Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim iktidarsız ben ise çocuk istiyorum
- Konu Sahibi Oopsbse
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cocukistiyorum #iktidarsizlik #pcos
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Sana böyle davranan annesi yüzünden cinselliği senden esirgeyen adamla evliliği neden devam ettiriyorsun, çocuk ta yoksa çekmeni gerektirecek ne var, merak ettim gerçektenCok gecmis olsun canim benim
Ben bu bencil kocalari inan hic anlamiyorum
Erkekler genelde bencildir ama bu kadari da fazla ayninin benzer bir halini de ben esimle yasamaktayim ama bizimki kvalide davasi . Oglu anasinin davasini guduyor ve benimle munasebeti cok az . Acik acik soyluyor da annesinin davasini guttugunu. Yasim 45 bir evlat kaybimiz oldu bu kayipla ilgili bana yapilanlara bir yere kadar sabredip her gemiyi yaktim esim de gitse muhim degildi ; gitmedi ama yatagini vs ayirarak benden uzaklasti. İlk zamanlar cok takiyordum ama simdi umrumda degil Allah biliyor sen gibi o kadar cocuk istiyorum ki ... Bazen diyorum bunun vebalini sen de annen de odeyemezsiniz diye yuzune acik acik ... Beni kocamla bu hale getirenleri sadece Allaha havale ediyorum ...
Ama sizinki biraz farkli sanirim esinin musluman bir erkek olarak sunu bilmesi gerekiyor senin de ihtiyaclarin var ve cocuk istiyorsun . .. ben durumum icin bol bol dua ediyorum faydasini gordum goruyorum canim eskiden daha kotu iken aramiz cok sukur simdi biraz daha duzelme egiliminde.
Rabbim yardimcin olsun allah gonlune gore bir evlat nasip etsin insallah .
- 2 Ağustos 2013
- 35.469
- 108.683
- 798
Valla kadının içinden bir şey çıktı bi anda şaşırdımKeşke şu açıklamayı o arkadaş yapsaydı ama onun niyeti bu olmadığı için açıklama geregi duymadı cidden sizin kalbiniz cok temiz hep boyle kalin fesatlik girmesin kalbinize
- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.931
- 1.423
- 60
- 28 Ağustos 2019
- 2.059
- 2.141
- 133
Hanımlar eşim iktidarsiz.. ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..4 yıllık evliyim ilk iki sene ben doktora gittim sorunum yokmuş strestenmiş dediğinden esimi cinsellik terapisi alması için doktora görürdüm bazı ödevler verdi hevesle başladi gerisini yapmadı . Kendimi kötü çirkin gördüm değersiz hissettim yıllarca.. beni beğenmediğini sevmediğini dusundum ister istemez .. esimi sevdiğim için bırakmadım .. ama cinsellik hıc yokmuş gibi davranıyor.. günaha girmek istemiyorum sonuçta bana göre evliliğin bir sebebi de imanımızı kurtarmak nefsani duygularımızı ihtiyaçlarımızı helâlimiz ile gidermek .. ama eşime bunları ne kadar anlatsam da o kadar duyarsız ki o kadar çok yok ki onun gözünde .. iki ay üç ay bende öyle davranırsam sorun yok . Ama bazen afedersiniz esimle ruyada bazı durumlarda görüyorum kendimi hem utanıyorum hem ağlıyorum hem kızıyorum .. 4 senelik evliyiz .. özellikle esimin ailesi çocuk istiyormuş . Bende istiyorum elbet ama durumlar malum .. birde ben kisirmisim gibi söylentiler çıkarmışlar . Kendi aralarında çocuk sevmeyen kısır istemiyor uğraşmak gibi konuşuyorlar. Gelen giden bana laf sokuyor . Herkese açıklama yapıyorum çocuk düşünüyoruz elbet bir sorunum da yok allah ne zaman verirse o zaman diyorum ama daralıyorum.. çünkü esimle bir birliktelik olmuyor . Doktora gitmesi için çok ağır konuşmalar yaptım gitti sonunda testesteron düşükmüş bir iğne birde iki tane enerji veren hap vermiş devlette karşılamıyor çok pahalı ilâçlardı al dedim kullan hıc bir ise yaramadı.. tekrar gitmedi de .. biraz maddiyata da sorun yaşıyoruz şimdi buna bahane buluyor .. doktor şok tedavisi önermiş oda bir dünya para ve kesin mi çözüm bilmiyoruz .. hayır benimde yaşım geçiyor pcos hastasiyim bir an evvel en azindan bir tane evladim olsun anneliği bende tadayim mis kokusunu içime cekeyim çok istiyorum.. bana dua eder misiniz .. birde benim gibi sorunu olan ablalarım kardeşlerim varsa nasıl bir yol izlediniz önerilerinizi ve görüşlerinizi almak beni çok mutlu edecek hakkınızı helal edin uzun oldu .. