Hanımlar eşim iktidarsiz.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..4 yıllık evliyim ilk iki sene ben doktora gittim sorunum yokmuş strestenmiş dediğinden esimi cinsellik terapisi alması için doktora görürdüm bazı ödevler verdi hevesle başladi gerisini yapmadı . Kendimi kötü çirkin gördüm değersiz hissettim yıllarca.. beni beğenmediğini sevmediğini dusundum ister istemez .. esimi sevdiğim için bırakmadım .. ama cinsellik hıc yokmuş gibi davranıyor.. günaha girmek istemiyorum sonuçta bana göre evliliğin bir sebebi de imanımızı kurtarmak nefsani duygularımızı ihtiyaçlarımızı helâlimiz ile gidermek .. ama eşime bunları ne kadar anlatsam da o kadar duyarsız ki o kadar çok yok ki onun gözünde .. iki ay üç ay bende öyle davranırsam sorun yok . Ama bazen afedersiniz esimle ruyada bazı durumlarda görüyorum kendimi hem utanıyorum hem ağlıyorum hem kızıyorum .. 4 senelik evliyiz .. özellikle esimin ailesi çocuk istiyormuş . Bende istiyorum elbet ama durumlar malum .. birde ben kisirmisim gibi söylentiler çıkarmışlar . Kendi aralarında çocuk sevmeyen kısır istemiyor uğraşmak gibi konuşuyorlar. Gelen giden bana laf sokuyor . Herkese açıklama yapıyorum çocuk düşünüyoruz elbet bir sorunum da yok allah ne zaman verirse o zaman diyorum ama daralıyorum.. çünkü esimle bir birliktelik olmuyor . Doktora gitmesi için çok ağır konuşmalar yaptım gitti sonunda testesteron düşükmüş bir iğne birde iki tane enerji veren hap vermiş devlette karşılamıyor çok pahalı ilâçlardı al dedim kullan hıc bir ise yaramadı.. tekrar gitmedi de .. biraz maddiyata da sorun yaşıyoruz şimdi buna bahane buluyor .. doktor şok tedavisi önermiş oda bir dünya para ve kesin mi çözüm bilmiyoruz .. hayır benimde yaşım geçiyor pcos hastasiyim bir an evvel en azindan bir tane evladim olsun anneliği bende tadayim mis kokusunu içime cekeyim çok istiyorum.. bana dua eder misiniz .. birde benim gibi sorunu olan ablalarım kardeşlerim varsa nasıl bir yol izlediniz önerilerinizi ve görüşlerinizi almak beni çok mutlu edecek hakkınızı helal edin uzun oldu .. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun