• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim iktidarsız ben ise çocuk istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yolu sana böyle sayfalardan medet umanların anası sevgili Mune efendimisss gösterecek.
Biz güle güle diyeceğiz size.
Uuuu çok korktum yalaka seniiii mune hanım istediğini yapabilir . Ben size güle güle diyorum . Ben daha fazlasını yaparım istersen deneyelim

Uuuu çok korktum yalaka seniiii mune hanım istediğini yapabilir . Ben size güle güle diyorum . Ben daha fazlasını yaparım istersen deneyelim
Yalakalığın anlamını bilmeden cümle içinde kullanmak ne de saçma oluyor.
Lütfen fazlasını yap lütfen bekliyoruz

Kocan değil dertlerin bir tane değil demek istemiş orda başta bende öyle sandım da. Derdinizi diyo yani bi üstteki konuşmaya istinaden

Keşke şu açıklamayı o arkadaş yapsaydı ama onun niyeti bu olmadığı için açıklama geregi duymadı cidden sizin kalbiniz cok temiz hep boyle kalin fesatlik girmesin kalbinize

Burda beni savunan hicbir arkadasla daha önce selamlastigimiz bile olmadi hadi ilk mesajimi yanlis anladin keske telafi amacla yazdigim mesaji dikkate alip dalga konusu yapmasaydin oysaki yemin ediyorum derdin ile dertlenmistim bir soru sordum sorduguma pisman ettin benim senle ne derdim olabilir sana neden nisbet yapayim seni uzup kirinca ben mutlu bir sekilde kafami yastiga nasil koyacam ben balik burcuyum inan cok fazla duygusalim keske su tartismalar hic yasanmasaydi ama yargisiz infaz yaptin sende keske cikip hatani kabul edebilsen ama o isik yok nedense

Keşke şu açıklamayı o arkadaş yapsaydı ama onun niyeti bu olmadığı için açıklama geregi duymadı cidden sizin kalbiniz cok temiz hep boyle kalin fesatlik girmesin kalbinize
Ne kadar safsataci eli boş birisin be kadın yav bi git Allah askina . Açık açık bana ne hakaretler ettin birde özür mu bekliyorsun sen ? Ne hakla ne bu yüzsüzlük ya bi kendine gel artık kendini haklı çıkarmak için amma oynadın ha benim tek dünyam burası değil evet sorunlarım olabilir ama çok şükür senin gibi değilim hayat memat mevzusuymus meğer ne paraladin kendini aklı balı her insan neye kizdigimi anlar insanlar tepkisini sana en başta koydu zaten bende insanım kişiye göre cevabim değişir sana gor3 de değişti elbet .. bu olayı daha da buyutmemi istersen büyütelim istediğin yere kadar yolu var . Sen benim şahsıma hakaret ettin hemde özelime .. ben sana hakaret etmedim bile . Sen istediğin gibi anladın . Iki ihtimalim var ya seni ciddiye alıp dava açacağım ya da Allaha havale edecegim ilahi adalet kimbilir belki birgün sen çaresizlikten buralarda olursun da bu yorumlwr8 b3n sana yaparım.... hayırlısı olsun

Burda beni savunan hicbir arkadasla daha önce selamlastigimiz bile olmadi hadi ilk mesajimi yanlis anladin keske telafi amacla yazdigim mesaji dikkate alip dalga konusu yapmasaydin oysaki yemin ediyorum derdin ile dertlenmistim bir soru sordum sorduguma pisman ettin benim senle ne derdim olabilir sana neden nisbet yapayim seni uzup kirinca ben mutlu bir sekilde kafami yastiga nasil koyacam ben balik burcuyum inan cok fazla duygusalim keske su tartismalar hic yasanmasaydi ama yargisiz infaz yaptin sende keske cikip hatani kabul edebilsen ama o isik yok nedense
Sen bana ne kadar çırkin şeyler söyledin hepsini kopyalayıp bi sekilde buraya yazacağım unuttun sanirim

seninde kalbin çok fesat Rabbim işte görüyor o kalbe o koca çok bile

Allah kocaniza sabir versin senin gibi kadinin koynuna bende girsem sanirim bendede iktidarsızlık olur cekilecek cilesi varmis adamin
Sen bana ne kadar çırkin şeyler söyledin hepsini kopyalayıp bi sekilde buraya yazacağım unuttun sanirim

Allah kocaniza sabir versin senin gibi kadinin koynuna bende girsem sanirim bendede iktidarsızlık olur cekilecek cilesi varmis adamin
Bunlar sadece birkaçı... yanına birkaç tane sesi gür çıkan insan buldum diye sevinme bunların hepsi bende ss de aldım ne olur ne olmaz diye ..

