Eşim içki içiyor ve ben artık ona içme demekten tükendim !

Bir tanidigimin kocasi alkolikti.tedaviye gitti.yatti yani orda.dr.demis ki senin psikolojin gayet iyi.seni cekeni getirin bana demis.yani alkolik insanlar icerek dertlerinden arinirmis ve karsi tarafi hasta edermis.sonuc adamin karinida dr.a cagiriyolar ve bir suru antidepresan tedavisi...ve bu kisi oyle haftada bi kac gun degl.7/24 icen biriydi.kurtuldu yani sonuc olarak suan gayet mutlular.degismez demeyin isterse her insan degisir.hic sevmedgm ve katilmadigim bi sozdur "can cikar huy cikmaz" hersy insanin icinde olacak

bu çıkmaza giren, ayrılma noktasına gelmiş, anlaşılamayan küfür ve hakaret dolu evlilikler de niye kadınlar hep hamile ya
adam içkici her gün içiyor kadın hamile, adam dövüyor küfür ediyor eşinin annesinden babasına hakaret ediyor kadın hamile

eğer çocuk olmasaydı adam seni kandıran bir pislikmiş ne ailene ne kocana bakma kendi ayrı ev kur boşan 21 yaşında gencecik bir insansın karşına iyi birisi çıkar denilir
ama ne çocuk var doğurunca sen çalışamazsın ne yapacaksın
adam zaten eve bakmıyor fatura ödemiyor bencil sorumsuz alkoliğin teki
ayrılsan annen yokmuş çocuğa kim bakacak çok zor

Boyle sorunlu evliliklere ozellikle mi cocuk yapiliyor anlamiyorum. He cocuk olunca degisir ve evet pisman degilsin o senin dayanma gucun vesaire. Ama ya o cocuk? Dagilmak uzere olan ve daha kotusu dagilmadiginda icki muptelasi bir babayla ayni evde yoklukla yasamak zorunda kalacak bir cocuk. Az akil fikir ya...

Adam bağımlı, alkolik. Uyuşturucu kullansa gel evde çek tozunu diyecek misiniz? İyice saçmaladınız.
İki kadeh içme değil, faturalarını ödemeyecek kadar dibe batmış durumda. Bayanı kahpe ilan etmiş olması da cabası.
Çocuk olacak bezi mamayı nasıl alacak bu adam?
Korundum ama oldu deme, korundun da nasıl korundun?
Adamın g.. den borç akıyor daha içme çabasında, haa hanım da eşlik etmeli ona, hey Allah'ım.
Ne diyelim sana, bebeği doğurmakta kararlı mısın? Ahh hep olan çocuklara olmuyor mu zaten, akılsız ana babanın kahrını onlar çekiyor.

Benim babamda içip içip annemi döverdi hep ağlardık sarılıp miniciktik ozamanlar. Hep dua ederdim Allahım nolur bugün annemi dövmesin diye. Artık içmiyo ama annem çok yıprandı artık tat vermiyo hiçbişey. Düzelmesini bekle desem garantisi yok. Hayırlısı olsun hakkında canım.

Nerede sorunlu bir evlilik orada korunuldugu halde olan bebek. Tip dunyasi bunu degerlendirsin bir infertilite tedavisi olarak.

Öyle maalesef, dört dörtlük anne baba olabilecek ailelere zar zor bebek sahibi olur da geçimsiz kıymet bilmez adamlar üçer beşer çocuk yaparlar...

