Eşim ile kavga ettik

O kapının açılmasının hoşa gitmemesi normal geliyor işte bana. Buradaki mesele elti değil. Onun yerinde başka biri de olsa aynı rahatsızlığı duyacaktı konu sahibi. Ve sizin dediğiniz tarzda bir konuşma yapsaydı da anlaşılmayıp sinirle üstüne gelincekti büyük ihtimalle.
Bana normal gelmiyor, kapıyı açtığı genç bekar bi kız olsaydı tanıdık vs gibi hadi kıskançlık yaptı derdim ama abisinin karısı sonuçta, kibar bir adam görmek isteyen, kocasına başkasına kibarlık yapma demez banada yap der bunun için kavga eder. Normalde kibar değilsin ama eltime pek bi ilgilisin kapılar açıyosun hayırdır demeye geliyo hoşuma gitmedi demek.
Kapı açmak zaten çok basit bir şey burada prens yada asilzade olmaya gerek var mı bilmiyorum çevremde en klasik kendine çay doldurmayan hanzo adamlar bile akrabasına kapı tutmuştur. Neden saraylı davranışı gibi abartıldığınıda anlamadım

Aynı sey değil ama Kudra.
Eve gelen misafire çay servisi yapmak kimse açısından neden diye sorulacak bir şey olmaz ve bir incelik de değildir, normali bu olarak görülür. Ama kapı açmak inceliktir. Yapmaması anormal karşılanmaz, yapanın kendisine kalmış bir şeydir. Normalde inceliğin yanından geçmeyen koca bunu yapınca rahatsızlık uyandırabilir eşinde. Hepimiz bir olaydan aynı şeyi görmek zorunda değiliz ayrıca.
Tamamen aynı şey bence. Ha evde misafir ha arabada.

Tabi ki aynı şeyi görmek zorunda değiliz.

Biz böyle adamlara, el iyisi deriz. Karısına kapıyı açmaz, aklına gelmez ama yalakalık için millete hürmet gösterir. Hiç sevmediğim insan tipi.
Benim de direkt aklıma bu geldi yengeye kapı açıyor karısına evde hakaret ediyor el iyisi ev ayısı resmen..

Bana da hoş gelmedi. Kibarlik bilmem nelik diyemicem sanki Ingiliz lordu yani ne kibarligi karisina hakaret eden biri hicte kibarliktan kirilmiyordur.

Benim esim sandalyemi ceker, kapimi açar yeter milletin karisinin sandalyesinin kapisinin peşinde koşmasina gerek yok.

İma ettiğim bişey yok ki tabii ki de açabilir ama bende varım herhangi bi neden yokken durduk yere olduğu için sadece bunu dile getirdim
Madem böyle düşünüyordunuz. Eltinize açılan kapı için sinir olmayacaktınız.

Sizin kapınızı neden açmadı diye eşinizle konuşacaksınız.

Bir de olabilir yani kendince misafirperverlik yapmış onun kapısını açmış sizinki kalmış olabilir spontane gelişmiş olabilir durum.

Siz daha eşinizi tanımıyorsunuz..

İşin içine eltinizi çektiğiniz için eşiniz kıskançlık yaptığınızı düşünüp tepki vermiş. Öyle hissettirdiyseniz adam haklı tepki vermekte.

Normalde eltinizin hal hareketleri nasıldır nerde nasıl davranması gerektiğini bilen biri ise ve eşiniz de öyle ise ben bu davranışta yanlış bir şey göremedim.Kayın demek kardeş demektir kültürümüzde.Kayınlar da(genel itibariyle) yengeye bu gözle bakarlar.Anne gibi abla gibi.Her iki taraf da usturuplu insanlarsa sorun yok gereksiz kıskançlığa de gerek yok

Ya açıkçası ben kaynıma bi jest yapsam(tamamen iyi niyetimle) ve eşim kızsa “sen ne ima etmeye çalışıyorsun?”der ve sinirlendirdim.Ne münasebet.Sen böyle kötü bakarsan ben o insanlara karşı kendimi nasıl rahat hissedebilirim.uzar gider dedimya burda önemli olan kişilerin normal yaşantıda usturuplu insanlar olup olmadıkları gereksiz kıskançlığa gerek yok.

