Eşim ile kavga ettik

İyide kerkenes adama kardeşinin karısına kur yaptığını ima etmiş. Nasıl sinirlenmesin. Bende çok sakin biriyimdir ama eşim abisiyle ilgili böyle üstü kapalı imada bulunsa çok sinirlenirim. Dikkat et falan dese noluyoruz olurum bi
Sen eşine yapmadığın jesti başkasına yapmazsın işte. Ben de yapmam. Kibar insan herkese kibardır. Bana hiç kapı açmayan, eltime açsa lafını ederin tabi ki. Göz mü koydun diye değil, ne demeye gevşek gevşek şov yapıyorsun diye. El iyisi derim. Benim eşim kız arkadaşım geldiğinde kokteyline portakal kabuğundan süs yapar verir çok hoşuma gider çünkü o zaten öyle birisi. Bana bir sodayı bile düz getirmez mutlaka bir şeyler ekler.

Ayrıca, eğer elti değil de kv olsa konu sahibi muhtemelen yine bozulacaktı.O zaman da diyecek miydiniz senin zihniyetin pis diye ? Konudaki olay ''inanamıyorum eltime kibar davrandı sanırım ilgisi var''dan ziyade ''bana neden bu kadar kibarlık göstermiyor ? '' kıskançlığı. Elti sadece bir figur orada, konu sahibinin istediği şey eşinin ilgisi muhtemelen kadını düşündüğü falan yok.

6 aylık evliyim en son bayram ziyareti için memlekete gittik gelirken eltimde bizimle geldi eşim eltimin araba kapısını açtı bende daha sonrasında kendisine bunun hoşuma gitmediğini belirttim kendisi ise aşırı bı sinir gösterdi ben haksizmisim aklım yokmuş vs vs bı çok şey saydı şimdi de bunun için benimle kavgalı konuşmuyor ben nerede hata yaptım hoşuma gitmeyen şeyi söylediğim için bir niye suçlu oluyorum???
Yaşınız kaç Allah aşkına nelere takılıyorsunuz? Yengesidir saygıdan açmıştır, nezaketten açmıştır, kıskançlıkta farklı boyuttasınız lakin sapla samanı karıştırmayın. Eşinizin size hakaret ederek konuşmasıda ayrı olay azıcık kalbi güzel yaşayın ilişkileri

Siz ya da eşiniz normal zamanda kardeşlerinizin eşine yan gözle bakacak kıvamdaysanız, olumlu yorum yapan üyelerin bir suçu yok.
Zihniyetiniz pis sizin.
Kocasına bu yüzden çemkirip, eltinin yüzüne nasıl bakılacak.
Sizler asıl çevrenizde b.ktan herifleri besleyip, uçkurları başkalarına kayacak diye ödünüz kopuyor.
Koyun kocalarınızı kafese, dışarı salarken de boynuna ip geçirmeyi unutmayın ki milletin karısına, kızına yellenmesinler.

Çok sükür cok beyfendi bir eşim var. Komşumu gördüğünde selam veren, elinde ağır poşet görse yardım etmeye kalkan.
Eşine, annesine, anneme, kardeşlerime ve çevremdeki herkese nazik davranan bir kocaya sahibim. Böyle olduğu için de onunla gurur duyuyorum.
Saçma sapan egolarım da yok.
Yahu siz kimsiniz? Bana ne sizin eşinizden ya. Kocamın da neresine ip gecircem ben karar veririm 😂 Konuya yazdığım yorumda kıskançlıkla ilgili nereyi okudunuz da böyle anladınız diyeceğim ama tabi ki bulamayacaksınız. Konu el iyisi ev ayısı olmak. Bu kadarını anlamayan birisi gelip de insanların zihniyetine pis diyecek haddi kendinde buluyor. Hayat sadece uçkur falan değil biraz kafanızı ordan çıkarın da bir insan başka nelerden rahatsiz olabilir diye düşünün.

