Eşim ile kavga ettik

İyi kibarligini bana da göstersin hiç bana göstermeyip başkasına gösterince neyin kibarligi oluyo bu zihniyetim gayet iyi
Siz bunu diyorsanız bariz eşinizin eltinize kur yapmak için kapı açtığını düşünüyorsunuz, bu ima basit bir şey değil. Kardeşinin karısına göz koyacak bir adamla mı evlisiniz? Sinirlenmesi çok normal. Başkası dediğiniz adamın kardeşinin karısı farkında mısınız

Öyledir. Salağı gördüğü gibi anlar. Kimseye de prim vermez şov yaptı diye. B.k gibi adamları gelip öve öve bitiremediler burda. Şu adamın centilmen olduğunu düşünen gerçekten varsa iyi hayatta kalıyor.
Adam ı tanıyor musunuz pardon da neden yükseldiniz bu kadar konu sahibi bile kocasını gömmedi sizin kadar

Evde ne yaşıyorsanız kendiniz çözüm milletin kocasından çıkarmayın acısını

Öyledir. Salağı gördüğü gibi anlar. Kimseye de prim vermez şov yaptı diye. B.k gibi adamları gelip öve öve bitiremediler burda. Şu adamın centilmen olduğunu düşünen gerçekten varsa iyi hayatta kalıyor.
İyide kerkenes adama kardeşinin karısına kur yaptığını ima etmiş. Nasıl sinirlenmesin. Bende çok sakin biriyimdir ama eşim abisiyle ilgili böyle üstü kapalı imada bulunsa çok sinirlenirim. Dikkat et falan dese noluyoruz olurum bi

Siz bunu diyorsanız bariz eşinizin eltinize kur yapmak için kapı açtığını düşünüyorsunuz, bu ima basit bir şey değil. Kardeşinin karısına göz koyacak bir adamla mı evlisiniz? Sinirlenmesi çok normal. Başkası dediğiniz adamın kardeşinin karısı farkında mısınız
Böyle insanlar var ya aile içi faciaya yol acar kimse başka türlüsünü düşünemez

İletişim kadar önemli ne var su hayatta

Kocasına su şekilde deseydi herşey başka olurdu

Canım yengene yaptığın kibarlığı bana da yap çok hoşuma gitti tam bir beyefendi gibiydin

Karı koca olarak kötü hareketleri de güzel hareketleri de hep konuşuruz

4 tane eltim var başka sebeblerden pek kontağım yok ama böyle bir yakıştırma asla aklıma gelmez çok ayıp yüz yüze bakılacak ne ayıp

İyide kerkenes adama kardeşinin karısına kur yaptığını ima etmiş. Nasıl sinirlenmesin. Bende çok sakin biriyimdir ama eşim abisiyle ilgili böyle üstü kapalı imada bulunsa çok sinirlenirim. Dikkat et falan dese noluyoruz olurum bi
Şey istiyorlar sadece karısına centilmen diğer kadınlara köpek çeksin

Tanımadıkları kadın olsa ve ya arkadaşı olsa bi tık anlarım ama abisinin karısı yani yuh

Bu tarz konuların temelinde eşe gösterilmeyen kibarlığın, anlayışın başkasına gösterilmesi yatıyor bence. Eşi konu sahibine de kapı açan kibar bir adam olsa rahatsız olmazdı diye düşünüyorum.
Öyleymiş zaten el iyisi gibi ama gene de bu yakıştırma çok tehlikeli abisi duysa mesela düşünün ne facia olur

Öyleymiş zaten el iyisi gibi ama gene de bu yakıştırma çok tehlikeli abisi duysa mesela düşünün ne facia olur
Yakıştırma mı yapmış konu sahibi? Rahatsız olduğunu söylemiş, eşi aptal değilse bunun neden kaynaklandığını anlamıştır. Bağırıp, üste çıkmak daha kolay tabi.

Siz ya da eşiniz normal zamanda kardeşlerinizin eşine yan gözle bakacak kıvamdaysanız, olumlu yorum yapan üyelerin bir suçu yok.
Zihniyetiniz pis sizin.
Kocasına bu yüzden çemkirip, eltinin yüzüne nasıl bakılacak.
Sizler asıl çevrenizde b.ktan herifleri besleyip, uçkurları başkalarına kayacak diye ödünüz kopuyor.
Koyun kocalarınızı kafese, dışarı salarken de boynuna ip geçirmeyi unutmayın ki milletin karısına, kızına yellenmesinler.

Çok sükür cok beyfendi bir eşim var. Komşumu gördüğünde selam veren, elinde ağır poşet görse yardım etmeye kalkan.
Eşine, annesine, anneme, kardeşlerime ve çevremdeki herkese nazik davranan bir kocaya sahibim. Böyle olduğu için de onunla gurur duyuyorum.
Saçma sapan egolarım da yok.

