Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Bu adamdan çocuk mu yapılır,varyemez.Size değer verdiği de yok,sevse o parayi harcar.Ayrica yalanci... aile ne demek kavrayamamış.
Parayı kendisine de harcamıyor. Araba cok sevdiği halde önceliği arsa ev yatırımına verdi. Çok geç aldı mesela araba. Evet yalan söylüyor. Hem de çok.

Nickinizden simdi tanıdım. Gorumceniz kendi tüp bebek tedavisi için 70 bin istemişti sizden,vermeyince de alinmisti.Kayinvalideniz,oğlunun 500 bin nakiti olduğunu size söylemiş eee bu görümce neden kardeşinden degil de sizden istemiş. Elinizde olan 2 kuruştan da etmek istiyorlar anlaşılan. Nasıl bir ailenin içindesiniz.... kiracı içinde farklı konu açmıştınız,eşiniz senaryo yazip yazip ,oynuyor.Bu adamdan ne kadar baba olur :KK66:
Tüm maaşı eve harcıyorum tüp bebeğe kadar eşimin eline saymıyorum diye Kayinvalidem laf sokuyordu. Kesesini ayrı tutan kadından hayır gelmezmiş. Güya başka kadınları anlatıyordu kartını kocasına vermeyen ama bana diyordu aslında. Yeni yeni paranı ona verme eve harcama biriktir diyor tedavi için.

Parayı kendisine de harcamıyor. Araba cok sevdiği halde önceliği arsa ev yatırımına verdi. Çok geç aldı mesela araba. Evet yalan söylüyor. Hem de çok.
Kendi ustune aldigini hic sanmam,mal da kaciriyordur.Görümcenize para vermediğiniz diye tavir yapmadı mi bu adam. Ay kendi kardeşin olsa verirdin vs. Madem durumu iyi kendi versin. Böyle eşlik olmaz,kendi değerinizi koruyun. Açıkca çocuk istemiyorum,sen istiyorsun diyor...bu adamı neden baba yapmaya çalışıyorsunuz,çocuğa yazık.

Kendi ustune aldigini hic sanmam,mal da kaciriyordur.Görümcenize para vermediğiniz diye tavir yapmadı mi bu adam. Ay kendi kardeşin olsa verirdin vs. Madem durumu iyi kendi versin. Böyle eşlik olmaz,kendi değerinizi koruyun. Açıkca çocuk istemiyorum,sen istiyorsun diyor...bu adamı neden baba yapmaya çalışıyorsunuz,çocuğa yazık.
istiyor. Ben önceden bebek sevdalısı değildim. Tüp bebeğe asla gitmem doğal olmuyorsa demek ki olmaması gerekiyor kaderi zorlamayalım dedim benimle kavga etti. Beni tedaviye zorlayan oydu. Ama ilk tedavi tutmayınca boşuna para harcıyorum çocuk olmayacak nasılsa noktasına geldi.

Çocuk düşünmeyin hele ki tüp bebekle. Olmaması sizin için şu aşamada daha hayırlı gibi.
Öte yandan mal ve para kaçıran, yalan söyleyen bir insanla değil yakınlaşmak sohbet etmek bile çok kötü.

Hayır evlenmezdim. Çünkü beni biraz da malı mülkü cezbetti. Sonuç olarak hayatima etkisi sıfır bu durumun.
Evlendikten sonraki gelirimiz ortak demişsiniz ama paylaşımlarınızda eşinizin eve katkısı olmadığını yazıyorsunuz..Ne yapıyor maaşını o?

Yaşınız kaç?
Yani cimrilik sülaleden geliyor diyorsunuz bu adamın soyunu devam ettirmeye çalışmak risk değil mi sizce de?

Yaşınız kaç?
Yani cimrilik sülaleden geliyor diyorsunuz bu adamın soyunu devam ettirmeye çalışmak risk değil mi sizce de?
Cimrilik genetik değil ki. Bence kültürel olarak buyuklerden göre göre öyle yerleşmiş. Ama düşününce bunların tüm sülale cimri.

Evlendikten sonraki gelirimiz ortak demişsiniz ama paylaşımlarınızda eşinizin eve katkısı olmadığını yazıyorsunuz..Ne yapıyor maaşını o?
Nadiren pazar görür. Güya benzine ve dışarda yemeğe gidiyormuş. Annesine para gönderdiğini iddia ediyor. Annesine sordum. Yalan söylüyor bizim emekli ayligimiz bize yetiyor ondan para almıyoruz diyorlar.

Ben böyle insanları anlamıyorum yaa. Paran var tam harcayacak, gezecek, yiyecek yaştasın yesene kardeşim. Yaş gittikçe zaten yiyemeyeceksin, bu insanlar dünyada mı kalacak? Bir kere geliyoruz bu hayata adamda da birikim yapma hastalığı var. Bence bu hastalık yani, ölüm hiç aklına bile gelmiyordur 🙄

Ben böyle insanları anlamıyorum yaa. Paran var tam harcayacak, gezecek, yiyecek yaştasın yesene kardeşim. Yaş gittikçe zaten yiyemeyeceksin, bu insanlar dünyada mı kalacak? Bir kere geliyoruz bu hayata adamda da birikim yapma hastalığı var. Bence bu hastalık yani, ölüm hiç aklına bile gelmiyordur 🙄
Ben yapamam diyor. Arkasında bırakmayı dert etmiyor bence

Back