Siz ya da eşiniz normal zamanda kardeşlerinizin eşine yan gözle bakacak kıvamdaysanız, olumlu yorum yapan üyelerin bir suçu yok.
Zihniyetiniz pis sizin.
Kocasına bu yüzden çemkirip, eltinin yüzüne nasıl bakılacak.
Sizler asıl çevrenizde b.ktan herifleri besleyip, uçkurları başkalarına kayacak diye ödünüz kopuyor.
Koyun kocalarınızı kafese, dışarı salarken de boynuna ip geçirmeyi unutmayın ki milletin karısına, kızına yellenmesinler.

Çok sükür cok beyfendi bir eşim var. Komşumu gördüğünde selam veren, elinde ağır poşet görse yardım etmeye kalkan.
Eşine, annesine, anneme, kardeşlerime ve çevremdeki herkese nazik davranan bir kocaya sahibim. Böyle olduğu için de onunla gurur duyuyorum.
Saçma sapan egolarım da yok.

Ne kadar çirkin bir yorum.
Bu forumdaki bazı insanların farklı düşüncede birine tahammülü gerçekten yok. Yukarıda ben de yazdım konu sahibini destekleyici yorum, her gördüğüm kadın için ''inanamıyorum ya sevgilimin aklı kayarsa '' şeklinde asla düşünmem, sizin zihniyetiniz önyargı üzerine kurulu, acıdım size.

Yahu siz kimsiniz? Bana ne sizin eşinizden ya. Kocamın da neresine ip gecircem ben karar veririm 😂 Konuya yazdığım yorumda kıskançlıkla ilgili nereyi okudunuz da böyle anladınız diyeceğim ama tabi ki bulamayacaksınız. Konu el iyisi ev ayısı olmak. Bu kadarını anlamayan birisi gelip de insanların zihniyetine pis diyecek haddi kendinde buluyor. Hayat sadece uçkur falan değil biraz kafanızı ordan çıkarın da bir insan başka nelerden rahatsiz olabilir diye düşünün.

Bence ignore edin o şahsı. İnsan tanımadığı birine bu kadar neden öfkelenir anlamakta güçlük çekiyorum.
Türkiye'de cinsellik aşırı bastırıldığı için her şeye sonunda seks var mı şeklinde bakılıyor. Bu konu da bence güzel bir örnek.

Bu tarz adamları centilmen olarak düşünenler iyi hayatta kalıyorlar derken siz kimdiniz?
Düşünenlerden biri olduğum için detaylı yazdım. Yoksa benim eşimden gerçekten size ne.
Konu da eşim "el iyisi, av iyisi mi" yazmış?
Eşime eltime kapısını açtı diye kızdım diyor kadın!
Sizin dediğiniz gibi olsaydı konu "eşim herkese kibar ama bana gelince çok kaba" diye açardı.
Bal gibi eltisini kıskanmış burda siz de alkış tutun

Ne kadar çirkin bir yorum.
Bu forumdaki bazı insanların farklı düşüncede birine tahammülü gerçekten yok. Yukarıda ben de yazdım konu sahibini destekleyici yorum, her gördüğüm kadın için ''inanamıyorum ya sevgilimin aklı kayarsa '' şeklinde asla düşünmem, sizin zihniyetiniz önyargı üzerine kurulu, acıdım size.

Yorumları iyi okuyun hanımefendi. Yazdığı yorumda resmen, yorum yapanlara laf atmış. (O görüşte biri olarakta tabi ki cevabımı vereceğim)

""Öyledir. Salağı gördüğü gibi anlar. Kimseye de prim vermez şov yaptı diye. B.k gibi adamları gelip öve öve bitiremediler burda. Şu adamın centilmen olduğunu düşünen gerçekten varsa iyi hayatta kalıyor.""

Şu yorumu yapan birine mi saygı duyacağım?

