• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumarbaz eş ve yeni bir yol ?

Başlıkta yeni bir yol deyince adam kumarı bıraktı yeni bir hayat kuracağız sıfırdan başlama vs beklerken başka biriyle görüşen kişiyi okumam şoku. Bu evlilik gözünüz dışarı kaydığı an bitmiş. Birliktelik olmasa ne yazar

Sen önce bir evliliğini bitir çocuğuna sahip çık sonra bunları düşünüyorsun 😦

İnşallah çok mutlu olacağınız yeni bir hayatınız olur. Herkes ne çektiğini kendi bilir
Neyden bıktım biliyor musunuz ? Bir kadın olarak görmemesinden bir kadın gibi ruhuma dokunmamasından durduk yere gelip bana hiç sarılmamasından hatta şu histen nefret ediyorum ben ona sarıldığımda güven hissetmiyorum eskiden sarıldığımda olay biterdi derdim ki o var o benim için herşey yapar ama bakıyorum o his bende yok sanki o sarıldığında yine hüsrana uğrayacağım korkusu var arkamda bir dağ yok ben dağ olmuşum ama içim volkan.Cinsellik deseniz haftada 1 filandı bazen daha uzun.Onda da orgazm taklidi yapmaktan sıkıldım canım hiç istemiyor 1 aydır o da yok ben yaklaşmıyorum onun da canına minnet zaten yaklaşmıyor.Kendimi annesi gibi hissediyorum ben onun karısı değil annesiyim sanki o sebepten dağ oldum.Duygularımı anlatırken almayı zaten seçmiyor ağlamamı asla istemezdi 3 sene hiç ağlayamadım duygularımı bastırmaktan.Ancak bu aşık olduğum kişi için ağlıyorum kader bizi böyle birleştirdiği için ona da üzülüyorum.

Napim ahlaksız mıyım sence hadi beni yargıla benden önce kimler ne fındıklar kırmıştır Allah bilir de neyse boşanmadık henüz ama cidden soğudum sorunuzun yanıtı bu idi.
Kız biz seni konuşuyoruz onu bunu ne yapacaksın herkes sütten çıkmış ak kaşık değil ama sana yanlış doğruyu gösteriyoruz ki sende farkındasın
Soğuduysan boşan zaten araya başkası girmiş sevmediğin adamı ne yapacaksın

Kız biz seni konuşuyoruz onu bunu ne yapacaksın herkes sütten çıkmış ak kaşık değil ama sana yanlış doğruyu gösteriyoruz ki sende farkındasın
Soğuduysan boşan zaten araya başkası girmiş sevmediğin adamı ne yapacaksın
Ya haklısın bacım ama bak acaip te merhamet ediyorum eşimin ailesi yok yurtlarda büyümüş biri ben de gidersem diyorum bu adam intihar eder.Çok ta şey hani kibar davranıyor ben soğuk davransam da nasıl şimdi ben boşanalım diyeceğim puffff

Back