- 1 Ağustos 2015
- 66
- 6
-
- Konu Sahibi celinedion
7 haftalık hamile bi kadına mı diyosunuz bunu.. en hassas döneminde asıl eşinin ona ayak uydurması gerekmez miiyani ben anlamıyorum böyle durumları ne olacak bir akşam eşinle sofrayı kursan mezeleri hazırlasan bir kadeh beraber içseniz yani her adamın hayalidir eşiyle içmek dertleşmek hoş zamanlar geçirmek.
yapı farkınız var anlaşmazlık buradan çıkıyor. bunlar önemli ben alkol kullanıyorum ileride eşime sofralar hazırlayıp beraber eğlenmek gülmek ne bileyim bunları isterim.
yani ben anlamıyorum böyle durumları ne olacak bir akşam eşinle sofrayı kursan mezeleri hazırlasan bir kadeh beraber içseniz yani her adamın hayalidir eşiyle içmek dertleşmek hoş zamanlar geçirmek.
yapı farkınız var anlaşmazlık buradan çıkıyor. bunlar önemli ben alkol kullanıyorum ileride eşime sofralar hazırlayıp beraber eğlenmek gülmek ne bileyim bunları isterim.
elbet hamilelik dışında hamileyken karşıyım :)7 haftalık hamile bi kadına mı diyosunuz bunu.. en hassas döneminde asıl eşinin ona ayak uydurması gerekmez mii
bence hiç bi değişiklik olmaz adam ayda yılda bir değil iki günde içiyormuş resmen ve gebeliğinin en hassas dönemindeki bi kadından böyle bir fedakarlık istemek resmen zulüm başka birşey değil.. adamın tedavi olması gerekli kesinlikle.. zor bi durumEsin madem ickiyi seviyor hazirla evde sofrayi koy ortaya ickiyi esine eslik et ,ona ickiyi yasaklayarak evliligine zarar veriyorsun,disarida icen adam herseyi yapar,ona buna para yedirir her turlu kaza belaya karisir,kafasi bozulur sen ickiui yasakladin diye gelir sana catar,bunlari engellemek icin esini serbest birakip ona ayak uydurmalisin bence
tabi ki kesinlikle içmeyeceksin demek de doğru değil ki bunu bilerek evlenirsin ya da kabul etmezsin.. ama bu durum çok farklı..elbet hamilelik dışında hamileyken karşıyım :)
davul bile dengi dengine derken yaşam standartları çok farklı olduğunu görüyoruz. aslında iki tarafta fedakarlık yapmak zorunda evlilik icinde. fakat hayır asla içmeyeceksin diye diretmek de doğru değil karşı tarafa