Zihniyetim ön yargı üzerine kurulu olsaydı eşine değil de kadına hak verirdim. Okuduğum konu üzerine.

Sorun çıkarmadım rahatsız oldum dedim uzatan kendisi oldu hoşuma gitmedi zorunda da değil. Kapı bozuktur açar eli doludur açar ama sırf kibarlık için açması beni rahatsız etti bu.
Neden ortalık karıştırıyorsunuz? Elti dediğiniz abisinin eşi mi? Elti yaş olarak büyükse, abla yerine koyuyorsa saygı gösterip açmıştır.

Siz hiç etrafınızda Aile büyüklerine saygı gösteren adam görmediniz mi? Herkes size göre kıymetsiz mi?

Eşinizle çok yüz göz olmuşsunuz. Belli ki 6 ay içinde saygı diye bir şey kalmamış. Saygı duymayan sevmeyi de bırakır bunu bir kenara yazın.

Yorumları iyi okuyun hanımefendi. Yazdığı yorumda resmen, yorum yapanlara laf atmış. (O görüşte biri olarakta tabi ki cevabımı vereceğim)

""Öyledir. Salağı gördüğü gibi anlar. Kimseye de prim vermez şov yaptı diye. B.k gibi adamları gelip öve öve bitiremediler burda. Şu adamın centilmen olduğunu düşünen gerçekten varsa iyi hayatta kalıyor.""

Şu yorumu yapan birine mi saygı duyacağım?

Yorum sahibi abartmış olabilir,eğer hoşunuza gitmediyse onun seviyesine mi inmeniz gerekiyor?
Burası iyice bazı insanların gündelik hayatta çıkaramadıkları acılarını çıkardıkları bir platforma dönüştü.

Yorum sahibi abartmış olabilir,eğer hoşunuza gitmediyse onun seviyesine mi inmeniz gerekiyor?
Burası iyice bazı insanların gündelik hayatta çıkaramadıkları acılarını çıkardıkları bir platforma dönüştü.

Siz nasıl rahatsız olduğunuz bir durumda alakanız olmadığı halde yazıyorsanız. "He deyip" şuan olduğu gibi geçemiyorsanız.
Yazmış olduğum yorum üzerine, bu şekilde bir yorum gördüysem bende geçemedim.
Seviyeye gelince de gayet aynı tartıda cevap verdiğimi düşünüyorum. Olması gerektiği gibi

Kaçımızın kocası bize kapı açıyor? Benim eşim açmıyor, ben de ona açmıyorum. Ama aileden başka biri ya da arkadaşlarımız arabaya binecekse kim binilecek kapıya yakınsa o açıyor kapıyı.
Kapıyi her gün kimsenin eşi açmıyordur ama konu sahibinin eşi bu tür bir inceliğe sahip değildir kendisine karşı. Zaten öyle olmadığını da yazmış. Öyle olunca da kadınlar rahatsız oluyor bana da normal geliyor bu durum.

Son düzenleme:
Burda genelde cok az sey anlatiliyor, gerisini biz yorumlamaya calisiyoruz. Benim kaynim evli degil, ama evli olsa, bana kapi acsa kimse yadirgamazdi. Cunku hem 12 yildan beri tanisiyoyoruz, evimde yemis icmisligi, kalmisligi coktur, hem de cok yas farki var. Saygidan elimde bir sey gorse hemen alir ,tasir, yardim eder.

Tahin burda şu ayrıntı var ama eltiye kapı açması hoşuna gitmiyor, kıskanıyor. Eşi el iyisi bi tipse kıskanmazsın ki tutup eşine sinir olursun başkasına kibar iyi huylu bana deccal gibi diye. Bunuda eltime kapı açman hoşuma gitmedi demek yerine başkasına gelince çok kibarsın benimle mi zorun var bana neden böylesin diye sorarsın hesabı -eğer kaba saba agresif bi adamsa eşine karşı-
O kapının açılmasının hoşa gitmemesi normal geliyor işte bana. Buradaki mesele elti değil. Onun yerinde başka biri de olsa aynı rahatsızlığı duyacaktı konu sahibi. Ve sizin dediğiniz tarzda bir konuşma yapsaydı da anlaşılmayıp sinirle üstüne gelincekti büyük ihtimalle.

