• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim iktidarsız ben ise çocuk istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terbiyesizligi hanimefendiden ogrendim sizde öğrenmek isterseniz bana yazdıklarını okuyun olur mu :)
Yazdıklarında hiçbir şey yok.
Basbayağı kadını ilk yorumdan beri tersleyip kendinizce triplenmişsiniz.
Ve gittikçe de terbiye sınırını aşan siz olmuşsunuz.

Öncelikle Rabbim yardımcınız olsun inşallah derdinizin dermanını bulursunuz. Buradaki insanlar size yarSIM etmek için bişeyler sormuşlar . Genelde burda böyle olur çünkü cevaplara göre herkes birbirine yardım etmeye çalışır . Derdiniz büyük streslisiniz belli ki ama bu şekilde kimseyi azarlamanız doğru değil. Tartıştığınız insanlar ilk başta size yardımcı olmak için bişeyler sormuşlar ama resmen demediğinizi bırakmamışsınız yahu

şuan çok üzüldüm yazdıklarına anne olmak elbette senin de hakkın. şu çevrenin yersiz baskılarını anlamıyorum sanki doğan çocuğa onlar bakacak çocuk yapma süresi biraz uzasa hemen kısır damgasını yapıştırıyorlar oysa biraz düşünseler karşısındaki insan kimbilir nelerle baş etmeye çalışıyor. böyle eşseklemesine düşünceye sahip olan tek toplumuz. keşke insanların özel hayatlarına burnumuzu sokmasak...
eşinle cinsellik dışında manevi duygusal sorunlarınız var mı? yani seviyor mu sayıyor mu değer veriyor mu?
Allaha şükürler olsun saygısı sevgisi her daim var .. esimin ailesi ile problemlerimiz oluyor birazda maddi problemler ama onun dışında bir sorun olmuyor .. Anlayışınız seçtiğiniz cümleler beni öyle rahatlattı ki Allah sizden razı olsun .. merhametinizden vicdanınızdan ve insanliginizdan gurur duydum .. keşke herkes sizin kadar sağ duyulu olabilse .. malesef kısır damgasını hemen vurabilen sığ insanlar cahilliklerini her yerde gosteriyorlar .. halbuki samimiyet ile sorulsa büyüklerimden bilgi almak en en doğrusu olabilirdi .. ımtihan diyorum yapacak bisey yok duanızı eksik etmeyin cansınız rabbim yolunuzu bahstijizi açık etsin🌸🤲💝

Bence sizin bir tane değil :) ahahah aslında size halen gülüyorum. Tam bir ayisiniz . Ama iyiki yazdınız güldürüyorsunuz eğlendim inanın:)))) ben uyuyacak gibiyim yazmayı sakin unutma sabah mesajını görmezsem çok uzulurummm optumm

Cok haysiyetsiz onursuz mikrop bi kadinsin ne demek bence bir tane degil bu ne demek oluyor edepsiz pislik

Allaha şükürler olsun saygısı sevgisi her daim var .. esimin ailesi ile problemlerimiz oluyor birazda maddi problemler ama onun dışında bir sorun olmuyor .. Anlayışınız seçtiğiniz cümleler beni öyle rahatlattı ki Allah sizden razı olsun .. merhametinizden vicdanınızdan ve insanliginizdan gurur duydum .. keşke herkes sizin kadar sağ duyulu olabilse .. malesef kısır damgasını hemen vurabilen sığ insanlar cahilliklerini her yerde gosteriyorlar .. halbuki samimiyet ile sorulsa büyüklerimden bilgi almak en en doğrusu olabilirdi .. ımtihan diyorum yapacak bisey yok duanızı eksik etmeyin cansınız rabbim yolunuzu bahstijizi açık etsin🌸🤲💝
o halde güzel bir haber.. sevgi saygı daim olsun da cinsellik de güzellikle hallolur. eminim 4 yıldır bu durumu aşmak için her yolu denemişsinizdir ama şöyle erkekleğinden dem vurmadan güzel güzel konuşsan motive edici şeyler söylesen. ne bileyim mesela onu gaza getirebilecek işte ben sana inaniyorum bu sorunu beraber asacağız baba olacaksın gibi şeyler.. çünkü anladığım kadarıyla elinde olan bir şey değil ama tedavi edilmeyecek bir şey de değil bence. sırt sırta verip çok güzel aşabilirsiniz. 4 yıl dayanmışsın bi gayret daha deyip sıfırdan başlayın herşeye...
bu arada ne yaptım sanki nacizane fikirlerimi sunuyorum kendimce. umarım faydalı olurum ve umarım en kısa sürede sorununuzu halletmiş olursun 🤲🏻 🌼🤗

o halde güzel bir haber.. sevgi saygı daim olsun da cinsellik de güzellikle hallolur. eminim 4 yıldır bu durumu aşmak için her yolu denemişsinizdir ama şöyle erkekleğinden dem vurmadan güzel güzel konuşsan motive edici şeyler söylesen. ne bileyim mesela onu gaza getirebilecek işte ben sana inaniyorum bu sorunu beraber asacağız baba olacaksın gibi şeyler.. çünkü anladığım kadarıyla elinde olan bir şey değil ama tedavi edilmeyecek bir şey de değil bence. sırt sırta verip çok güzel aşabilirsiniz. 4 yıl dayanmışsın bi gayret daha deyip sıfırdan başlayın herşeye...
bu arada ne yaptım sanki nacizane fikirlerimi sunuyorum kendimce. umarım faydalı olurum ve umarım en kısa sürede sorununuzu halletmiş olursun 🤲🏻 🌼🤗
Cicegim yazıları bastan bir okurmusun?

Hemcinsine terbiyesizce yorumlar yazan birinin bu güzel tavsiyeleri hak ettiğini düşünmüyorum.

Aslında dediklerinize benzer şeyler de yapıyorum kesinlikle gururunu kırıcı yaklasmamaya ozen gosteriyorum sonuçta onun yerinde bende olabilirdim diye düşünüyorum ımtihan bilincini yitirmeden hareket etmeye calisiyorum kendimce .. yardımcı oldunuz elbette olmaz olur musunuz hıc güzel kalbiniz yeter:) 🤲🌸💝 en kısa zamanda sorunları çözüp hayırlı haberler ile burada başlık açacağım insallah :) hayırlı nurlu geceleriniz olsunnn teşekkür ederim elinize saglikkk

Bence sizin bir tane değil :) ahahah aslında size halen gülüyorum. Tam bir ayisiniz . Ama iyiki yazdınız güldürüyorsunuz eğlendim inanın:)))) ben uyuyacak gibiyim yazmayı sakin unutma sabah mesajını görmezsem çok uzulurummm optumm
Gerçekten çok terbiyesiz ve küstahsınız insanlara ize birşey dememişler saldırıyorsunuz

Polemik yaşadığınız hanımefendinin artniyetli yazmadığını düşünüyorum ben de. Fazla mı alıngansiniz?
Begenmediginiz yorumu es geçin veya cevap yazmayın ayılasmak nedir yakışıyor mu bir kadına?
@Busenuray size de derdiniz bir tane değildir demek istedi o tip çirkin bir imada bulunduğunu sanmıyorum sinirle yorumu yanlış değerlendirmiş olabilirsiniz.

Hemcinsine terbiyesizce yorumlar yazan birinin bu güzel tavsiyeleri hak ettiğini düşünmüyorum.
Hemcinsini savunurken bir zahmet tarafsız savun olur mu etmediği hakaret kalmadi kocamdan girdi benden cıktı bu kadar da olmaz ya korsunuz yada vicdansız allaha havale selametle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back