• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim iktidarsız ben ise çocuk istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy Allah razı olsun hele şükür yardımcı olma niyetinde kendini bilen biri yazdi ablacım benim Allah razı olsun senden .. evet dualar cook ise yarıyor.. Rabbim çok büyük .. benimde ilk evlendigim zamanlar bir bebeğimi kaybettim .. O kadar iyi anlıyorum ki .. Rabbim eşinize ve sizi uzen herkese merhamet versin tüm işleriniz rast gitsin tez zamanda evlatlarımız olsun hayırlı sağlıklı insallah iki cihanda mutlu olalım insallah aminnn
Bebek kaybi da erkekleri farkli etkiliyor canim benim sizin de basiniz sag olsun ...
Biz bir kayiptan sonra bir bebek daha isteyebiliyorken babalar biraz daha istemeyebiliyorlar. Benim esim bebek istemiyor mesela kendince hakli oldugu noktalar var ...senin esinde de boyle bir durumdan kaynakli cinsel isteksizlik olabilir mesela benim esimde oyle de bir sorun var mesela.
Sana bir abla olarak tavsiyem esini hos tut evet kizabilirsin yaptigi asla kabul edilecek bir davranis degil ama esinle ters dusmemeye bak bu da fark ettiriyor bazi meseleleri
Bir de organik mesir macunu gibi daha maddiyatiniza uygun seyleri deneyebilirsiniz canim benim
Anladigim kadari ile imanli bir insansin ; imaninla asamayacagin engel yok canim benim
Allaha emanet .

öyle düşünmenize üzüldüm bana güzel bir dilekte bulunmussunuz bende sizin bu dileğinize karşılık bi sorunumun zaten olmadığını ifade etmek istedim hatta cocukta var yazacaktım ama onu nisbet olabilir yada öyle düşünebilirsiniz diye yazmadım ama yinede siz zaten düşünmüssünüz ama inanın öyle bir edepsizliği aklımdan bile geçirmedim
Demis kadar oldunuz o zaman :D size yılın en güzel teselli vereni ödülünü veriyorum mukemmelsiniz hanimablacim maşallah devam devam :D

Demis kadar oldunuz o zaman :KK70: size yılın en güzel teselli vereni ödülünü veriyorum mukemmelsiniz hanimablacim maşallah devam devam :KK70:

ben size kendimi ifade etmeye çalışıyorum ama siz benim yapmadığım yada düşünmediğim edepsizliği yapmaya devam ediyorsunuz sizde böyle devam edin

Bebek kaybi da erkekleri farkli etkiliyor canim benim sizin de basiniz sag olsun ...
Biz bir kayiptan sonra bir bebek daha isteyebiliyorken babalar biraz daha istemeyebiliyorlar. Benim esim bebek istemiyor mesela kendince hakli oldugu noktalar var ...senin esinde de boyle bir durumdan kaynakli cinsel isteksizlik olabilir mesela benim esimde oyle de bir sorun var mesela.
Sana bir abla olarak tavsiyem esini hos tut evet kizabilirsin yaptigi asla kabul edilecek bir davranis degil ama esinle ters dusmemeye bak bu da fark ettiriyor bazi meseleleri
Bir de organik mesir macunu gibi daha maddiyatiniza uygun seyleri deneyebilirsiniz canim benim
Anladigim kadari ile imanli bir insansin ; imaninla asamayacagin engel yok canim benim
Allaha emanet .
Ayy ablamm kalbinden öperim ne güzel kalplisin sen ..bütün tavsiyelerin aklımda olacak .. ayrıca seninde basın sağ olsun ablam imtihan dünyasındayiz işte rabbim demek ki bizleri seviyor ki sınıyor bilirsin firavunun eline bir iğne bile batmamıştır dünyada.. rivayet edilir ki yürürken yorulupta ola ki Allah derse diye yokuşlar dur olurmuş firavunun ..biz ahir zaman ümmeti olarak sabir dua ve ibadet ile dediğin gibi her şeyi aşabiliriz ablacımmmm duam seninle Allaha emanetsin

Eşi
eşinin senle neden birlikte olmadığı belli haketmissiniz 😃
Bu nasil bir cewaptir ya allah askina kadin icini dokmus derdini anlatmis bi bilgin warsa yaz yoksa da yazma. Belki aciklamak istemiyor uzuluyor nerden biliceksin ya warya pes gercektende kadin kadinin dusmani....