Kapıyi her gün kimsenin eşi açmıyordur ama konu sahibinin eşi bu tür bir inceliğe sahip değildir kendisine karşı. Zaten öyle olmadığını da yazmış. Öyle olunca da kadınlar rahatsız oluyor bana da normal geliyor bu durum.
Az çok alt metin okuyabiliyorum ve burda sorunun ne olduğunu görebiliyorum. Pembe gözlükle bakmıyorum.

Eşlerimiz zaten böyle bir inceliğe sahip olmak zorunda değil. Eşim kapımı açsa iğreti görünür gözüme. Ama arabamıza binen herhangi bir kadına kapı açması hoşuma gider.

Şöyle örnek vereyim belki sizler de görürsünüz. Kaynınız evinize geldi, çay servisi yaptınız. Adam gittikten sonra eşiniz neden abime çay servisi yaptın diye sorun çıkardı. Bunun altında yatan sorun eşinize çay servisi yapmayıp abisine yapmanız mıdır sizce?

tek tek yorumlari okuyamiyorum malesef biri bana anlatabilirmi lutfen esi kotu niyetlemi acmis kapisini yani eltinin elimi doluymus ve yasi kacmişki

Sen eşine yapmadığın jesti başkasına yapmazsın işte. Ben de yapmam. Kibar insan herkese kibardır. Bana hiç kapı açmayan, eltime açsa lafını ederin tabi ki. Göz mü koydun diye değil, ne demeye gevşek gevşek şov yapıyorsun diye. El iyisi derim. Benim eşim kız arkadaşım geldiğinde kokteyline portakal kabuğundan süs yapar verir çok hoşuma gider çünkü o zaten öyle birisi. Bana bir sodayı bile düz getirmez mutlaka bir şeyler ekler.
Evet bende başka bi yorumumda el iyisi diyerek kavga etmeliydi dedim bu yüzden. Konuşma nasıl ilerledi yazmamış konu sahibi ama bence adamda farklı anladı. Çok çirkin yere gider direk eltime kapı açman hoşuma gitmedi demek, önünü arkasını konuşup söylemeliydi

Az çok alt metin okuyabiliyorum ve burda sorunun ne olduğunu görebiliyorum. Pembe gözlükle bakmıyorum.

Eşlerimiz zaten böyle bir inceliğe sahip olmak zorunda değil. Eşim kapımı açsa iğreti görünür gözüme. Ama arabamıza binen herhangi bir kadına kapı açması hoşuma gider.

Şöyle örnek vereyim belki sizler de görürsünüz. Kaynınız evinize geldi, çay servisi yaptınız. Adam gittikten sonra eşiniz neden abime çay servisi yaptın diye sorun çıkardı. Bunun altında yatan sorun eşinize çay servisi yapmayıp abisine yapmanız mıdır sizce?
Aynı sey değil ama Kudra.
Eve gelen misafire çay servisi yapmak kimse açısından neden diye sorulacak bir şey olmaz ve bir incelik de değildir, normali bu olarak görülür. Ama kapı açmak inceliktir. Yapmaması anormal karşılanmaz, yapanın kendisine kalmış bir şeydir. Normalde inceliğin yanından geçmeyen koca bunu yapınca rahatsızlık uyandırabilir eşinde. Hepimiz bir olaydan aynı şeyi görmek zorunda değiliz ayrıca.

Konu sahibi tepkileri gördükçe konuyu değiştirdi.

Kıskançlıktan dem vuracaktı, eşini bu anlamda gömecekti ama tepkili cevapları gördükçe çevir kazı yansın yaptı😅😅

Back
X