Normalde eltinizin hal hareketleri nasıldır nerde nasıl davranması gerektiğini bilen biri ise ve eşiniz de öyle ise ben bu davranışta yanlış bir şey göremedim.Kayın demek kardeş demektir kültürümüzde.Kayınlar da(genel itibariyle) yengeye bu gözle bakarlar.Anne gibi abla gibi.Her iki taraf da usturuplu insanlarsa sorun yok gereksiz kıskançlığa de gerek yok

O kadar yorum okudum henüz "Kk nün, kocaları kapı açmıyormuş aaaa" diyen yok bu konuda 🫢🤣🤣

Dipnot: Benim eşim açmıyor, bekleyecek sabrım yok zaten 🤣

Ya bosverin ya,bazı adamlar elin iyisi evin ayısı olurlar.Disariya işleri , güçleri şov.Siz onun gercekte ne olduğunu biliyorsanız,içinizden vay şovmen vay deyip, gülüp, geçin.

Ayrıca, eğer elti değil de kv olsa konu sahibi muhtemelen yine bozulacaktı.O zaman da diyecek miydiniz senin zihniyetin pis diye ? Konudaki olay ''inanamıyorum eltime kibar davrandı sanırım ilgisi var''dan ziyade ''bana neden bu kadar kibarlık göstermiyor ? '' kıskançlığı. Elti sadece bir figur orada, konu sahibinin istediği şey eşinin ilgisi muhtemelen kadını düşündüğü falan yok.
Evet olay tam olarak bu ya yani ben kendimce bunu dile getirmek istedim ama olay bambaşka noktaya geldi birden bire aşırı derecede parladı bana asla bı ima yakıştırma yapmıyorum nasıl yaparım ya. Bana olmayan ilgi başkasına olunca bunu dile getirdim yorumlarda neler neler demişler

en klasik kendine çay doldurmayan hanzo adamlar bile akrabasına kapı tutmuştur.

Sorun da bu olabilir mi? Zaten kadin bundan sikayet ediyor.
Karisina hakaret eden ya da hanzo çay doldurmayan adamlar millete kapi acinca kibar mi oluyor? Bu tipler bana da yap diyince yapmaz.
Kocam bana kibar olduktan sonra millet "ayy ne kibar" demese kimsenin hayatinda bir sey eksilmez. Hayir yani kapisi acilan da sanki hep kapilarda karsilaniyordu da eksikligini anlayacak. 😁 kendi kocasi aciyor mu bakalim

Burada elti olmasının bir önemi yok sanki. Benim kapımı açmıyorsa kocam başkasının kapısını da açamaz durduk yere.

Sorun da bu olabilir mi? Zaten kadin bundan sikayet ediyor.
Karisina hakaret eden ya da hanzo çay doldurmayan adamlar millete kapi acinca kibar mi oluyor? Bu tipler bana da yap diyince yapmaz.
Kocam bana kibar olduktan sonra millet "ayy ne kibar" demese kimsenin hayatinda bir sey eksilmez. Hayir yani kapisi acilan da sanki hep kapilarda karsilaniyordu da eksikligini anlayacak. 😁 kendi kocasi aciyor mu bakalim
Benim demek istediğimi anlamamışsınız. Yazının devamında kapı açmak neden saraylı bi davranış kadar abartıldı diyorum, yani üstün bi kibarlık göstergesi değil, o tipte adamlar bile yapıyor, çok kibar beyfendi olduklarına mı yapıyolar sanki diyorum.
Karısına sürekli hakaret ettiğini yazdıysa ben görmedim, adama tutup abinin karısına kur yaptın iması yapıyor, karşılığında öfkeli sözler görmeside gayet normal. Aynısı yapılsa eşine tamam hayatım bir daha yapmam diyecek bi kadında yok bu forumda.
Eşim abisinin karısına kapı açtı diye tribe girmek çok avam hareket.

Benim demek istediğimi anlamamışsınız. Yazının devamında kapı açmak neden saraylı bi davranış kadar abartıldı diyorum, yani üstün bi kibarlık göstergesi değil, o tipte adamlar bile yapıyor, çok kibar beyfendi olduklarına mı yapıyolar sanki diyorum.
Karısına sürekli hakaret ettiğini yazdıysa ben görmedim, adama tutup abinin karısına kur yaptın iması yapıyor, karşılığında öfkeli sözler görmeside gayet normal. Aynısı yapılsa eşine tamam hayatım bir daha yapmam diyecek bi kadında yok bu forumda.
Eşim abisinin karısına kapı açtı diye tribe girmek çok avam hareket.

