Eşim içki içiyor ve ben artık ona içme demekten tükendim !

Ne gelirse bu alkol yüzünden değil mi zaten, eşinin aile si ile konuşma vakti geldi geçiyor bence

içkiye karşı mısın değil misin bilmem ama, eğer sırf eşinin gönlü olsaun diye, harama bulaşma derim.
eşin zaten normal bir şekilde içmiyor, bildiğin alkolik. onunla birlikte içmeye çalışırsan sen de alkolik olursun zaten.
hamilesin bir de, kıyamıyorum bebeğine, sana ayrıl diyemem o yüzden. ama bir yolunu bulmalısın. ailesiyle konuş tedavi olsun. bak bizim bir bebeğimiz olacak de.
Tabikide karşıyım ben hiç içmesini istemiyorum ama genede bırakamıyorsa
Ne gelirse bu alkol yüzünden değil mi zaten, eşinin aile si ile konuşma vakti geldi geçiyor bence
Konustular hepsı dıyor ama bı dıyor ıkı dıyor öyle üstüne düşen yokki benım kocama bısey demezsen daha fazla yapıyor karısan yok nasıl olsa dıye

Tabikide karşıyım ben hiç içmesini istemiyorum ama genede bırakamıyorsa

Konustular hepsı dıyor ama bı dıyor ıkı dıyor öyle üstüne düşen yokki benım kocama bısey demezsen daha fazla yapıyor karısan yok nasıl olsa dıye
Hay Allah ya tedavi olmalı ama yanaşmaz öyleleri

Ben bu filmi daha önce seyrettim... Bundanda kötüydü durumlar.. Hamileyim diye uzatmaya aldım, çocuğum var diye şans verdim.. 4 senenin sonunda boşandım.. Olan bana oldu.. Bozulan benim psikolojim oldu.. Giden maddi ve manevi değerler... Sonuç eski eş hala içiyor....

Arkamda kimse yok deme, Allah yardım eder... En kötüsü kadın sığınma evine gidersin... Ama hayat böyle bi adamla devam etmez... Çocuğuna yazık..

Guclu olun benim eximde sabaha dogru gelirdi ben hamileyken icmiordu ama arkadaslarla takiliordu bikmistim en sonunda ailesine dedim onlarda konustu yine olmadi yavas yavas ustune gitmeden ufak nazlar yaparak gun oluyordu onu bekledigim halde eve geldigini gordugum am uyuyor numarasi yapardim bazen numRadn agliodum sen benim kocamsin erkegimsin sen bna sahip cikmazsan bak bebekte olacak bize deger vermezsen kim bizi umursar derdim oyle boyle duzeldi disari cikmak icin izin alir oldu 11 de geldiginde geciktin bak baslioruz yine derdim özür dilio kahve degistirdi arkadas degistirdi kac gunde bir cikar eve geldigi an kizimi kucagima alir kapiya kosarim kizim bak babamiz geldi derim kizim gulumser dun cikacakti kizim ona bakip guluyordu oda kizimiza 1 saat kizi birakip cikamAdi disari cikti 11 de geldi tepki gosterdim yemek özür diledi yemek istedi sana yemek yok diye dedi ne yapayim ac yatarim kizim biyusun bna hazirlar diye oda sana yapmaz bu saatte gelirsen diye sakalastik yemek yedi film izleyip uyuduk sabir edin bence deneyin bunlari
Ben eşime 2 ay hiç bişey demedim birlikte içtik hatta hamile değildim içkiden nefret edeerim ama sırf dısarı gıtmesın dıye bende katıldım ona ustune gitmedim ama yok kızınca kaçarak giriyor eve yaklasmıyor hemn banyoya kosuyor dışlerını fırcalıyor ama bısey demıyınce azıtıyor hep içiyor

Yaşayan çok iyi bilir.. Ben öyle alkole karşı biri değilim, oturur bende içerim, sofra da hazırlarım..

Ama alkolik başka bişey... Bırakmazlar, tedavi olmazlar... Ne yaparsan yap... Evin bütün rızkınıda alkole harcarlar.. Kesilen elektriğe mi, suya mı yanacan??? Para yok desen değil... Var ama hergün alkole gidiyor...

Açık ve net.... Ayrıl, kurtul...