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Doğal kürlerden yardım alın araştırın. İlaçlardan kat be kat faydası var. Eşimde bi dönem olmuştu ben de farketmiştim. Aynı sizin hissettiklerinizi hissettim kendimi değersiz ve çirkin. Kendi araştırmış hatta baya, doktoru arayıp konuşmuş falan. Ben tesadüfen gördüm telefonunda. Asistanı kliniğin yerini mesaj atmış hatta. Aldım karşıma kahve yaptım, hava su muhabbetinden girdim. Sonra açtım konuyu, biz hastalıkta sağlıkta diye birbirimize söz verdik bu kadar basit birşey için sözü çiğniyor musun falan diye uzun ve rahatlatıcı bi konuşma yaptım. Sonra anlattı uzun uzun sebebini bilmediğini bununla ilgili araştırma içinde olduğunu şok tedavisinden falan bahsetti. Ama mantıklı gelmiyor dedi. Bir iki ay oluruna bıraktık. Sonra o da gayret etti, ben de destek oldum. Her ilişkiden sonra onure edecek sözler söyledim. Dediğim gibi doğal kürler (internetten araştırın) çok faydası oluyor. Ama en çok faydası olan şey ise kendini stresten uzak tutmak. Hepsi aşıldı sonra çocuk istediğimizde eşimde sorun çıktı. Annesini çektim kenara anlattım durumu. Bunu yapmalısın. Yoksa senin de psikolojin alt üst olacak o dedikodulardan. Sonuç şy an doğal kürlerle o sorunu da yendik bekliyoruz bakalım.
- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
Okurken sinirlerim bozuldu arka arkaya kib yapmak zorunda kaldım
O kadar hakaret beddua kırıcı sözler
Bu duruma gelecek hiçbir yorum yapılmamış halbuki konu sahibi problemi daha iyi anlayıp yorum yapmak isteyenlere ters cevaplar verip açıklama yerine sadece dua istemiş sanırım cinsellik bölümüne yazmak yerine keşke dua topigine yazsaydınız daha iyi olurdu
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer..
Bu duruma gelecek hiçbir yorum yapılmamış halbuki konu sahibi problemi daha iyi anlayıp yorum yapmak isteyenlere ters cevaplar verip açıklama yerine sadece dua istemiş sanırım cinsellik bölümüne yazmak yerine keşke dua topigine yazsaydınız daha iyi olurdu
Hala daha postumdasın git ya ne yapışkan birşeysin git artık ya ozrunde sende kalsin git hala daha kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun kopyala yapıştır yaptım yazdıklarını onları beğenmemişsin git ya işin gücün yok mu rahat birak neden anlamıyorsun ya neden ya nedennnnİki dakika fazla değil bak sadece iki dakika bi zeytin dali uzatmak istermisin insanlara son mesajini okudum yemin ediyorum bi daha üzüldüm ama su mesajimi bile ciddiye almayacaksin yani su forumun en basina gitsen takindigin tavrina bi baksan belki hatani görebilirsin bak ben hataliyim hatasizim demiyorum ama en azindan hatamin en basindan beri bilincindeyim
Maksadim yemin ediyorum birilerine sirin gorunmek degil buraninda bana artisi sadece yorum yazıp okumak kimseden tek cikarim yok
Sözün kısası derdinin uzerine dert kattigim için senden ozur dilerim yine söylüyorum yemin ederim ilk mesajimda sana karsi art niyetli olarak yazmadim ifadem yanlis olmus olabilir ama art niyetle yazılmadı tekrardan ozur dilerim
Evet siz hanfendinin bana söylediği hakaretleri kaldırabilirmişsiniz acaba kopyala yapıştır yaptım çoğu yerde beğenmedim diye işaretleyip gececeginize belli bayagidir da buralardasınız konuşmaları hakaretlerin tIllahini kim yapıyor görseydiniz dediginiz gibi durumumu anlatmama rağmen bu kadar üstüme gelip hala daha ahlaktan etikten bahseden kişilerin akıl sağlığı benden daha vasat malesef. Dediginiz gibi sizde kalbinizin ekmeğini yiyin karniniz doyarsaOkurken sinirlerim bozuldu arka arkaya kib yapmak zorunda kaldım
Kişisel polemiklere girmek banlanma nedenidir. Yeni üyesiniz belki bilmiyorsunuzdurHala daha postumdasın git ya ne yapışkan birşeysin git artık ya ozrunde sende kalsin git hala daha kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun kopyala yapıştır yaptım yazdıklarını onları beğenmemişsin git ya işin gücün yok mu rahat birak neden anlamıyorsun ya neden ya nedennnn
Valla banlansin kim ilgileniyorsa hanfendi de banlansin beni burada sınır hastası etti sabaha kadar uyuyamadım hala kural falan bilmiyorum sadece yardım istedim hepsi buKişisel polemiklere girmek banlanma nedenidir. Yeni üyesiniz belki bilmiyorsunuzdur
Rabbim yardimcimiz olsun sagolunBenimde eşim çok isteksiz nişanlıyken konusunu çok açardı ama evlendik konusu acilinca kaçıyor bilmiyorum ne yapacagimi
Doğru hıc böyle düşünmedim bugün anneme gidecegim biraz deneyeceğim sonra da boşanacağım çok sağolun ufkumu açtığınız için insallah meme kanseri olmamam rahim kanseri olmam ailemde ca var çünkü . Evlilik değil bencede boşu boşuna uğraştım yıllarca boşanmak mantıklı sayenizde doğru düşünmeye başladım çok sagunYanlış düşünüyorsunuz, cinsellik olmayan evliliğin siz evlilik olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten...
