Eşim içki içiyor ve ben artık ona içme demekten tükendim !

Bir tanidigimin kocasi alkolikti.tedaviye gitti.yatti yani orda.dr.demis ki senin psikolojin gayet iyi.seni cekeni getirin bana demis.yani alkolik insanlar icerek dertlerinden arinirmis ve karsi tarafi hasta edermis.sonuc adamin karinida dr.a cagiriyolar ve bir suru antidepresan tedavisi...ve bu kisi oyle haftada bi kac gun degl.7/24 icen biriydi.kurtuldu yani sonuc olarak suan gayet mutlular.degismez demeyin isterse her insan degisir.hic sevmedgm ve katilmadigim bi sozdur "can cikar huy cikmaz" hersy insanin icinde olacak

bu çıkmaza giren, ayrılma noktasına gelmiş, anlaşılamayan küfür ve hakaret dolu evlilikler de niye kadınlar hep hamile ya
adam içkici her gün içiyor kadın hamile, adam dövüyor küfür ediyor eşinin annesinden babasına hakaret ediyor kadın hamile

eğer çocuk olmasaydı adam seni kandıran bir pislikmiş ne ailene ne kocana bakma kendi ayrı ev kur boşan 21 yaşında gencecik bir insansın karşına iyi birisi çıkar denilir
ama ne çocuk var doğurunca sen çalışamazsın ne yapacaksın
adam zaten eve bakmıyor fatura ödemiyor bencil sorumsuz alkoliğin teki
ayrılsan annen yokmuş çocuğa kim bakacak çok zor

Boyle sorunlu evliliklere ozellikle mi cocuk yapiliyor anlamiyorum. He cocuk olunca degisir ve evet pisman degilsin o senin dayanma gucun vesaire. Ama ya o cocuk? Dagilmak uzere olan ve daha kotusu dagilmadiginda icki muptelasi bir babayla ayni evde yoklukla yasamak zorunda kalacak bir cocuk. Az akil fikir ya...

Adam bağımlı, alkolik. Uyuşturucu kullansa gel evde çek tozunu diyecek misiniz? İyice saçmaladınız.
İki kadeh içme değil, faturalarını ödemeyecek kadar dibe batmış durumda. Bayanı kahpe ilan etmiş olması da cabası.
Çocuk olacak bezi mamayı nasıl alacak bu adam?
Korundum ama oldu deme, korundun da nasıl korundun?
Adamın g.. den borç akıyor daha içme çabasında, haa hanım da eşlik etmeli ona, hey Allah'ım.
Ne diyelim sana, bebeği doğurmakta kararlı mısın? Ahh hep olan çocuklara olmuyor mu zaten, akılsız ana babanın kahrını onlar çekiyor.

Benim babamda içip içip annemi döverdi hep ağlardık sarılıp miniciktik ozamanlar. Hep dua ederdim Allahım nolur bugün annemi dövmesin diye. Artık içmiyo ama annem çok yıprandı artık tat vermiyo hiçbişey. Düzelmesini bekle desem garantisi yok. Hayırlısı olsun hakkında canım.

Nerede sorunlu bir evlilik orada korunuldugu halde olan bebek. Tip dunyasi bunu degerlendirsin bir infertilite tedavisi olarak.

Öyle maalesef, dört dörtlük anne baba olabilecek ailelere zar zor bebek sahibi olur da geçimsiz kıymet bilmez adamlar üçer beşer çocuk yaparlar...

eğer bebeğine tek başına bakamayacaksan, bebeği aldır. daha 8. haftanın içindesin, bu bebeğe alkolik bir baba ve çaresizlikten o babayı bırakamayan bir anne vermek zorunda değilsin.
kocan düzelmeyecek.
eğer boşanıp da çocuğa tek başına bakamayacaksan aldır, günün geçmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…