Allah kocaniza sabir versin senin gibi kadinin koynuna bende girsem sanirim bendede iktidarsızlık olur cekilecek cilesi varmis adamin bunları görüpte gülen insansiniz sizin insanliginizi sorgulamak lazım . Şurada gelmiş biri bebeğini kaybettiğini zor durumlar yaşadığını söylüyor ne idugu belirsiz kişilerden hakaret işitince kendini savunuyor diye amma ses çıkardınız haram zikkimdir hakkım sanma ki sanal ortamdır hak hukuk yoktur he kendi aranızda belki yokturda ben hakkımı alacağım hepinizden sizlerden beni su saate kadar ayakta tutan haksız yere canımı sıkan herkesten alacağım ve rabbim sizlere de yaşatsın bu caresizlikleri de görün bakalım

Milletin tuzu kuru vurdu kafasını yatti . Halbuki şuraya derdimi açıp derman bulmaya caresizligime girdim vicdansızlar Allahsizlar... Rabbim basiniza versin elbette verir çıkar bi yerden evlat acısı neymiş eşinle kaynananla problemler neymiş yaşatın görün genç yasimdaşeker hastası oldum guatir oldum yumurtalıklar hasta anam ayrı babam ayrı hey yavrum hey siz benim yaşadıklarımı yasayinda öyle gelin cahiller sizi terbiyesizler alinda başınıza calin formunuzu haram zıkkım olsun hakkım hele o zilliiiiiiiiii kız seni ezberledimmmmm sen beklee

Milletin tuzu kuru vurdu kafasını yatti . Halbuki şuraya derdimi açıp derman bulmaya caresizligime girdim vicdansızlar Allahsizlar... Rabbim basiniza versin elbette verir çıkar bi yerden evlat acısı neymiş eşinle kaynananla problemler neymiş yaşatın görün genç yasimdaşeker hastası oldum guatir oldum yumurtalıklar hasta anam ayrı babam ayrı hey yavrum hey siz benim yaşadıklarımı yasayinda öyle gelin cahiller sizi terbiyesizler alinda başınıza calin formunuzu haram zıkkım olsun hakkım hele o zilliiiiiiiiii kız seni ezberledimmmmm sen beklee

İki dakika fazla değil bak sadece iki dakika bi zeytin dali uzatmak istermisin insanlara son mesajini okudum yemin ediyorum bi daha üzüldüm ama su mesajimi bile ciddiye almayacaksin yani su forumun en basina gitsen takindigin tavrina bi baksan belki hatani görebilirsin bak ben hataliyim hatasizim demiyorum ama en azindan hatamin en basindan beri bilincindeyim

Maksadim yemin ediyorum birilerine sirin gorunmek degil buraninda bana artisi sadece yorum yazıp okumak kimseden tek cikarim yok

Sözün kısası derdinin uzerine dert kattigim için senden ozur dilerim yine söylüyorum yemin ederim ilk mesajimda sana karsi art niyetli olarak yazmadim ifadem yanlis olmus olabilir ama art niyetle yazılmadı tekrardan ozur dilerim

Bak işte eşinede böyle konuşuyorsan adam seni istemez tabii terbiyesiz bu laflar ney böyle

İki dakika fazla değil bak sadece iki dakika bi zeytin dali uzatmak istermisin insanlara son mesajini okudum yemin ediyorum bi daha üzüldüm ama su mesajimi bile ciddiye almayacaksin yani su forumun en basina gitsen takindigin tavrina bi baksan belki hatani görebilirsin bak ben hataliyim hatasizim demiyorum ama en azindan hatamin en basindan beri bilincindeyim

Maksadim yemin ediyorum birilerine sirin gorunmek degil buraninda bana artisi sadece yorum yazıp okumak kimseden tek cikarim yok

Sözün kısası derdinin uzerine dert kattigim için senden ozur dilerim yine söylüyorum yemin ederim ilk mesajimda sana karsi art niyetli olarak yazmadim ifadem yanlis olmus olabilir ama art niyetle yazılmadı tekrardan ozur dilerim
Neden özür diliyorsun dalga geçiyor görmüyormusun insanlarla sakın özür dileme

Konunuza tesadufen denk geldim ve gercekten bu konu hakkinda hicbir bilgim olmadigi icinde yazmak istemedim ama o mesaji gorunce dayanamadim yazdim gercekten yazik ne diyeyim boyle anlayissiz insanlar cok maalesef.. Insallah derdinize bir an once derman nasip eder Rabbim dualarim sizinle olsun..
Geçmişi okumadığınız çok belli