Ben söyleyeyim sadece ev arkadaşlığı, hatta daha ileriki zamanlarda kendinizi onun hizmetçisi gibi göreceksiniz...
Çaba sarfetse ayrılma derdim, ama çözme çabası yok madem, çekme, yazık sana...
Cinsellik her açıdan önemli, özellikle sağlık için...
Cinselliği yaşayamayan kadınların "meme rahim ve yumurtalık kanserine" diğer kadınlara göre daha yatkın olduğunu biliyor musunuz mesela...
Evet boşanmaya karar verdim sağlıklı evliliğim olmadığı için çok sağolun kararımı destekleyen yorumlar icin4 sene iyi sabretmişsiniz.düzelme olmaz. Bence çocuktan önce sağlıklı bir evlilik şart.
Evet adam beni dediginiz gibi bu yüzlerden istemiyor galiba boşanacağım en mantıklısı bu değil mi teşekkür ederim iyi günlerBak işte eşinede böyle konuşuyorsan adam seni istemez tabii terbiyesiz bu laflar ney böyle
Ben boşanmaya karar verdim arkadaşlar ufkumu açtı çekilecek dert olmadığına ve benim yüzümden olduğuna kanaat getirdiler bosanip kurtulacagim kanser riskim bile varmis benim ailemde ca var zaten iyisimi boşanmak çok sağolunDoğal kürlerden yardım alın araştırın. İlaçlardan kat be kat faydası var. Eşimde bi dönem olmuştu ben de farketmiştim. Aynı sizin hissettiklerinizi hissettim kendimi değersiz ve çirkin. Kendi araştırmış hatta baya, doktoru arayıp konuşmuş falan. Ben tesadüfen gördüm telefonunda. Asistanı kliniğin yerini mesaj atmış hatta. Aldım karşıma kahve yaptım, hava su muhabbetinden girdim. Sonra açtım konuyu, biz hastalıkta sağlıkta diye birbirimize söz verdik bu kadar basit birşey için sözü çiğniyor musun falan diye uzun ve rahatlatıcı bi konuşma yaptım. Sonra anlattı uzun uzun sebebini bilmediğini bununla ilgili araştırma içinde olduğunu şok tedavisinden falan bahsetti. Ama mantıklı gelmiyor dedi. Bir iki ay oluruna bıraktık. Sonra o da gayret etti, ben de destek oldum. Her ilişkiden sonra onure edecek sözler söyledim. Dediğim gibi doğal kürler (internetten araştırın) çok faydası oluyor. Ama en çok faydası olan şey ise kendini stresten uzak tutmak. Hepsi aşıldı sonra çocuk istediğimizde eşimde sorun çıktı. Annesini çektim kenara anlattım durumu. Bunu yapmalısın. Yoksa senin de psikolojin alt üst olacak o dedikodulardan. Sonuç şy an doğal kürlerle o sorunu da yendik bekliyoruz bakalım.
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Bir abla gibi iyi niyetle yazıyorum, lütfen öyle değerlendir.Doğru hıc böyle düşünmedim bugün anneme gidecegim biraz deneyeceğim sonra da boşanacağım çok sağolun ufkumu açtığınız için insallah meme kanseri olmamam rahim kanseri olmam ailemde ca var çünkü . Evlilik değil bencede boşu boşuna uğraştım yıllarca boşanmak mantıklı sayenizde doğru düşünmeye başladım çok sagun
Topiğindeki sana ait mesajlar, ifadelerin, cümlelerin, karşı mesajları anlama durumun vs...
Gergin, sinirli, çatacak bir yer arıyor gibi...
Bunlar kişiliğin kaynaklı değil, cinselliği yaşayamaman kaynaklı...hatta bunun bir adı bile var, erkekler arası sohbetlerde argoca isk sendromu derler
Bu konuyu derinine araştır, çok şey öğreneceksin, bu eksikliğin sana nasıl zarar verdiğini öğrenirsen hızlı ve net karar verirsin...
