• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim iktidarsız ben ise çocuk istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şeker yok kalp yok troidler sağlam maşallah hani derler ya dipçik gibi diye valla da öyle .. aksine bende troid şeker vs var . Evet bende öyle dusundum konuştum da ama hani durum bu biseyler düzelmiyor fikir amaclı yazmak istedim en kotu alirim bir duanızı emeğinize sağlık fikirleriniz için coook teşekkür ederim
Esinde senin gb cocuk istiyomu bilmiorum ama hersey normalse keciboynuzu kuru yapin ve psikolojik olarak onu iyilestirmeye bakin derim. esinize onu bebek icin deilde sevdiginiz ozlediginiz icin istediginizi tatli tatli hissettirin. Cunku bebek isteyenlerde ozellikle bi sure sonra odev gb oluyo arzuymus ozledimmis olmuyo ve isteksizlik baslio. Biz bi donem yumurtlama zamanlarini degerlendirelim derken yasamistik soyledigini. Sonra napioruz dedik. Birde erkekler biz gb duygusal yaklasmio malesef. O yuzden kendini degersiz hissetme. Gonlunce olur umarim hersey

Konunuza tesadufen denk geldim ve gercekten bu konu hakkinda hicbir bilgim olmadigi icinde yazmak istemedim ama o mesaji gorunce dayanamadim yazdim gercekten yazik ne diyeyim boyle anlayissiz insanlar cok maalesef.. Insallah derdinize bir an once derman nasip eder Rabbim dualarim sizinle olsun..
Mukemmelsiniz cansınız ama uğratılarak insanlar değiller birde kendi kendilerine organize olmuşlar cani sıkkın bir insanın üzerine giderek sevap falan kazanacağını düşündüler sanırım:) rabbim ilk önce vicdan merhamet sonra insanlık versin benim kedim bile daha insan .. üzgün olduğumda gelir kucağıma oturur sevimlilik yapar .. biri var kendini övüyor oburu desen vay efendim niye cevap vermemismisim sanki bir zorunluluğum var . Para falan ödedi galiba :) neyse hakkınızı helal edin nolur iyiki varsınız demeden edemeyecegim

Esinde senin gb cocuk istiyomu bilmiorum ama hersey normalse keciboynuzu kuru yapin ve psikolojik olarak onu iyilestirmeye bakin derim. esinize onu bebek icin deilde sevdiginiz ozlediginiz icin istediginizi tatli tatli hissettirin. Cunku bebek isteyenlerde ozellikle bi sure sonra odev gb oluyo arzuymus ozledimmis olmuyo ve isteksizlik baslio. Biz bi donem yumurtlama zamanlarini degerlendirelim derken yasamistik soyledigini. Sonra napioruz dedik. Birde erkekler biz gb duygusal yaklasmio malesef. O yuzden kendini degersiz hissetme. Gonlunce olur umarim hersey
Internetten hemen araştıracağım aklima getirdiginiz çok iyi oldu .. diğer konular içinde haklisiniz insan zaman zaman hissediyor bazen bu hisle basa çıkabiliyorum bazen çıkamıyorum ama insallah bu ımtihan da gececek en azindan ben öyle umuyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun 🧡🤲

Mukemmelsiniz cansınız ama uğratılarak insanlar değiller birde kendi kendilerine organize olmuşlar cani sıkkın bir insanın üzerine giderek sevap falan kazanacağını düşündüler sanırım:) rabbim ilk önce vicdan merhamet sonra insanlık versin benim kedim bile daha insan .. üzgün olduğumda gelir kucağıma oturur sevimlilik yapar .. biri var kendini övüyor oburu desen vay efendim niye cevap vermemismisim sanki bir zorunluluğum var . Para falan ödedi galiba :) neyse hakkınızı helal edin nolur iyiki varsınız demeden edemeyecegim

Allah kocaniza sabir versin senin gibi kadinin koynuna bende girsem sanirim bendede iktidarsızlık olur cekilecek cilesi varmis adamin

Ustune basa basa yanlis anladigini asla sana laf sokmadigimi ifade etmeme ragmen hala beni egomu tatmin etmekle sana laf sokmakla itham ediyorsun sen kimsin senle ne alip veremedigim varda sana laf sokacam senin uzerinden egomu tatmin edecem cinsmisin nesin insanlara yuksekten bakmaktan vazgeç biri sana yardimcimi olmak istemis kibarca konusup tesekkur edip konuyu kapatirsin insani kucumseyerek yazip yanina gulucuk koymazsin
Istediğimi yaparım yapıyorum da daha fazla muhattap olmak istiyorsanız buyurun devam edin karşılığını alırsınız:)