Hanımlar eşim iktidarsiz.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..4 yıllık evliyim ilk iki sene ben doktora gittim sorunum yokmuş strestenmiş dediğinden esimi cinsellik terapisi alması için doktora görürdüm bazı ödevler verdi hevesle başladi gerisini yapmadı . Kendimi kötü çirkin gördüm değersiz hissettim yıllarca.. beni beğenmediğini sevmediğini dusundum ister istemez .. esimi sevdiğim için bırakmadım .. ama cinsellik hıc yokmuş gibi davranıyor.. günaha girmek istemiyorum sonuçta bana göre evliliğin bir sebebi de imanımızı kurtarmak nefsani duygularımızı ihtiyaçlarımızı helâlimiz ile gidermek .. ama eşime bunları ne kadar anlatsam da o kadar duyarsız ki o kadar çok yok ki onun gözünde .. iki ay üç ay bende öyle davranırsam sorun yok . Ama bazen afedersiniz esimle ruyada bazı durumlarda görüyorum kendimi hem utanıyorum hem ağlıyorum hem kızıyorum .. 4 senelik evliyiz .. özellikle esimin ailesi çocuk istiyormuş . Bende istiyorum elbet ama durumlar malum .. birde ben kisirmisim gibi söylentiler çıkarmışlar . Kendi aralarında çocuk sevmeyen kısır istemiyor uğraşmak gibi konuşuyorlar. Gelen giden bana laf sokuyor . Herkese açıklama yapıyorum çocuk düşünüyoruz elbet bir sorunum da yok allah ne zaman verirse o zaman diyorum ama daralıyorum.. çünkü esimle bir birliktelik olmuyor . Doktora gitmesi için çok ağır konuşmalar yaptım gitti sonunda testesteron düşükmüş bir iğne birde iki tane enerji veren hap vermiş devlette karşılamıyor çok pahalı ilâçlardı al dedim kullan hıc bir ise yaramadı.. tekrar gitmedi de .. biraz maddiyata da sorun yaşıyoruz şimdi buna bahane buluyor .. doktor şok tedavisi önermiş oda bir dünya para ve kesin mi çözüm bilmiyoruz .. hayır benimde yaşım geçiyor pcos hastasiyim bir an evvel en azindan bir tane evladim olsun anneliği bende tadayim mis kokusunu içime cekeyim çok istiyorum.. bana dua eder misiniz .. birde benim gibi sorunu olan ablalarım kardeşlerim varsa nasıl bir yol izlediniz önerilerinizi ve görüşlerinizi almak beni çok mutlu edecek hakkınızı helal edin uzun oldu .. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Benimde eşim çok isteksiz nişanlıyken konusunu çok açardı ama evlendik konusu acilinca kaçıyor bilmiyorum ne yapacagimi

Kızlar konu sahibi densiz terbiyesiz kadını ciddiye alıp cevap bile vermeyin.bu ne yüzsüzlük bu ne arsızlık.beddua ediyor bir de sizin de başınıza gelsin diye.kocanın neden sana yanaşmadığı belli.hakediyorsun da.kalbin çok pis önce onu bir temizle belki o zaman kocan yaklaşır sana.
Kadıncağız özür bile diledi yanlış anlaşıldım diye ama sayfalarca hakaret ettin kadına.bir de yetmiyormuş gibi kendi ettiğin hakaretleri hanımefendi etmiş gibi beddualar ettin.tehdit ettin.Allah dan gözümüz var ki okuyoruz neyin ne olduğunu.
Neyse Allah sana da çocuk versin belki o zaman düzelirsin.

Bazen düşünüyorum sonra ya benim problemim olsaydı eşim benden ayrılsaydı ne kadar üzücü olurdu diye düşünüyorum vazgeçiyorum.
Yanlış düşünüyorsunuz, cinsellik olmayan evliliğin siz evlilik olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten...

Ben söyleyeyim sadece ev arkadaşlığı, hatta daha ileriki zamanlarda kendinizi onun hizmetçisi gibi göreceksiniz...

Çaba sarfetse ayrılma derdim, ama çözme çabası yok madem, çekme, yazık sana...

Cinsellik her açıdan önemli, özellikle sağlık için...

Cinselliği yaşayamayan kadınların "meme rahim ve yumurtalık kanserine" diğer kadınlara göre daha yatkın olduğunu biliyor musunuz mesela...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back