Eşim ile sorunlarımız var 😔

1. inşaat devam ederken evlenmeseydiniz de bekleseydiniz.
2. bunu kocanızı savunmak için yazmıyorum ama bile bile birşeye adım atıp sonra da ben mutsuzum moduna girmek bana tuhaf geliyor. o şartı kabul etmeseydiniz keşke.
3. şiddet kabul edilemez birşeydir.

Sizin tek bir sorununuz yok ki.Uyuşturucu gibi çok büyük bir problemi var maalesef.Yuva dediğimiz şey tek taraflı yürümez.Eşinin ciddi bir tedaviye ihtiyacı var.Yazık değil mi gençliğinize? Aileniz böyle bir adamın kahrını çekesiniz diye mi büyüttü sizi? Yuvaların kolayca dağılmamasi taraftarıyım ama şiddet ve madde bağımlılığının sonu kötü biter.

Bide yanınız da mı içiyor

2 evlilik yapmış biri olarak yorum yapacağım(2. Evliliğim devam ediyor)
Bence bir ilişki nasıl başlarsa öle gider kısa Ve net durum bu şekilde

Aldatmış bir adamın yanında ne olursa olsun durmazdım duramazdım o yüzden size hiç bir öneride bulunamayacağım.ayni düşünmüyoruz malesef.

yanlışsıınz
@Laale hemen ön yargı yapmaz
ben yaparım o yapmaz
biranda siz toparlanıyorum yazınca sihirli değnek mi deydi dedim bende
Sağlıklı bir insan olmadığını bende biliyorum ama böyle değildi. O yüzden kabul edemiyorum. İyileşmek için çözüm arıyorum. Tamam hatalı. Bende aptallık ediyorum. Ama ne emeklerle geldik kurduk bu günleri. O yüzden zorlanıyorum. Bilinçsiz biri değilim. Farkındayım herşeyin.

Biz evlilik tarihi alırken 2ay öncesine biter dediler. Ona göre tarih alındı. Bu hatalar biz arkadaşken ya da nişanlıyken yoktu. Şiddetin her türlüsü kabul edilemez bunu savunan biriyim ancak sağlıksız düşünmeye başladığı için acaba düzelir mi diyor insan.

amacım kınamak cık cıklamak yargılamak değil bir şeyi merak ediyorum
hani dediniz ya aldattı sonra onunla birlikte olurken içiniz kaldırdı mı gerçekten?
bende çok seviyorum eşimi.. herşeyi affederim de bunu midem kaldırmaz dayanamam artık yatamam derim hep

yani düşünüyorum da başka tene dokun ilişkiye gir vs
tabi hep diyorum Allah kimseye vermesin

Aynı şekilde düşünüyordum , asla olmaz yapamam diye. Diyorum ya pişman olduğuna inanmak istiyorsunuz ondan sonra hiç bi hatasını görmedim sadece öfkesi kaldı. Ara ara yüzüne vurduğumda hataydı bir daha olmayacak diyor.

Bende sizin gibi düşünüyordum asla yapamam duramam diye. Ama pişman olduğunu söyledi ve gerçekten hata yaptığına inandım ya da öyle istedim. Sonrasında bir daha görmedim hatasını. Çok çabuk öfkelenmesi dışında. Böyle biri değildi. Sağlıklı düşünmüyor. Tabiki yaptıkları affedilir gibi değil. Ama düzelir belki umudu..

Aman ne yapmış altı üstü dövmüş, kovmuş, aldatmış, hakaret etmiş, yediği her haltın suçlusu seni görmüş ve bunları yaptığı her hatanın üzerini senin bir pişmanım lafı ile affetmen üzerine yapmış, pişmanlığını göstermiş yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir demiş. Sen sıkı sıkı sarıl kocana böyle eşsiz adamı başkası kapar mazallah, herkeste bu kadar boşanma sebebini bir arada yapan koca bulunmuyor. Bunlar ufak şeyler boğazınıza sarılıp öldürmemiş en azından. Tabi kafa dumanlıyken ne yapacağı belli olmaz öyle birşey yaparsa düşünürsünüz boşanmayı. Sonuçta bir yuva kolay kurulmuyor.

Ne kadar da kırıcısınız. Olurda dedikleriniz başıma gelirse ben demiştim der havasını atarsınız. Ne diyeyim ki. Sağolun.

Bana göre aldatmanın ve el kaldırmanın ne haklı bir sebebi olabilir ne de affedilecek bir tarafı. Tabii bu benim fikrim, fikirlerimizi sorduğunuz için yazmak istedim.

şiddet , hakaret, uyuşturucu, aldatma ve sen hala diyorsun ben bu adamı koca yapıp ilerde de buna çocuk doğurucam. Kendine gel ve silkelen diyorum... Yapan yine yaparrrrrr değiştiremezsinnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…