Şey istiyorlar sadece karısına centilmen diğer kadınlara köpek çeksin

Tanımadıkları kadın olsa ve ya arkadaşı olsa bi tık anlarım ama abisinin karısı yani yuh
Çok çirkin. Eğer eşi kendisine kibarlık yapmıyosa bu durumu yine diyebilir ama bu dilden değil “el iyisi” gibi başkasına kibarsın bana gelince hır gür der serzeniş edersin. Tutup böyle çirkin yakıştırma yapıp bir daha yapma diye uyarmak bambaşka bi seviye oluyor.

Yakıştırma mı yapmış konu sahibi? Rahatsız olduğunu söylemiş, eşi aptal değilse bunun neden kaynaklandığını anlamıştır. Bağırıp, üste çıkmak daha kolay tabi.
Eşiyle ne konuştuğunu bilmiyoruz ki orda değildik konu sahibi tabiki buraya en uygun dille yazmıştır 33 yaşındayız ayol çocuk değiliz basbayağı kıskanmış kim kanarsa kansın ne kadar büyüttülerse olay kavgaya kadar gitmiş

Eşiyle ne konuştuğunu bilmiyoruz ki orda değildik konu sahibi tabiki buraya en uygun dille yazmıştır 33 yaşındayız ayol çocuk değiliz basbayağı kıskanmış kim kanarsa kansın ne kadar büyüttülerse olay kavgaya kadar gitmiş
Kendine yapılmayan şey eltiye yapılıyorsa kıskanır, mesele aralarında bir şey olur meselesi değil. Eşe gösterilmeyen inceliğin başkasına gösterilmesi. Bu bir yakıştırma kıskançlığı değil bence.

Çok çirkin. Eğer eşi kendisine kibarlık yapmıyosa bu durumu yine diyebilir ama bu dilden değil “el iyisi” gibi başkasına kibarsın bana gelince hır gür der serzeniş edersin. Tutup böyle çirkin yakıştırma yapıp bir daha yapma diye uyarmak bambaşka bi seviye oluyor.
Aynen

Bu tarz konuların temelinde eşe gösterilmeyen kibarlığın, anlayışın başkasına gösterilmesi yatıyor bence. Eşi konu sahibine de kapı açan kibar bir adam olsa rahatsız olmazdı diye düşünüyorum.
Kaçımızın kocası bize kapı açıyor? Benim eşim açmıyor, ben de ona açmıyorum. Ama aileden başka biri ya da arkadaşlarımız arabaya binecekse kim binilecek kapıya yakınsa o açıyor kapıyı.

Tahin burda şu ayrıntı var ama eltiye kapı açması hoşuna gitmiyor, kıskanıyor. Eşi el iyisi bi tipse kıskanmazsın ki tutup eşine sinir olursun başkasına kibar iyi huylu bana deccal gibi diye. Bunuda eltime kapı açman hoşuma gitmedi demek yerine başkasına gelince çok kibarsın benimle mi zorun var bana neden böylesin diye sorarsın hesabı -eğer kaba saba agresif bi adamsa eşine karşı-

Ay evet şunu da anlamamak için gerçekten kör olmak lazım. Sanki esi Sezen Cumhur Önalmış gibi aa ne var canım ben olsam hoşuma giderdi diyorlar. Eşine böyle konuşan, bir kere kapı açmamış adamı birden şövalye ilan ettiler. Böyle jestler, üstünde emanet durmayan, eşine kat kat fazlasını yapan insanların üstünde güzel durur. Böylesinde emanet duruyor işte.

Arkadaşlar insanlar bazen rahatsız olabilirler. Kadın sadece ''yaptığından hoşlanmadım'' demiş, bunun üzerine hoşlanmadığı şeyin ne olduğunu neden hoşlanmadığını sorgulamadan karşıdaki insana hakaret eden adam kibar bir beyefendi falan değildir. Zihniyetinin a ya da b olması ile ilgisi yok.
Eğer sevgilim bana ''yaptığından rahatsız oldum'' derse soracağım ilk soru ''neden'' olur. İnanamıyorum senin ne pis bir kafan var demem mesela, çünkü karşımdaki insan benim görmediğim farklı bir noktaya da bozulmuş olabilir, neden niyet okuyorsunuz ?
Ayrıca kendi eşine gelince öküz kesilen erkeklerin dışarıda ''centilmenlik'' şovu yapmasına ben de inanılmaz sinir oluyorum. Kendi eşlerine gelince neden kibarlık gösterilmiyor ? Nasıl olsa yüzük takıldı, köprü geçildi, bir çiçek almaz bir kapı açmaz artık. He bu konudaki şey çok basit bir ''kadın misafir'' mantığı da olabilir, ama eşi kadına hakaret edince bütün haklılığını kaybetti, üste çıkmak için karşıdaki insanların zeka seviyesine hakaret etmek sizin zeka seviyenizi gösterir.

Bence burada önemli olan durum ve adamın tarzı. Kadının kucağında bebek vardır, açılır ya da adam kibar nazik bir adamdır, normali budur açılır. Ama evde bağırıp çağıran bir adamın normalinin bu olduğunu hiç sanmıyorum. Dolayısıyla üslubunuzun nasıl olduğuna bağlı olarak ben size hak verdim.

Back
X