Eşim ile kavga ettik

Ay inanın ki sinirlenmedim sadece hoşuma gitmedi dedim fakat bambaşka boyuta taşındı iş. Hiç bir problem yok hiçbir neden yok kapıyı açması için bende ordayım bu yüzden zaten söyledim rahatsız olduğum

Sorun çıkarmadım rahatsız oldum dedim uzatan kendisi oldu hoşuma gitmedi zorunda da değil. Kapı bozuktur açar eli doludur açar ama sırf kibarlık için açması beni rahatsız etti bu.
Ben de rahatsız olur derdim ne saçma yani

Şimdi arabayı ben kullanıyorsam indiğimde arkamda oturan kişinin de kapısını açabiliyorum
Ama dolaşıp yanımdakini açmam

Bu yaptığım hareket kişiyle alakalı değil
Alışkanlık gibi
Çanta almak çocuğu indirmek poşet indirmek gibi sıkça yaptığım bişey olduğu için
Bir de insan arabasını evi gibi görebiliyor bazen. Evin sakinine ikram yapmazsın ama misafir olunca el üstünde tutarsın. Arabadaki misafire misafirperver davranmış adam, karşılığı karısının yengesine yürüdüğünü düşünmesi olmuş.

kaynım bana zaman zaman migros'tan canlı çiçek alıyor. yeri geliyor kapı açıyor. yeri geliyor sevdiğim tatlıdan alıyor. ben de öğlenleri eşime sofra kuruyorum kaynım da geliyor. ona da bir tabak koyuyorum. zoruma gitmiyor. kaynım evlense eltim olsa, onunla da iyi geçiniriz. eşim de eltime iyi davranır. kapısını da açabilir. çünkü bizim kötü niyetimiz yok. gayet iyi geçinen bir aileyiz. eşim de hiç kötü düşünmez. kaynım bana tatlı alınca eşim seviniyor. sen ona surat asmıyorsun diye mutlu oluyor, diyor. kaynımla yaşıtız yani çok küçük değil. iyi biridir. çok iyi niyetlidir. her yaptığını da kendi dini inancı gereği Allah için yapar. o böyle alışmış. şimdi empati kuruyorum kaynım evlense eltim olsa eşim onu kardeşi gibi sever kollar gayet nazik davranır. ben de asla kıskanmam aksine mutlu olurum. inşallah seveceğim anlaşacağım iyi bir eltim olur. eşimin ona kapı açmasına falan da takılmam. bunlar nezaketen yapılan şeyler. misafire iyi davranmak lazım. benim de kapım açılıyor. teşekkür edip geçiyorum.

yabani olmamak lazım. dağ başında büyümemişsek tabi.. hepimiz eğitimli kültürlü insanlarız. değil mi?

6 aylık evliyim en son bayram ziyareti için memlekete gittik gelirken eltimde bizimle geldi eşim eltimin araba kapısını açtı bende daha sonrasında kendisine bunun hoşuma gitmediğini belirttim kendisi ise aşırı bı sinir gösterdi ben haksizmisim aklım yokmuş vs vs bı çok şey saydı şimdi de bunun için benimle kavgalı konuşmuyor ben nerede hata yaptım hoşuma gitmeyen şeyi söylediğim için bir niye suçlu oluyorum???
Ne kadar kibar eşin var farkında mısın bundan gurur duymalısın herkes seni kıskanır eşi kibar diye sen eltini kıskanıyorsun

Senin zihniyetin bozuk

Aslında sizin kizmanizdan ziyade,eşiniz üste çıkmak için,bidaha eltinizle ilgili imalarda bulunmayın diye olayı büyütmüş...birkac kavgadan sonra alışır nasılsa en azından tedirgin olur nezaket göstermekten imtina eder.zaten size göstermediği nezaketi ona göstermesi çok çirkin
Sizde kayniniza yapın aynısını eşinize gostermediginiz saygıyı ona gösterin belki anlar biraz

Rahatsız olunacak ne var anlayamadım, aynı evinde agırlamış gibi yengesi arabasında olduğu için biraz hürmet etmiş işte. Hoşlanmasan bile dile getirilecek bir şey değil bence.

6 aylık evliyim en son bayram ziyareti için memlekete gittik gelirken eltimde bizimle geldi eşim eltimin araba kapısını açtı bende daha sonrasında kendisine bunun hoşuma gitmediğini belirttim kendisi ise aşırı bı sinir gösterdi ben haksizmisim aklım yokmuş vs vs bı çok şey saydı şimdi de bunun için benimle kavgalı konuşmuyor ben nerede hata yaptım hoşuma gitmeyen şeyi söylediğim için bir niye suçlu oluyorum???
Maganda mı seviyosunuz hanımefendi? Kibarlık ettiyse ne olmuş ?

Onun kapısını açıp sizin kapıyı açmadıysa sitem etmek, sinirlenmekte haklısınız. Ama sadece onun kapısını açtıysa çok normal. Abartılacak bir şey yok bunda diye düşünüyorum. Hatta bunu ben yaşamış olsam eşimin naz

Ne kadar kibar eşin var farkında mısın bundan gurur duymalısın herkes seni kıskanır eşi kibar diye sen eltini kıskanıyorsun

Senin zihniyetin bozuk
İyi kibarligini bana da göstersin hiç bana göstermeyip başkasına gösterince neyin kibarligi oluyo bu zihniyetim gayet iyi

Böyle birşey yüzünden bir arkadaşım 2 kere evlenip boşandı. Eltiyşe ilgili herhangi bir ima edildiğinde bence de boşanılmalı. Aile faciasına neden olabilir bu. Birşey varsa sen boşanmalısın yoksa da eşin seni boşamalı.
Burda klasik bir elti kavgası yok. Resmen ahlak dışı bir düşünce var

Köyde kaynım bahçede seke seke bana kahve taşır çünkü kahve çok içerim, biliyor sevdiğimi ve eltim hiç kıskanmadı. Çay varsa eltime taşır mesela o da çayı çok sever. Hödük falan ama servis söz konusu ise başroldedir. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.

Eltim böyle düşünse bir daha asla görüşmem. Ne münasebet?

Çok çirkin bir ima yapmışsınız. Eşiniz kızmakla haklı. O an sevinirim, kibarlık yaptığı için. Yalnız kalınca benimkini açmadım darıldım diye şaka yollu söylerim ama ima hoş değil. Bu şekilde düşünmek için baya zihniyeti değişik biri olmak gerek

Son düzenleme:
Bu kıskançlık değil bu bambaşka bir boyut

Back
X