- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
-
- Konu Sahibi celinedion
Oldu hamile kadın ona sofra kursun meze hazirlasin ve otursun icsin. Herkes sizin gibi alkolü sevmek zorunda değil.yani ben anlamıyorum böyle durumları ne olacak bir akşam eşinle sofrayı kursan mezeleri hazırlasan bir kadeh beraber içseniz yani her adamın hayalidir eşiyle içmek dertleşmek hoş zamanlar geçirmek.
yapı farkınız var anlaşmazlık buradan çıkıyor. bunlar önemli ben alkol kullanıyorum ileride eşime sofralar hazırlayıp beraber eğlenmek gülmek ne bileyim bunları isterim.
Su kisma cok sinirlendim. Sizden saklamasaydi belki evlilikten bile vazgecerdiniz. Yanlis yapmis. Muhtemelen evlensin duzelir diye dusunmustur. Yok oyle birsey iste. Huylu huyundan vazgecmiyor.Evet içiyordu ama ben bu kadar alkolık olduğunu bilmiyordum yani arada bir cunku sevgılıyken yanıma içkili gelmezdi arada o soylerdi ben bılırdım ki nişanlı kaldık 8 ay benden sakladı içtiğini aileside kendıside ben sürekli kayınvalide me içerse bana soyle dıyordum içmiyor dıyolardı ama meğerse kavga olmasın aramızda dıye yalan soylemışler
Alkolık oldugunu bilsem zaten evlenmezdim ortada bır kandırmaca var dıyorum içmiyorum dıyordu ve yanıma içkili gelmıyordu
içki içmeyen biri içki içen biri ile evlenmeyecek o halde.
davul dengi dengine.
Pardon ama boyle sorunlariniz varken bi de hamilesiniz isteyerek mi oldu
Benim yaşımda evlenip çocuk yapmak vay anasını
Ne aceleniz vardı.
Valaha benımde elim düğer yaşıtlarım gıbı bı elım balda bı elım yagda yada arkamda duran bır ailem yanımda olan bır annem bır babam olsaydı bende evlenmezdım tabi senın yaşında
yani ben anlamıyorum böyle durumları ne olacak bir akşam eşinle sofrayı kursan mezeleri hazırlasan bir kadeh beraber içseniz yani her adamın hayalidir eşiyle içmek dertleşmek hoş zamanlar geçirmek.
yapı farkınız var anlaşmazlık buradan çıkıyor. bunlar önemli ben alkol kullanıyorum ileride eşime sofralar hazırlayıp beraber eğlenmek gülmek ne bileyim bunları isterim.
Ben isteyerek ve bilerek hamile kalmadım biz xzaten borcumuzdan dolayı çocuk istemıyorduk yanı ben korunuyorduk ama o yaptı ve ben hamile kaldım
yani ben anlamıyorum böyle durumları ne olacak bir akşam eşinle sofrayı kursan mezeleri hazırlasan bir kadeh beraber içseniz yani her adamın hayalidir eşiyle içmek dertleşmek hoş zamanlar geçirmek.
Ne güzel öğütler veriyosunuz hayret ediyorum ya.haramı savunup durmayın bari .Esin madem ickiyi seviyor hazirla evde sofrayi koy ortaya ickiyi esine eslik et ,ona ickiyi yasaklayarak evliligine zarar veriyorsun,disarida icen adam herseyi yapar,ona buna para yedirir her turlu kaza belaya karisir,kafasi bozulur sen ickiui yasakladin diye gelir sana catar,bunlari engellemek icin esini serbest birakip ona ayak uydurmalisin bence
Hayır ilk bebeğim bu 2 aylıkAllah yardimciniz olsun merak ettigim nokta bi cocugumuz oldu demissiniz bi tane var 2.yemi hamile kaldiniz.
Yoksa karninizdaki icin mi dediniz?
Hayır ilk bebeğim bu 2 aylık
Yahu arkadas haramla ne alakasi var? İcen icer icmeyen icmez, ben icki icen birinin karsisinda meyve suyumu alir otururumne var bunda? Esas ben size hayret ediyorum. Aksam olunca yemek sofrasi kurulmuyor mu evinizde? Karsinizda biri icki icse ne olur?siz begenmiyorsaniz icmeyin icene de laf etmeyin ben iceni savunmuyorum,adam ne de olsa iciyormus bari evinde icsin diyorum ama kimsenin akli almiyor nedense?Ne güzel öğütler veriyosunuz hayret ediyorum ya.haramı savunup durmayın bari .