Kumarbaz eş ve yeni bir yol ?

Yani içten içe çürüyen bir evliliği bitirmek için illa iki ayaklı bir motivasyon mu lazım? Seksi elde edene kadar evlenelim diyecek, o yatağa girdiğiniz an bittiniz zaten, isterseniz boşanmış olun, erkekler kolay kolay yuvasını yıkıp gelen kadınla evlenmez, ama elinin altında da tutmaya bakar, canı istediğinde hazır biri bulunsun diye. Aklınızı başınıza alın şutlayın gencoyu.
Beraber olmadığımızı söyleyemedim linçlenecem diye yememişsinizdir zaten 🤣🤣

Vallaha bosanmak istersen bosan ama diger herif konusunda son derece hatalisiniz. Bir erkek durduk yere "bosan gel hayat kuralim" demez. Kaldi ki bosanip o adamla evlenseniz kimseyi evliyken birseyler yasamadiginiza inandiramazsiniz. Bu bizim toplumda ne demek. O** damgasi hazir olacak ve bunun cilesini cocugunuz cekecek. Size birsey olmaz. Olan cocugunuza olacak ona göre kararlar alin.
Kardeş hemen boşanıp ötekiyle mi evlenicem o kadar aymadın daha 🤣 durun bi yaa

Benzer yollardan geçtim kumar sebebiyle boşandım o duygusal boşluğun ne boktan bir şey olduğunu bilirim. Kumar karısı oluyor zaten bi ondan zevk alıyor adam duygusu da ondan besleniyor. Bu sebeple seni kınamadım sadece boşan ama o şahsa güvenerek boşanma dedim geçtim.
Kumarbazlar şöyle oluyor sanırım oyunda kazanınca aşırı özgüvenli neşeli ama kaybedince düşüşlerde morali bozuk sessizleri oynuyor evde.Ve bu cinsel hayata da yansıyor değil mi ? 😅 ben anlamazdım kusur arardım kendimde bana yaklaşmıyor haftada 1 10 günde bir e düşüyordu uzunca bir süre cinsel münasebetimiz.Ara ara düzelirdi bu.Sizin de mi aynı ???

Evet ama sizin ki gibi normal bir evlilik ten çıkmıyum ben ağır sıklet benimki fikkst et
Aman ne güzel her kötü evlilik yapan rahatını bozup boşanmak yerine çatır çutur aldatsın. Bahane aramaktan da yorulun mesela.

Neyse 6 aydır birinden hoşlanıyorum işyerinden birlikte olmadık ama karakterimden ve dostluğumdan çok etkilenmiş o boşanmamı ve onunla evlenmemi istiyor.Benden de yaşça küçük biri düşünmekten ölüyorum.Ben ne yapmalıyım?
Boşanın ötekiyle evlenin. Kumarbaz da olsa çocuğunuzun babasını aldatmış olmayın

Yani içten içe çürüyen bir evliliği bitirmek için illa iki ayaklı bir motivasyon mu lazım? Seksi elde edene kadar evlenelim diyecek, o yatağa girdiğiniz an bittiniz zaten, isterseniz boşanmış olun, erkekler kolay kolay yuvasını yıkıp gelen kadınla evlenmez, ama elinin altında da tutmaya bakar, canı istediğinde hazır biri bulunsun diye. Aklınızı başınıza alın şutlayın gencoyu.
Hepsine katılıyorum...

Kumarbazlar şöyle oluyor sanırım oyunda kazanınca aşırı özgüvenli neşeli ama kaybedince düşüşlerde morali bozuk sessizleri oynuyor evde.Ve bu cinsel hayata da yansıyor değil mi ? 😅 ben anlamazdım kusur arardım kendimde bana yaklaşmıyor haftada 1 10 günde bir e düşüyordu uzunca bir süre cinsel münasebetimiz.Ara ara düzelirdi bu.Sizin de mi aynı ???
Benım ki tamamen bitikti..Bende Mahmut abiye bağlamıştım..

Benım ki tamamen bitikti..Bende Mahmut abiye bağlamıştır
Aman ne güzel her kötü evlilik yapan rahatını bozup boşanmak yerine çatır çutur aldatsın. Bahane aramaktan da yorulun mesela.

Aman ne güzel her kötü evlilik yapan rahatını bozup boşanmak yerine çatır çutur aldatsın. Bahane aramaktan da yorulun mesela
Gereksiz yorumunuzu kendinize saklayın gidip kocanıza sarma filan sarın ne bilim üstüne köpüklü türk kahvesi ohhh benim derdim bana yeter Allah sana benden kötü dert vermesin 😉

Gereksiz yorumunuzu kendinize saklayın gidip kocanıza sarma filan sarın ne bilim üstüne köpüklü türk kahvesi ohhh benim derdim bana yeter Allah sana benden kötü dert vermesin 😉
Yemin ederim o sondaki emoji kaldırılsın ya, akşam akşam hayattan soğudum. Hala kullanan varmış güya laf sokuyonuz ahahahah çok komik.

X