıyorsunuz. Ya da kocanız olacak herif yüzünden yarın birgün hastalık kapsanız ne olacak. Biran evvel sirkelenip kendinize gelin. Bence siz evliliği çok yanlış anlamışsımız.Ne kadar da kırıcısınız. Olurda dedikleriniz başıma gelirse ben demiştim der havasını atarsınız. Ne diyeyim ki. Sağolun.
pasif ya da güçsüz demek yerine daha güçlendirici destek veren bir şeyler deseniz. Keşke herkes mücadeleci olsa ama hayat şartları herkesi mücadeleci güçlü yapmıyor. Destek gerekiyor bizim de destek olmamız gerekir ki kurtulsun başındaki beladanşu saçma kalıpla olaya yaklaştıkça güçlü müçlü değil gayet pasif bir kadınsın. yuva mı ortada iyi bak. kocan olacan adam da biraz yuvasını(???) düşünse bunları yapar mı?
yuvamı yıkmayayım diye her haltı sineye çekmeyi çok seviyor bu ülkenin kadınları...
Şimdi affetin aldatmayı dğerlerini geçtim bile ilerde diycek sana affetmeseydın boşansaydın diycek ve seni tekrar tekrar aldatacak bi kadınla yattığı için sorun etmemişsn birsaha yapcak birdaha yapcak ot gibi bişey içiyorsa ilerde alkolede başlr. Bunu sana diyim bence çocuk olmadan aş çantanı git seni seviyorsa tedavi olur bırakır ot gibi şeyi aldatmayı bilemem aldatr yine diyim de bunları yapmıyorsa o adamdan sana hayır gelmez affedersen tekrar yapar yaptgında çekip gtseydın belki şuan daha farklı olurdu herşey sevği yetmiyor evlilik için gerçekten sadece sevgi yetmiyor ilerde sizde yavaş yavaş soğuyacaksnzMerhabalar
1yılllık evliyim. Onun öncesinde de 4 yıl arkadaşlığımız oldu. Ufak tefek sorunlar oluyordu ama geçer diye düşündüm hep. Evlendik, evimizin inşaatı bitmedi kayınvalidemin evinde kaldık, o yazlıkta kaldı. Sadece kıyafetlerimi aldım gittim. Çok zordu o dönemler. Bana ait hiç birşey olmayan bir yerde yeni gelindim. Eşim bunu sorun yapmamın anlamsız olduğunu düşündü hep, tartışırdık. Bir gün öfkesini kontrol edemedi ve vurdu bana. O an ne yapacağımı bilemedim. Ne gidebildim ne kalabildim. Normalde çok merhametli, yardımsever, eli açık, neşeli, pozitif bi insan. Neyse evimiz bitti. Taşındık. Tabi gözyaşıyla. Yaşadığım şeyi kolay kolay kabul edemedim. Annesine anlattım. Ona çok pişman olduğunu anlatmış. Öfkeme yenildim diye. Ara ara düzeldik ara ara yine kavga ettik. Bir anda hiç olmadık birşeye sinirleniyor. Canı ne zaman isterse o zaman konuşuyor. Kaç kere evden kovdu. Gidersem bir daha dönmeyeceğimi biliyorum o yüzden sabretmek istedim. Herkes ilk yılların böyle geçtiğini söylüyor. Tabi ailemin haberi yok hiç birşeyden. Aldattı beni. Yatmış kadının biriyle. Yakaladım mesajını. Çok pişman oldu bir daha olmaz dedi. Ot gibi birşey içiyor arada. O zamanlar sinirlerini aldırmış gibi oluyor. Araştırdım internetten. Keyif verirmiş. İleriye gitmediği sürece sorun yokmuş. O zamanlar bana yaptıklarının hesabını soruyorum çünkü sinirlenmiyor. Hataydı diyor belkide Allah seni benimle sınıyor diyor. Onu içtiğinde sabaha kadar benimle olmak istiyor ama bende sırf onu içtiği için istemiyorum. Benim ona soğuk olmamdan şikayetçi. Ama bunları yaşarken nasıl yaklaşabilirim ki. Bunu anlatamıyorum. Herkese herşeyi anlatıyorsundur diyor. Bana zerre güveni yok. Ki benim ona güvenmemem gerekirken. Belki okurken diyeceksiniz ne duruyorsun diye. Her hatasını 1 kerede affettim. Daha evliliğimiz oturmadı diye. Yuvamı yıkmak istemiyorum ama bu ezik bir hayat yaşamaya devam edeceğim anlamına gelmiyor. Doktora gitmeyi kabul etmiyor. Sadece tahammülüm yok sana her dediğim batıyor diyor. Aramız iyiyken haklısın öfkemin farkındayım diyor. Ne yapacağım lütfen ahkam keserek konuşmayın. Ben ayaklarının üzerinde duran güçlü bi kadındım sadece seviyorum hepsi bu. Körü körüne olmasa da yuvamı yıkmak istemiyorum.
bide hemen cocuk yapsin bence. ciddi ciddi ne yapacam diye soruyo ya.Kim dedi ilk seneler böyle geçiyor diye ? Koca bir yalanın arkasına sığınmış gerçeklere gözünü kapamışsın. Devam et
uyusturucu kullanip kizlarini döven evden kovan bir adama damat diye yillarinizi verseniz eminim daha cok üzüleceklerÖyle zor ki baba evine dönmek. Çok üzülecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?