Hoşuma gitmedi demek illa aralarinda seks olcak ondan rahatsiz oldum demek degildir ki. Bazilari da yani olaylarda biri erkek biri kadinsa kadinin rahatsiz oldugu her şeyi ama her şeyi seks cikacak olmasina bağliyor. Biseyden rahatsiz olmak icin seks yapma ihtimalleri olmasi gerekmiyor. Belki eltiye gicik oluyor sevmiyor.

Bazilari demis kaynim cicek alir yok sevdigim tatliyi alir bilmem neler bilemem neler. Bana yaptigi her şeylerin aynini etraftaki tüm "akraba" kadinlara yapsa eşim ben rahatsiz olurum illa seviscek olmalarina gerek yok.

Hoşuma gitmedi dedi diye hakaret edilmez seviyesi belli kapiyi da acmayiversin yani

Hoşuma gitmedi demek illa aralarinda seks olcak ondan rahatsiz oldum demek degildir ki. Bazilari da yani olaylarda biri erkek biri kadinsa kadinin rahatsiz oldugu her şeyi ama her şeyi seks cikacak olmasina bağliyor. Biseyden rahatsiz olmak icin seks yapma ihtimalleri olmasi gerekmiyor. Belki eltiye gicik oluyor sevmiyor.

Bazilari demis kaynim cicek alir yok sevdigim tatliyi alir bilmem neler bilemem neler. Bana yaptigi her şeylerin aynini etraftaki tüm "akraba" kadinlara yapsa eşim ben rahatsiz olurum illa seviscek olmalarina gerek yok.

Hoşuma gitmedi dedi diye hakaret edilmez seviyesi belli kapiyi da acmayiversin yani
Ay ne seksi ne ihtimali Allah aşkına. Kapı açmak gayet basit bir şey neden kıskandın diyen kesim mi seks ihtimalini düşünüyor, yoksa kocasını eltisinden akrabalarından bu derece kıskanan kadınlar mı düşünüyor.
Bi düşünün isterseniz.
Adam sanki tv izlerken birden hakaret etmeye başlamış gibi yorumlar, tutup abinin karısına neden kapı açtın gibi garip imalar olursa hakarette olur çünkü bu imanın kendiside bir hakarettir.
Bir koca, karısına yaptığı her şeyi nasıl akraba kadınlara yapabilir ayrıca, bu imkansız bi durum. Bi tatlı almak bi kapı açmakla kocalar pır diye elden gidecekse, yada bu kadarcık ilgiye karılarını muhtaç edecekse olmayıversinler.

Ay ne seksi ne ihtimali Allah aşkına. Kapı açmak gayet basit bir şey neden kıskandın diyen kesim mi seks ihtimalini düşünüyor, yoksa kocasını eltisinden akrabalarından bu derece kıskanan kadınlar mı düşünüyor.
Bi düşünün isterseniz.
Adam sanki tv izlerken birden hakaret etmeye başlamış gibi yorumlar, tutup abinin karısına neden kapı açtın gibi garip imalar olursa hakarette olur çünkü bu imanın kendiside bir hakarettir.
Bir koca, karısına yaptığı her şeyi nasıl akraba kadınlara yapabilir ayrıca, bu imkansız bi durum. Bi tatlı almak bi kapı açmakla kocalar pır diye elden gidecekse, yada bu kadarcık ilgiye karılarını muhtaç edecekse olmayıversinler.

Neden kiskandin diyen kesim seks ihtimalini dusunuyor. Hala aksini dusunemeyip koca pirr kacacak muhabbeti yapiyorsunuz. Bir onceki yorumumda "AKRABA" kadinlara da yapsa istemem demistim akraba dedigim KAN BAĞIYLA akraba. Yani baskalarini bilmem bizde akraba iliskisi, evliligi hic olmadi esimin ailesinde de yok. Yani diyorum ki olay piir kacmak seks vs olmayabilir.

Gicik bi insandir istemez istemez. Ama bosuna yaziyorum yine seks yazcaksaniz bosuna yorum cevaplamayin 😁 cevaplaya da bilirsiniz tabi

bu durumu örnek göstermeyip kendinizi kıyasa sokmasaydınız eşinizden size karşı daha nazik ve ilgili olmasını isteyebilirdiniz dümdüz konudan bağımsız
eğer sıkıntı eşinizin size nazik olmaması ise tabii
ben olsam hiçbir kadınla kendimi kıyasa sokmamaya gayret ederdim ya güven problemi vardır ilişkimde eşime güvenim yoktur ya benim özgüven problemim vardır
ondan hariç elbette kapısını açabilir çok basit bir hareket

Back
X