- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.202
- 133
Bebek kaybi da erkekleri farkli etkiliyor canim benim sizin de basiniz sag olsun ...Ayy Allah razı olsun hele şükür yardımcı olma niyetinde kendini bilen biri yazdi ablacım benim Allah razı olsun senden .. evet dualar cook ise yarıyor.. Rabbim çok büyük .. benimde ilk evlendigim zamanlar bir bebeğimi kaybettim .. O kadar iyi anlıyorum ki .. Rabbim eşinize ve sizi uzen herkese merhamet versin tüm işleriniz rast gitsin tez zamanda evlatlarımız olsun hayırlı sağlıklı insallah iki cihanda mutlu olalım insallah aminnn
Biz bir kayiptan sonra bir bebek daha isteyebiliyorken babalar biraz daha istemeyebiliyorlar. Benim esim bebek istemiyor mesela kendince hakli oldugu noktalar var ...senin esinde de boyle bir durumdan kaynakli cinsel isteksizlik olabilir mesela benim esimde oyle de bir sorun var mesela.
Sana bir abla olarak tavsiyem esini hos tut evet kizabilirsin yaptigi asla kabul edilecek bir davranis degil ama esinle ters dusmemeye bak bu da fark ettiriyor bazi meseleleri
Bir de organik mesir macunu gibi daha maddiyatiniza uygun seyleri deneyebilirsiniz canim benim
Anladigim kadari ile imanli bir insansin ; imaninla asamayacagin engel yok canim benim
Allaha emanet .