Orada yanıldınız cinsellikle alakalı değil haksızlığa asla tahammülüm yok psikolojikte tedavi görüyorum yaşadıklarımı kaldiramadigim için. Normalde beni tanımıyorsunuz bile . Sadece kimseyle paylasamadigim bir özelimi açtım malum hassas da bir konu insanlar benim üzerinden egosunu tatmin etmeye çalıştı cevabını aldı onu hazmedemeyip abuk sabuk büyüttüler bu gördüğünüz konuşmaların en eskilerine gidin zaten görürsünüz hanfendiyi savunanlarin çoğu sadece benim yazdıklarımı beğenmedim yapıp geçiyorlar halbuki birkaç yer de yine hanfendinin yazdıklarını kopyalanıp yapıştırdım hanfendiy3 değil yine bana tepki gösterdiler:) insanların ne zaman bu kadar kötü olduğunu bilmiyorum . Ha olaki sizin dediklerinizfe haklilik payi varsa bence bu forumda cinsellige ac kendine bile itoraf edemeyen cook kisi var hem beni elestiriryor hem bana saldiriyor dusene de bir tekme :)Bir abla gibi iyi niyetle yazıyorum, lütfen öyle değerlendir.
Topiğindeki sana ait mesajlar, ifadelerin, cümlelerin, karşı mesajları anlama durumun vs...
Gergin, sinirli, çatacak bir yer arıyor gibi...
Bunlar kişiliğin kaynaklı değil, cinselliği yaşayamaman kaynaklı...hatta bunun bir adı bile var, erkekler arası sohbetlerde argoca isk sendromu derler
Bu konuyu derinine araştır, çok şey öğreneceksin, bu eksikliğin sana nasıl zarar verdiğini öğrenirsen hızlı ve net karar verirsin...
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Sen yine de benim dediğim konuyu araştırOrada yanıldınız cinsellikle alakalı değil haksızlığa asla tahammülüm yok psikolojikte tedavi görüyorum yaşadıklarımı kaldiramadigim için. Normalde beni tanımıyorsunuz bile . Sadece kimseyle paylasamadigim bir özelimi açtım malum hassas da bir konu insanlar benim üzerinden egosunu tatmin etmeye çalıştı cevabını aldı onu hazmedemeyip abuk sabuk büyüttüler bu gördüğünüz konuşmaların en eskilerine gidin zaten görürsünüz hanfendiyi savunanlarin çoğu sadece benim yazdıklarımı beğenmedim yapıp geçiyorlar halbuki birkaç yer de yine hanfendinin yazdıklarını kopyalanıp yapıştırdım hanfendiy3 değil yine bana tepki gösterdiler:) insanların ne zaman bu kadar kötü olduğunu bilmiyorum . Ha olaki sizin dediklerinizfe haklilik payi varsa bence bu forumda cinsellige ac kendine bile itoraf edemeyen cook kisi var hem beni elestiriryor hem bana saldiriyor dusene de bir tekme :)
TesekkurlerSen yine de benim dediğim konuyu araştır
- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
Orada yanıldınız cinsellikle alakalı değil haksızlığa asla tahammülüm yok psikolojikte tedavi görüyorum yaşadıklarımı kaldiramadigim için. Normalde beni tanımıyorsunuz bile . Sadece kimseyle paylasamadigim bir özelimi açtım malum hassas da bir konu insanlar benim üzerinden egosunu tatmin etmeye çalıştı cevabını aldı onu hazmedemeyip abuk sabuk büyüttüler bu gördüğünüz konuşmaların en eskilerine gidin zaten görürsünüz hanfendiyi savunanlarin çoğu sadece benim yazdıklarımı beğenmedim yapıp geçiyorlar halbuki birkaç yer de yine hanfendinin yazdıklarını kopyalanıp yapıştırdım hanfendiy3 değil yine bana tepki gösterdiler:) insanların ne zaman bu kadar kötü olduğunu bilmiyorum . Ha olaki sizin dediklerinizfe haklilik payi varsa bence bu forumda cinsellige ac kendine bile itoraf edemeyen cook kisi var hem beni elestiriryor hem bana saldiriyor dusene de bir tekme :)
İnsanlar kötü değil yazılanlar ortada ben size nazikce yanlış anlasildigimi ifade ettiğim mesaji bile dalga konusu yaptiniz hem dalga gectiniz hem asagiladiniz bi bakin bakalim o mesaja kadar en ufak kirici bi cumlem varmiydi sizin sorunlariniz olabilir Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda atlatirsiniz ama neden karsinizdaki insanlari kucuk gorup dalga gecme yolunu seciyorsunuz once kendinizi bi sorgulayin
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.