Tüp bebek için bir girişimde yada aşılama için bir girişimimiz oldu mu canım diğer yollarla gebelik elde edip bebeğinizi kavuştuktan sonra belki eşinizde bir düzelme olur diğer arkadaşlarında dediği gibi çocuk için yapılan çalışmalar psikolojik isteksizlik yapabilir bir kaybınız varmış yine olur sadece inan canım 🙏❣️ Ben 7 kere yaşadım o acıyı kimseye tatdırmasın Rabbim herşey gönlünce olsun inşallah 🤲🙏

Allah kocaniza sabir versin senin gibi kadinin koynuna bende girsem sanirim bendede iktidarsızlık olur cekilecek cilesi varmis adamin
Hadi benimki iktidarsiz benim yüzümden diyelim ben buralarda teselli arıyorum senin koca nerelerde ? Bu saatte neden millete salça oluyorsun :) sorunun ne soyle çözelim dök içini kurtul :)

Hadi benimki iktidarsiz benim yüzümden diyelim ben buralarda teselli arıyorum senin koca nerelerde ? Bu saatte neden millete salça oluyorsun :) sorunun ne soyle çözelim dök içini kurtul :)

Bilmem belkide gece nobeti felan vardir suan calisiyordur gece uyumayan her kadinin bi derdimi olmus oluyor

Tüp bebek için bir girişimde yada aşılama için bir girişimimiz oldu mu canım diğer yollarla gebelik elde edip bebeğinizi kavuştuktan sonra belki eşinizde bir düzelme olur diğer arkadaşlarında dediği gibi çocuk için yapılan çalışmalar psikolojik isteksizlik yapabilir bir kaybınız varmış yine olur sadece inan canım 🙏❣ Ben 7 kere yaşadım o acıyı kimseye tatdırmasın Rabbim herşey gönlünce olsun inşallah 🤲🙏
Hayır ama sanırım bu gidişle olacak .. insallah rabbim tüm bebek isteyen kullarına evlat nasip etsinnn🧡🧡🧡 ümit oldunuz yüreğinize sağlık... Rabbim bir daha yasatmasin o acıyı insallah cook zor ... Allah sizden razı olsunnn bahtınız yolunuz açık olsun iki cihan saadeti versin insallah aminn🤲🌸💝

Bilmem belkide gece nobeti felan vardir suan calisiyordur gece uyumayan her kadinin bi derdimi olmus oluyor
Bence sizin bir tane değil :) ahahah aslında size halen gülüyorum. Tam bir ayisiniz . Ama iyiki yazdınız güldürüyorsunuz eğlendim inanın:)))) ben uyuyacak gibiyim yazmayı sakin unutma sabah mesajını görmezsem çok uzulurummm optumm

Hayır ama sanırım bu gidişle olacak .. insallah rabbim tüm bebek isteyen kullarına evlat nasip etsinnn🧡🧡🧡 ümit oldunuz yüreğinize sağlık... Rabbim bir daha yasatmasin o acıyı insallah cook zor ... Allah sizden razı olsunnn bahtınız yolunuz açık olsun iki cihan saadeti versin insallah aminn🤲🌸💝
Amin canım cümlemize inşallah 🤲🙏❣️

Bence sizin bir tane değil :) ahahah aslında size halen gülüyorum. Tam bir ayisiniz . Ama iyiki yazdınız güldürüyorsunuz eğlendim inanın:)))) ben uyuyacak gibiyim yazmayı sakin unutma sabah mesajını görmezsem çok uzulurummm optumm
Terbiyesizleşmiyor musunuz?

Kimin ne olduğu ortada beni opecegine kocanin yanina git onu öp ama adam tiksinmis senden opturmuyor yazikkkk

şuan çok üzüldüm yazdıklarına anne olmak elbette senin de hakkın. şu çevrenin yersiz baskılarını anlamıyorum sanki doğan çocuğa onlar bakacak çocuk yapma süresi biraz uzasa hemen kısır damgasını yapıştırıyorlar oysa biraz düşünseler karşısındaki insan kimbilir nelerle baş etmeye çalışıyor. böyle eşseklemesine düşünceye sahip olan tek toplumuz. keşke insanların özel hayatlarına burnumuzu sokmasak...
eşinle cinsellik dışında manevi duygusal sorunlarınız var mı? yani seviyor mu sayıyor mu değer veriyor mu?

şuan çok üzüldüm yazdıklarına anne olmak elbette senin de hakkın. şu çevrenin yersiz baskılarını anlamıyorum sanki doğan çocuğa onlar bakacak çocuk yapma süresi biraz uzasa hemen kısır damgasını yapıştırıyorlar oysa biraz düşünseler karşısındaki insan kimbilir nelerle baş etmeye çalışıyor. böyle eşseklemesine düşünceye sahip olan tek toplumuz. keşke insanların özel hayatlarına burnumuzu sokmasak...
eşinle cinsellik dışında manevi duygusal sorunlarınız var mı? yani seviyor mu sayıyor mu değer veriyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back