Öncelikle buraya yazdıklarım artık dayanamadığımdan dertleşmek amaçlı :KK43: Ben 1 yıl 2 aylık evli 21 yaşında 7 haftalıkta hamile çalışan bir bayanım .. Nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum o kadar doluyum ki buralara herkese herşeye içimi döküp rahatlamak istiyorum.Eşimle severek evlendık 6 aylık flort döneminden sonra evlenmeye karar verdik başlarda ıkı tarafında ailesi istemedi bu evliliği çünkü meseplerimiz farklı kültürlerimiz farklı ama biz pes etmedik evlendık herşeyi eşimle birlikte yaptık ben düğünümüz için kredi çektim nişanlıyken baya sorunlar yaşadık çok yıprandık tabi benim eşimle sevgili oldugum dönemlerde eşim içiyordu yanı yanımda içmezdi ama biliyordum içtiğini sonra iş ciddi olunca bıraktı bır süre yani ben oyle sanıyordum ama devam ediyormuş içmeye bana yalan söylemiş nişanlıyken evlerimizde uzak oldugu için sadece hafta sonları görüşebiliyorduk bende göremıyordum tabi içtiğini bunu bana evlendıkten sonra söyledi eşim benı kandırdığını nişanlıyken içmeye devam ettiğini yani bilerek kabul etme gibi bişey söz konusu değil nişanlıyken bile içmemesi için cok çaba gösterdim ama huylu huyundan vazgeçmiyor.Evlendık 3 günlük gelindım cok borçlandık artı birde kırada oturacaktık düğünde bekledikleri takıyı takmadı aile dostarı dıye evliliğimizin 3.gününde tekele gidip içti miğde ağrısı geçirdi hastaneye kaldırdık bosver dedim üzülmüştür aradan zaman geçti baktım bu iki günde bir içki içiyor tekelde eve sarhoş geliyor o zamandan başladı kavgalarımız borç var gırtlağa kadar ne bir su faturası ödüyor nede bir taksit her hafta içki içiyor konuşuyor anlamıyor kavga edıyorum anlamıyorum ilk 8 ay kimse bilmedi kavgalarımızı sonradan iyice aramızda ne saygı kaldı neden eskisi gibi sevgi nede güven kaldı sürekli beni takıp eder içki içtiğinde ne dediğini bilmez beni afedersiniz ama kahbe bir kadın olarak bile gördü yatgıladı o damgayı bana vurdu bir kaç kez halada öyle kendi içimizde sorunları çözemeyince artık ailelere yansıdı bu durum ben evi terk ettim bir kez babamın evine geldim bu arada annemle babam ayrılar ıkısınınde bızı dunyaya getırmek dışında bı hayatta bı ıyılıklerı olmamıştır bize ben cok dağınık kavgalı sorunlu bir ailede buyudum tam buyudum de dıyemem cok küçüktük annem evi terk etti biz kardeşlerimle dağıldık sebebi ise ALKOLDU alkolikti babam içer annemi döverdi sonu usran dağılan bir aile ortalıkta mafolan çocuklar böyle bir babası olupta eşininde böyle olması insanı gerçekten kahrediyor ben artık mutlu olmak huzurlu olmak isterken dert keder peşimi bırakmıyor benim artık ben eşimle yapma etme demekken yoruldum sınır hastası oldum ben yapma dedikçe o yaptı
ve ona etrafa saldırmaya başladım artık çocugumuz oldu tabi istediğimle değil ama hiç pişman olmadım varlıgından daha cok yeni konustum gene bebeğimizin riskini verme dedim gene aynı ve bızım hala borçlarımız var ıkı kredimiz var ve kiradayız dün su faturasını ödeyemediğimiz için suyumuzu kesmişler ve o dün gece gene içti gece 12 de geldi eve içtiğinde hep 12 önce gelmiyor eve bu yazdıklarım sadece bir özeti size çok uzun gelmiş olabilir ama gerçekten özet daha çok şey var ve dün kavga ettik bana hakaret etti bende ona beni evden kovdu içki senden daha değerli dedi ve bana kapıyı gösterdi bende çıktım evden geri dönmek asla istemiyorum cunku soğudum ondan artık napıcam bilmiyorum ayrılmak istesem arkamda duranım
olmaz çunku yokta kalasam bu dertten erıyıp biticem daha kötü olucak lütfen bana dua edin..

Hoşçakalın...
eğer bebeğine tek başına bakamayacaksan, bebeği aldır. daha 8. haftanın içindesin, bu bebeğe alkolik bir baba ve çaresizlikten o babayı bırakamayan bir anne vermek zorunda değilsin.
kocan düzelmeyecek.
eğer boşanıp da çocuğa tek başına bakamayacaksan aldır, günün geçmeden.

X