• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim iktidarsız ben ise çocuk istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemcinsini savunurken bir zahmet tarafsız savun olur mu etmediği hakaret kalmadi kocamdan girdi benden cıktı bu kadar da olmaz ya korsunuz yada vicdansız allaha havale selametle
Ya hu kadın sana ne dedi ?
Okuma anlamada sıkıntın mı var senin?
Hakaretleri eden sensin.
Nasıl bir yüzsüzlük bu ?

Bazen düşünüyorum sonra ya benim problemim olsaydı eşim benden ayrılsaydı ne kadar üzücü olurdu diye düşünüyorum vazgeçiyorum.
Korkutsanız yani bi bebek istediğinizi tedavi olmazsa bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleseniz belki sizi kaybetme korkusuyla tedavi olur

Allah askina kocan bir tane degil demek bi kadina ne demek oluyor yani ben simdi buna ne desem ne söylesem bu lafin hakkini verebilirim haaa ben cok daha beterlerini soylerim ama degermi bu pisliğe
Artık cevap vermeyin çünkü değmiyor can acısını başkalarının canını yakarak gidermeye çalışıyor sanırım

El vicdan el vicdan :) rabbime havale selametle

Hala el vicdanmi diyorsun vallahi seni tebrik ediyorum arkadaslarin da dedigi gibi bu kacinci seviye yuzsuzluk ben seni kirmak uzmek adina tek soz soylemedim ifademde yanlislik olabilir uyarabilirsin bende açıklamasını yaparim ama beni yanlis anlayip surekli rencide ettin ayiptir insanda azicik utanma olur

Hala el vicdanmi diyorsun vallahi seni tebrik ediyorum arkadaslarin da dedigi gibi bu kacinci seviye yuzsuzluk ben seni kirmak uzmek adina tek soz soylemedim ifademde yanlislik olabilir uyarabilirsin bende açıklamasını yaparim ama beni yanlis anlayip surekli rencide ettin ayiptir insanda azicik utanma olur
Sen bana ettiğin hakaretleri hatırlamadan hangi yüzle hala yazabiliyorsun kendine gel artık neyse ne arkadaşlarını da al giderken beni anlayan insanlara ihtiyacım var senin gibi densiz hadislere değil güldük eğlendik şeyini çıkartma dalgaya aldik diye amma kendini haklı görmeye başladın germe insanları boş yere selametle

Polemik yaşadığınız hanımefendinin artniyetli yazmadığını düşünüyorum ben de. Fazla mı alıngansiniz?
Begenmediginiz yorumu es geçin veya cevap yazmayın ayılasmak nedir yakışıyor mu bir kadına?
@Busenuray size de derdiniz bir tane değildir demek istedi o tip çirkin bir imada bulunduğunu sanmıyorum sinirle yorumu yanlış değerlendirmiş olabilirsiniz.

Konumuz kocaydi bende esimin nöbette oldugunu yazdim oda akabinde bunu yazdi bence siz cok iyi niyetlisiniz yani dertle alakali birsey olsa orada belirtirdi

Sen bana ettiğin hakaretleri hatırlamadan hangi yüzle hala yazabiliyorsun kendine gel artık neyse ne arkadaşlarını da al giderken beni anlayan insanlara ihtiyacım var senin gibi densiz hadislere değil güldük eğlendik şeyini çıkartma dalgaya aldik diye amma kendini haklı görmeye başladın germe insanları boş yere selametle
Sen gideceksin.
Bir süre reklamlar.

Sen buraya derdini anlatıp çözüm bulmayami geldin gülüp eglenmeye mi bak birde utanmadan dalgaya aldik diyorsun neyse diger arkadaslarinda dedigi gibi cevap vermemek en mantikli sey sahsim adina bu tartismadan rahatsizlik duyan butun arkadaslardan ozur dilerim

Konumuz kocaydi bende esimin nöbette oldugunu yazdim oda akabinde bunu yazdi bence siz cok iyi niyetlisiniz yani dertle alakali birsey olsa orada belirtirdi
[/QUOTE
gece uyumayan her kadinin bi derdimi olmus oluyor
Bence sizin bir tane değil :)
Konuşma bu sekilde ilerliyor. Bir derdimi olmus oluyor demissiniz bence sizin bir tane değil yazmış. Bilemiyorum benim anladığım bu.
Yapılan ve yazılanları onaylamıyorum ama asla...

Allah askina kocan bir tane degil demek bi kadina ne demek oluyor yani ben simdi buna ne desem ne söylesem bu lafin hakkini verebilirim haaa ben cok daha beterlerini soylerim ama degermi bu pisliğe
Kocan değil dertlerin bir tane değil demek istemiş orda başta bende öyle sandım da. Derdinizi diyo yani bi üstteki konuşmaya istinaden

Sen gideceksin.
Bir süre reklamlar.

Sen gideceksin.
Bir süre reklamlar.
Umrumda değil hatta iyi olur konuştuğum 5 insandan 2 si hariç herkesin kafası kırık sorunlu seviyesiz saygisisiz insafsız merhametsiz empati yoksunu ve cahil bir daha ben girmem boyle sayfalara medet de ummam cekerim mis gibi derdimi mis . Bide comez muamelesi yapiyor oburu arkadas toplayop getiriyor sanırsın burasını onlar kurdu hisseleri var . Hele şunların havasına elinizden geleni yapın bende yapacagim .

Sen buraya derdini anlatıp çözüm bulmayami geldin gülüp eglenmeye mi bak birde utanmadan dalgaya aldik diyorsun neyse diger arkadaslarinda dedigi gibi cevap vermemek en mantikli sey sahsim adina bu tartismadan rahatsizlik duyan butun arkadaslardan ozur dilerim
Çiçeğim nereye daha kocamin benden neden tiksindigini yazıyordun birkaç yorum önce edepsizlik yap yap sonra milletten özür dile yok oyleee

Yanlış anlaşılacak bir durum da yok ki.
Kendi kendine triplenmiş.
Postumu
Yav he he.
Burası da kadınlar kulübü değil bağcılar sanayi zaten.
Islık çalıp adam topluyoruz saniyesine.
Bence de siz derdinizi mis gibi çekin.
Böyle sayfalarda dert mi çekilir hiç?
Ben size ufaktan yolu da gostereyim zahmet etmişsiniz gelmişsiniz sagolun buyurun efendim güle güle

Postumu

Ben size ufaktan yolu da gostereyim zahmet etmişsiniz gelmişsiniz sagolun buyurun efendim güle güle
Yolu sana böyle sayfalardan medet umanların anası sevgili Mune efendimisss gösterecek.
Biz güle güle diyeceğiz size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back