• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim iktidarsız ben ise çocuk istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde bir sorun yok, çok normalsiniz, rüyalardan falan utanmayın, gerekiyorsa kendi başınıza giderin ihtiyaçlarınızı, bu çok normal. Eşinize gelecek olursanız tedavi denemişsiniz zaten ama sanırım o yarım bırakıyor. Şok tedavisi yaptırmayın onunla düzeleceğinin bir garantisi yok ve böylebir sorun için şok tedavisinin uygulandığını ilk kez duyuyorum bi-polar, ağır major depresyon ve psikiyatrik rahatsızlıklarda uygulanan bir yöntem bu eğer yanlış anlamadıysam ve çok yan teysiri var hiç önermem. Bebek için tüp bebek yöntemi var ve sizin durumunuzda kesin çözüm olur diye düşünüyorum.

İnsanlar kötü değil yazılanlar ortada ben size nazikce yanlış anlasildigimi ifade ettiğim mesaji bile dalga konusu yaptiniz hem dalga gectiniz hem asagiladiniz bi bakin bakalim o mesaja kadar en ufak kirici bi cumlem varmiydi sizin sorunlariniz olabilir Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda atlatirsiniz ama neden karsinizdaki insanlari kucuk gorup dalga gecme yolunu seciyorsunuz once kendinizi bi sorgulayin
Hastasin cidden .... bunları kim yazdiiii sen yazdinn senin yazilarindan alintj bunlar
seninde kalbin çok fesat Rabbim işte görüyor o kalbe o koca çok bile

Allah kocaniza sabir versin senin gibi kadinin koynuna bende girsem sanirim bendede iktidarsızlık olur cekilecek cilesi varmis adamin

Sizde bir sorun yok, çok normalsiniz, rüyalardan falan utanmayın, gerekiyorsa kendi başınıza giderin ihtiyaçlarınızı, bu çok normal. Eşinize gelecek olursanız tedavi denemişsiniz zaten ama sanırım o yarım bırakıyor. Şok tedavisi yaptırmayın onunla düzeleceğinin bir garantisi yok ve böylebir sorun için şok tedavisinin uygulandığını ilk kez duyuyorum bi-polar, ağır major depresyon ve psikiyatrik rahatsızlıklarda uygulanan bir yöntem bu eğer yanlış anlamadıysam ve çok yan teysiri var hiç önermem. Bebek için tüp bebek yöntemi var ve sizin durumunuzda kesin çözüm olur diye düşünüyorum.
S
Ürolojiye özel olarak geliştirilmiş bir alet ile yapılan bir tedavi bu o dediginizden değil o amaçla psikiyatri de de kullanıldığını biliyorum . Teşekkür ederim fikirleriniz için ama boşanmaya karar verdim burada cok deneyimli kisiler ufkumu açtı sayelerinde kurtulacağım esimden çok sağolun

S

Ürolojiye özel olarak geliştirilmiş bir alet ile yapılan bir tedavi bu o dediginizden değil o amaçla psikiyatri de de kullanıldığını biliyorum . Teşekkür ederim fikirleriniz için ama boşanmaya karar verdim burada cok deneyimli kisiler ufkumu açtı sayelerinde kurtulacağım esimden çok sağolun
Hakkınızda en hayırlısı olsun.

Ben boşanmaya karar verdim arkadaşlar ufkumu açtı çekilecek dert olmadığına ve benim yüzümden olduğuna kanaat getirdiler bosanip kurtulacagim kanser riskim bile varmis benim ailemde ca var zaten iyisimi boşanmak çok sağolun

Hayırlısı olsun. 🤷🏻‍♀️ Sonuçta en iyisini sen bilirsin. Bundan sonrası güzellikler getirsin sana ☺️

İki dakika fazla değil bak sadece iki dakika bi zeytin dali uzatmak istermisin insanlara son mesajini okudum yemin ediyorum bi daha üzüldüm ama su mesajimi bile ciddiye almayacaksin yani su forumun en basina gitsen takindigin tavrina bi baksan belki hatani görebilirsin bak ben hataliyim hatasizim demiyorum ama en azindan hatamin en basindan beri bilincindeyim

Maksadim yemin ediyorum birilerine sirin gorunmek degil buraninda bana artisi sadece yorum yazıp okumak kimseden tek cikarim yok

Sözün kısası derdinin uzerine dert kattigim için senden ozur dilerim yine söylüyorum yemin ederim ilk mesajimda sana karsi art niyetli olarak yazmadim ifadem yanlis olmus olabilir ama art niyetle yazılmadı tekrardan ozur dilerim
Yaaaa kuzzuuuummm 😔 şundan özür dileme nolursun.
Sen özür diledikce sinirleniyorum. Bir guzel kelimeni bile haketmiyor. Gormezden gel, seviyesine düşme.
❤ haketmiyor cevaplarını bile

Yaaaa kuzzuuuummm 😔 şundan özür dileme nolursun.
Sen özür diledikce sinirleniyorum. Bir guzel kelimeni bile haketmiyor. Gormezden gel, seviyesine düşme.
❤ haketmiyor cevaplarını bile

