- 18 Aralık 2009
- 5.933
- 5.865
-
- Konu Sahibi celinedion
bakın bu adam zaten evlilik öncesi de içiyormuş madem öyle yaşam standartları farklı olan kişilerle evlenmemek daha uygun olur. asla içmeyeceksin diye diretmek doğru değilHAnımefendi burada sorun zaten bir akşam olayı değil ,
herakşam tekel bayilerden gelme ve evin ihtiyaçlarını görmekten çok kendini zehirleme çabası,
Alkol ile çok bariz buradada görüldüğü gibi yuvaların dağilması an meselesi ...
Bu kadının desteğe ihtiyacı var çünkü hamile, olmasa bile huzura!!
Her akşam alkolik bir adam ÇEKİLMEZ...
Konu sahibi icmek zorunda degil kendisine bir meyve suyu koysun esinin karsisinda otursun yemegini yesin diye dusunuyorum sonucta o evde her aksam bir sofra kuruluyor hicdegilse esi disariya yonelmezbence hiç bi değişiklik olmaz adam ayda yılda bir değil iki günde içiyormuş resmen ve gebeliğinin en hassas dönemindeki bi kadından böyle bir fedakarlık istemek resmen zulüm başka birşey değil.. adamın tedavi olması gerekli kesinlikle.. zor bi durum
Degil mi amabakın bu adam zaten evlilik öncesi de içiyormuş madem öyle yaşam standartları farklı olan kişilerle evlenmemek daha uygun olur. asla içmeyeceksin diye diretmek doğru değil
bakın bu adam zaten evlilik öncesi de içiyormuş madem öyle yaşam standartları farklı olan kişilerle evlenmemek daha uygun olur. asla içmeyeceksin diye diretmek doğru değil
Ben ayrılmayı düşünüyorum çünkü artık sevmıyorum onu ama hamileyim ve arkamda kımsem yok ben anansız babasız büyüdüm evladımı da o şekildde büyütmek istemiyorumadam bildigin alkolik ve tedavi olmasi lazim.. Allah yardimcin olsun diyecek baska bisey bulamiyorum
Ben isteyerek ve bilerek hamile kalmadım biz xzaten borcumuzdan dolayı çocuk istemıyorduk yanı ben korunuyorduk ama o yaptı ve ben hamile kaldımNiye hamile kaldin ki? Bu adam degismez biliyorsun. Onu niye baba yapiyorsun?
Evet içiyordu ama ben bu kadar alkolık olduğunu bilmiyordum yani arada bir cunku sevgılıyken yanıma içkili gelmezdi arada o soylerdi ben bılırdım ki nişanlı kaldık 8 ay benden sakladı içtiğini aileside kendıside ben sürekli kayınvalide me içerse bana soyle dıyordum içmiyor dıyolardı ama meğerse kavga olmasın aramızda dıye yalan soylemışlerevlilik öncesi de içiyormuş ama bunu konu sahibinden saklamış
kadıncağız evlendikten sonra öğrenmiş
Asla içki içmeyeceksin diye diretmek doğru değil. Zaten böyle şeyler ters tepiyor daha fazla sarılıyorlar içkiye. Madem seviyor içmeyi hafta 2 akşam hazırlayın sofrasını evinde içsin 2 kadeh ne var ki bunda.
Ama her gece sarhoş olana kadar içiyorsa o sıkıntı. Böyle büyük tartışmalara girmek yerine güzellikle gel evinde iç haftada 2 akşam falan deseniz daha iyi olur. Koskoca adam bu sonuçta.
sanırım ailelerinizin yapısı da farklı, keşke bunu göz önünde bulundursaydın evlenirkenEvet içiyordu ama ben bu kadar alkolık olduğunu bilmiyordum yani arada bir cunku sevgılıyken yanıma içkili gelmezdi arada o soylerdi ben bılırdım ki nişanlı kaldık 8 ay benden sakladı içtiğini aileside kendıside ben sürekli kayınvalide me içerse bana soyle dıyordum içmiyor dıyolardı ama meğerse kavga olmasın aramızda dıye yalan soylemışler
Evet eslik etsin hamileyken..borc harc varken icki sofrali kurulsun..Esin madem ickiyi seviyor hazirla evde sofrayi koy ortaya ickiyi esine eslik et ,ona ickiyi yasaklayarak evliligine zarar veriyorsun,disarida icen adam herseyi yapar,ona buna para yedirir her turlu kaza belaya karisir,kafasi bozulur sen ickiui yasakladin diye gelir sana catar,bunlari engellemek icin esini serbest birakip ona ayak uydurmalisin bence
sanırım ailelerinizin yapısı da farklı, keşke bunu göz önünde bulundursaydın evlenirken
Kendisi icmek zorunda degil ki koysun meyve suyunu yesin yemegini ne de olsa aksam yemegine oturuluyor her evde, adam disarida ne de olsa iciyormus bari evde icsinEvet eslik etsin hamileyken..borc harc varken icki sofrali kurulsun..
içkiye karşı mısın değil misin bilmem ama, eğer sırf eşinin gönlü olsaun diye, harama bulaşma derim.ben karadenizliyim eşim tuncelili