Ben eşime 2 ay hiç bişey demedim birlikte içtik hatta hamile değildim içkiden nefret edeerim ama sırf dısarı gıtmesın dıye bende katıldım ona ustune gitmedim ama yok kızınca kaçarak giriyor eve yaklasmıyor hemn banyoya kosuyor dışlerını fırcalıyor ama bısey demıyınce azıtıyor hep içiyor
Bence sabir edin bi cocukta dogsun kac ay bekle duzelmese git

yani ben anlamıyorum böyle durumları ne olacak bir akşam eşinle sofrayı kursan mezeleri hazırlasan bir kadeh beraber içseniz yani her adamın hayalidir eşiyle içmek dertleşmek hoş zamanlar geçirmek.
yapı farkınız var anlaşmazlık buradan çıkıyor. bunlar önemli ben alkol kullanıyorum ileride eşime sofralar hazırlayıp beraber eğlenmek gülmek ne bileyim bunları isterim.

her adamın hayali beraber içtiği bir eş ise gitsin gazinolardan bulsun birini. içkiyi sevmeyen birinin başını niye yakıyor?

alkola çok acaip karşı değilim gerekirse ortamına göre içebilirim. ama sürekli sürekli de evde içki partileri veremem adamın gönlü hoş olsun diye. bi zahmet çalışsında önce borçlarını ödesin

Anneniz Babanız alkol yüzünden ayrılmışken neden neden neden diye sormak istiyorum ama artık çok geç :KK43:
Allah yardımcınız olsun bence ayrılın zaten çalışıyormuşsunuz arkanızda kimse olmasa da siz dik durmayı öğrenirsiniz..

yani ben anlamıyorum böyle durumları ne olacak bir akşam eşinle sofrayı kursan mezeleri hazırlasan bir kadeh beraber içseniz yani her adamın hayalidir eşiyle içmek dertleşmek hoş zamanlar geçirmek.
yapı farkınız var anlaşmazlık buradan çıkıyor. bunlar önemli ben alkol kullanıyorum ileride eşime sofralar hazırlayıp beraber eğlenmek gülmek ne bileyim bunları isterim.
Siz konuyu tam olarak algılayamadınız sanırım benım eşim alkolık bu ıkı akşam içki mezesi hazırlama konusu değil içiyor ve tedavı olmak istemıyor cunku kendıne göre alkolık değil ama hem kendını hem benı hemde doğacak cocugumuzun geleceğını mafedıyor bu konu ıkı akşam içti diye açılan bır konuda değil.

Anneniz Babanız alkol yüzünden ayrılmışken neden neden neden diye sormak istiyorum ama artık çok geç :KK43:
Allah yardımcınız olsun bence ayrılın zaten çalışıyormuşsunuz arkanızda kimse olmasa da siz dik durmayı öğrenirsiniz..
bende bu soruyu soruyorum defalarca neden ? ama cevap bulamıyorum :KK43:

Çok zor bir durum. Kendimden biliyorum. Benimki de öyle. İğreniyorum resmen ondan içince. Oda leş gibi kokuyor. Zaten yanıma yatırmıyorum onu. Tedavi olması lazım. Senin ki hergün içiyor.

Siz konuyu tam olarak algılayamadınız sanırım benım eşim alkolık bu ıkı akşam içki mezesi hazırlama konusu değil içiyor ve tedavı olmak istemıyor cunku kendıne göre alkolık değil ama hem kendını hem benı hemde doğacak cocugumuzun geleceğını mafedıyor bu konu ıkı akşam içti diye açılan bır konuda değil.
siz alkol almıyorsanız alkol alan bir bireyle evlilik yapmamalıydınız. neticede pazardan yumurta almıyoruz ki eve gelince çürük çıksın..

her adamın hayali beraber içtiği bir eş ise gitsin gazinolardan bulsun birini. içkiyi sevmeyen birinin başını niye yakıyor?

alkola çok acaip karşı değilim gerekirse ortamına göre içebilirim. ama sürekli sürekli de evde içki partileri veremem adamın gönlü hoş olsun diye. bi zahmet çalışsında önce borçlarını ödesin
içki içmeyen biri içki içen biri ile evlenmeyecek o halde.
davul dengi dengine.

siz alkol almıyorsanız alkol alan bir bireyle evlilik yapmamalıydınız. neticede pazardan yumurta almıyoruz ki eve gelince çürük çıksın..
Alkolık oldugunu bilsem zaten evlenmezdim ortada bır kandırmaca var dıyorum içmiyorum dıyordu ve yanıma içkili gelmıyordu ben normal insanın arada bır içmesi gibi içiyor bılıyordum sonucta aynı catı altında olmadan kımse kımseyı tanıyamıyor demi

Çok zor bir durum. Kendimden biliyorum. Benimki de öyle. İğreniyorum resmen ondan içince. Oda leş gibi kokuyor. Zaten yanıma yatırmıyorum onu. Tedavi olması lazım. Senin ki hergün içiyor.

Allah banada sizede sabır versin bende iğrenıyorum içtiğinde yatmam onunla asla hergun degıl hafta 3 4 kez içer bazen daha cok bazen daha az :KK43:

X