Eşim ile sorunlarımız var 😔

Ben sadece ahkam keserek kınayarak cevaplamayın demek istemiştim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Bu mu yuva ?
Niye hep siz dagıtılan şeyleri toplamak zorundasınız ?
Çer çöp olmuş bir ilişkide sizi daha kaç kere aldatması lazım ?
Siz onu seviyorsunuz peki o sizi sizin onu sevdiginiz kadar seviyor mu ?
Cevabını bildiginiz şeyler bunlar.
Adamın yuva kurtarmak diye bir derdi yok.
Bırakın dagıttıgı gibi kalsın.

git bi kac gun gozu korksun ailene de tatil yapcam dersib bir ihtimal duzelir yada terapiste gidin yani onca seye goz yummussun yuvam yikilmasin diyorsun ne denir ki simdi

Neden sürekli haklisiniz diyorsunuz cok sinir bozucu dalga mi geciyorsunuz
Bunlarin farkindasiniz madem hak veriyorsunuz neden bir sey yapmiyorsunuz, neyi bekliyorsunuz
Sadece cesaretim yok. Söylediklerinizde haklsınız çünkü. Bende evlenmeden önce sizler gibi düşünüyordum. Ama insanın başına gelmeyince yaşamayınca anlamıyormuş. Bir de umut işte acaba düzelir mi diye.

Canım bak haklısın ama durumun yalnızca kendini kandırmak sende farkındasjn. Adam hata yapmış affetmişsin sürekli. Gitmeyeceğini o da anlamış artık zaten

Cnm annesine anlatmaktan hiçbir sorun çözülmez ailesinin sizin arkanızda olması tabi iyi bişey ama sonuçta sıkıntıyı siz çekiyorsunuz ayrıca madde de alıyor anladığım kadarıyla kaç kurtar kendini çocuk olmadan

Peki

haklsınız.
Burada herkes haklı olsa ne yazar ?
Derdimiz haklı olmak bile degilken üstelik.
Bilmem hangi yerde bu sıkıntıları yaşayan bir kadına gözünü aç yuva bu degil diyoruz.
Her evlilikte bu tip sorunlar olmuyor kendinizi kandırmayın diyoruz.
Sizi eşinizden daha çok düşünüyoruz yani.

Ben sadece ahkam keserek kınayarak cevaplamayın demek istemiştim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Hayır, niye kınayalım ki, bu anlattıklarını siz çekiyorsunuz ve hepsi çok korkunç detaylar. Sanırım içinde olunca aynı netlikde görünmüyor

Lütfen kendi değerinizi bilin, emek verdim, seviyorum diye düşünmeyin. Adam çok iğrenç ve bencil. Keşke o da size azıcık değer verseydi. Şu an gençsiniz, öyle böyle bir 10 sene geçer, asıl o zaman bunca yılı çöpe mi atayım, ya çocuklarım vs diye pişman olursunuz.

Öyle her gün yada çok sıklıkla değil aslında. Belki haftada 1 o da sırf keyif versin diye. Tabiki hiç olmaması lazım . Ama bağımlı değil diye biraz kendimi avutuyorum.

Teşekkür ederim . Allah razı olsun.

Katlanırsan olacaklardan bahsedeyim, güçlü ayakları üzerinde duran kadın gidecek yerine özgüveni yerlebir olmuş sürekli ağlayan, içindekileri bi türlü atamayan, eskiyi unutamayan ve her gün de bununla yüzleşmek zorunda kalan zayıf bi kadın gelecek. Değer mi? Çocuk yoksa durma. 1 kere vuran tekrar vurabilir, 1 kere aldatan tekrar aldatabilir, madde bağımlılığı (ot) artabilir. Hayalindeki evlilik bu değilse kalma derim

Cesaretimi toplayıp yeniden başlamalı o zaman herşeye.

Kandırın kendinizi o otu icemeyince de ağız burun kalmayacak sizde ayy bide adamın merhametinden bahsediyorsun böyle merhamet yerin dibine girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…