Bu nasil bir cewaptir ya allah askina kadin icini dokmus derdini anlatmis bi bilgin warsa yaz yoksa da yazma. Belki aciklamak istemiyor uzuluyor nerden biliceksin ya warya pes gercektende kadin kadinin dusmani....
Bana ters cevap verdi yardımcı olmaya çalışırken bana.sen avukatimisin ayrıca yani

Ayy ablamm kalbinden öperim ne güzel kalplisin sen ..bütün tavsiyelerin aklımda olacak .. ayrıca seninde basın sağ olsun ablam imtihan dünyasındayiz işte rabbim demek ki bizleri seviyor ki sınıyor bilirsin firavunun eline bir iğne bile batmamıştır dünyada.. rivayet edilir ki yürürken yorulupta ola ki Allah derse diye yokuşlar dur olurmuş firavunun ..biz ahir zaman ümmeti olarak sabir dua ve ibadet ile dediğin gibi her şeyi aşabiliriz ablacımmmm duam seninle Allaha emanetsin
Sagol canim benim
Ne guzel anlatmissin imtihanimizi ...
Gececek elbet... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ... Cok da zeki bir insansin yazmalarindan anlayabiliyorum senin asamayacagin bir engel olamaz. Bu sayfalardan bir gun bana sesleneceksin insallah ablam hamileyim diye. Duam seninle kendimle ve biz gibi olan herkesle ... ♥️

Kalbinizden öpüyorum eylül hanım .. bazıları sırf merakına eğlencesine soru sorup sorup kaçıyorlar kimisi kendini övmeye gelmiş kimisi egosunu tatmin ediyor ufak laf sokmalar ile can sikabilecegini sanıyorlar.. neyseki Akli başında insanların da bu güzel sitede olduğunu bilmek bana iyi geldi anlayışınız için güzel kalbiniz için minnettarım rabbim sizin gibileri çoğalsın işiniz gücünüz rast gitsin insallah

Lutfen kapattirmayin sayfasini bunu yasayan bilir anlar ; belki yazilanlar bir kadina yol gosterir lutfen cirkin yorumlarinizi da alin ve gidin bu sayfadan . Lutfen hanimlar kendinize gelin arkadasimiz cok guzel bir konu acmis ...

Kalbinizden öpüyorum eylül hanım .. bazıları sırf merakına eğlencesine soru sorup sorup kaçıyorlar kimisi kendini övmeye gelmiş kimisi egosunu tatmin ediyor ufak laf sokmalar ile can sikabilecegini sanıyorlar.. neyseki Akli başında insanların da bu güzel sitede olduğunu bilmek bana iyi geldi anlayışınız için güzel kalbiniz için minnettarım rabbim sizin gibileri çoğalsın işiniz gücünüz rast gitsin insallah

seninde kalbin çok fesat Rabbim işte görüyor o kalbe o koca çok bile sen önce insan olmayı öğren konuşmayı öğren kadın sana yazmış derdin var sana yardımcı olmak isteyen insana sende olmayı ver deyip yanına gülücük koyuyorsun maşallah sana maşallah

Gercekten senin gibi cahil ve edepsizler ulkemizde o kadar cokki yapacak biseyde yok maalesef yinede umarim boyle bir sorun yasamazsin...
Sonra da ters cevap vermiş oluyoruz ... boşverin eylül hanım ben Rabbime havale ediyorum . Allah sizden razı olsun ..

Konunuza tesadufen denk geldim ve gercekten bu konu hakkinda hicbir bilgim olmadigi icinde yazmak istemedim ama o mesaji gorunce dayanamadim yazdim gercekten yazik ne diyeyim boyle anlayissiz insanlar cok maalesef.. Insallah derdinize bir an once derman nasip eder Rabbim dualarim sizinle olsun..

seninde kalbin çok fesat Rabbim işte görüyor o kalbe o koca çok bile sen önce insan olmayı öğren konuşmayı öğren kadın sana yazmış derdin var sana yardımcı olmak isteyen insana sende olmayı ver deyip yanına gülücük koyuyorsun maşallah sana maşallah
Ben yardımcı olunması için post açıyorum milletin merakını gidermesi için değil ister olun ister olmayin anlayan zaten koşulsuz şartsız güzel dilekleri ile cevap veriyor sağolsunlar gereksiz konuşmalardan hoşlanmıyorum bu kadar basit çocukça tavirlarinizdan ayrılın eşiyle sorunu olmayan hatta bir bile olan edepsizlik yapmamak içinde bunları söylemeyen 36 yaşındaki hanım ablacığım:)

Ustune basa basa yanlis anladigini asla sana laf sokmadigimi ifade etmeme ragmen hala beni egomu tatmin etmekle sana laf sokmakla itham ediyorsun sen kimsin senle ne alip veremedigim varda sana laf sokacam senin uzerinden egomu tatmin edecem cinsmisin nesin insanlara yuksekten bakmaktan vazgeç biri sana yardimcimi olmak istemis kibarca konusup tesekkur edip konuyu kapatirsin insani kucumseyerek yazip yanina gulucuk koymazsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back