Son mesajina üzüldüm hani dert ustune bi can sıkıntısı da sen oldun dedim kendi kendime saglik olsun susuyorum artık beni düşündüğün icin cok teşekkür ederim :KK200::KK200:

Sizde olmayiverin o zaman ne yapalim:)
buraya konu açmışsınız insanların sorduğu sorulara yanıt vermiyorsunuz. kusura bakmayın ama burda hiç kimse sizi tanımıyor ve sordukları sorulara gore yorum yapacaklar tabi cevap verirseniz kestirip atarsanız hiç hoş olmaz.
o halde burda paylaşmak yerine yeminli bi doktorla görüşün

Iliskiye giremedinizmi hiç
Dikkatli okuyun lütfen yardımcı olacak kişilerden yorum bekliyorum kusura bakmayin hayırlı geceler
Arkadaş ilişkiye giremediniz mi derken eşinizle hiç ilişki yasamadiniz mi diye sormuş. Siz tekrar okuyun deyince ona ben de tekrar okudum yazınızı bunu belirttiniz zannettim ama öyle bir cümle yok ki... aynısını ben de merak ettim açıkça...konu cinsellik bunu cevaplamak o kadar zor değil ki... Daha önce buna benzer konular açıldı size yardımcı olur düşüncesiyle okumanızı isterdim. Hatta bir arkadaş boşanma kararı almıştı en son. Sizin eşiniz de hastalığını kabullenip cabalamasi lazım. Neden evlenip sizin hayatınızı çıkmaza soktu anlamıyorum. Ginseng içerikli karışımlar denemenizi tavsiye ederim. Balla karistirip macun yapabilirsin. Allah yardımcın olsun bir çözüm bulmanızı çok isterim.

Burda beni savunan hicbir arkadasla daha önce selamlastigimiz bile olmadi hadi ilk mesajimi yanlis anladin keske telafi amacla yazdigim mesaji dikkate alip dalga konusu yapmasaydin oysaki yemin ediyorum derdin ile dertlenmistim bir soru sordum sorduguma pisman ettin benim senle ne derdim olabilir sana neden nisbet yapayim seni uzup kirinca ben mutlu bir sekilde kafami yastiga nasil koyacam ben balik burcuyum inan cok fazla duygusalim keske su tartismalar hic yasanmasaydi ama yargisiz infaz yaptin sende keske cikip hatani kabul edebilsen ama o isik yok nedense
boşverin siz uğraşmayın böyle terbiyesizlerle.

Konu sahihi çok saygisizsiniz ilk sayfaya baktım da durduk yere birkaç arkadaşa agresif tavirlariniz hemen beni soğuttu eşiniz de sizden soğumuş olabilir bence bir destek almalısınız erkekler sizin gibi davranan kadınlardan hemen soğuyabilir iş arkadaşlarım yan masada herşeye dövecekmiş gibi cevap veren eşlerini anlatıyordu birbirlerine ve soğudum eve gitmek istemiyorum suratinı görmek istemiyorum diyorlardı kusura bakmayın ama sizin mesajlarınız bana onları hatırlattı..
Bi relaks olun.

Ben boşanmaya karar verdim arkadaşlar ufkumu açtı çekilecek dert olmadığına ve benim yüzümden olduğuna kanaat getirdiler bosanip kurtulacagim kanser riskim bile varmis benim ailemde ca var zaten iyisimi boşanmak çok sağolun
Canim cok cok gecmis olsun ama yinede kurtarma sansi yokmu ne bilim bi tup bebek tedavisini hic konustunmu esinle belki de yanasacaktir bu gibi seyler insanin sabrini cok zorluyor ewet ama yinede en azindan son kez tup bebek konusunu esinle konusmani oneririm. Belki o da senin kadar istiyordur cocuk ama bu hastalik onunda elinde diildir belki de kucuk dusmek gibi goruyordur kendini o yuzden uzak duruyordur.. erkekleri anlamak gercekten bazen cok zor olabiliyor

Arkadaslar lutfen kotu yorum yazmadan bi dusunun biraz anlayis gosterin lutfen.. bayanin yasadigi seyler hic kolay diil empati yapin biraz lutfen. Yasadigi sıkıntılar hastaliklar hic kolay diil boyle zamanlarda insanlar en ufak biseyden bile nem kapabilir yanlis anlasilmalarda olabilir. Ama anlayisla karsilamak gerekiyor lutfen biraz hassasiyet

Mukemmelsiniz cansınız ama uğratılarak insanlar değiller birde kendi kendilerine organize olmuşlar cani sıkkın bir insanın üzerine giderek sevap falan kazanacağını düşündüler sanırım:) rabbim ilk önce vicdan merhamet sonra insanlık versin benim kedim bile daha insan .. üzgün olduğumda gelir kucağıma oturur sevimlilik yapar .. biri var kendini övüyor oburu desen vay efendim niye cevap vermemismisim sanki bir zorunluluğum var . Para falan ödedi galiba :) neyse hakkınızı helal edin nolur iyiki varsınız demeden edemeyecegim
:KK200: :KK15:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back