Eşim haberim olmadan para göndermiş

Doğru diyorsunuz.

Bir çok kadın aynı sizin gibi düşünüyor. Bu nedenle eşi varmış ama umurumda değiller, kız arkadaşı varmış ama bence benden daha çok hoslaniyordurlar forumda havada uçuşuyor.

Ne de olsa bu çağda etik, ahlak diye bir şey kalmamış soyut olmuş hep bu kavramlar, hep kişilere göre değişir olmuş her şey :)

Bencil demek bel altı hareket değilki

Burada bu kadar tepki verilmesinin sebebi konu sahibinin üslubu.
Eşinin maaşı araba kredisine gittiğinden, evin giderlerine yardım edemeyişini, karnını ben doyuruyorum, arabanın benzini ben alıyorum o yüzden benim paramdan ailesine yardım edemez şeklindeki çirkin tavrı. Daha neden olduğunu bilmeden eşini bu kadar küçük görmesi. Sonuç olarak eşini burada kadar gömmesi boşa gitti.
Konu farklı bir üslupla açılsa bu kadar tepki almazdı.
Çocuk konusu da, babasından tek kuruş almayarak büyüttüğüm bir çocuğum varken, eşime parayla ilgili bu kadar keskin cümleler kurmaya benim imtina ederdim açıkçası. Adam o çocuğa en fazla abilik yapabilir, bir geçmişleri elinde büyüme durumları yok, bir iki maddi meseleden bunaltırsan, aklına gelmeyecek şeyleri getirirsin yani, gerçekçi olmanın nesi suç anlamadım.

Etik ahlak size gore yasli sgksi olmayan ana babaya bakmamaksa zaten biz sizinle ayni paydada bulusamayiz. Bulusmamaliyiz da cunku sizin durdugunuz yerde durmak istemem. Yakin cevremi de orada gormek istemem.

Son yazinizda kadinlarin dusmani kadin diyip kadinlarin buyuk kismina gercek kavramlari yok diyip kendiniz elestiri yaparsk bitirmissiniz. Maalesef etik kelimesini sozlukten tekrar okuyun onunda anlamini bilmiyorsunuz muhakkak. Ne diyelim :)

Esini aldatan ve hatta aldatilan kadinlari babasina yardim etmeye calisan bir adamla ayni kefeye koyan birinin ahlak ve etik kelimelerini bu kadar kolay telaffuz etmesi de basta soyledigim gibi egitimle alakali muhtemelen. Konularin birbiriyle alakasi yok

Ben evlilikten boşanırsım hiçbir yerde demedim ki. Sanırım sizde ciddi bir sorun var. :)

Aşkında alıntıladığınız üye bile sen bu evlilikten de boşanırsınız dememiş ki.
Böyle giderseniz çok evli kalmazsınız siz demiş.
Birinci evliliği olana da yazılabilecek bir cümle bu.
Ben öylesine okuyordum ama sürekli öyle yazılmayan cümleyi eğip bükmenize dayanamayıp cevap vermek istedim.
Öyle yazmış çünkü de bağlacı falan kullanmamış yani.

İnsanların kendisini haklı gördüğü bir yer var diye diğerine konudan bağımsız hareket etme hakkı hakkı kendisinde görmesi de psikolojik bir vaka olsa gerek.

Bel altı vurulmasına dair yorum yaptım evet. Kadını haksız buluyorsunuz diye evliliğine dil uzatma hakkı kimsenin hakkı değil.

Kaldı ki ben konunun diğer kısımlarına dair bir yorum da yapmadım. Bir kısma takildiniz diye ve kendinizce haklısınız diye bu diğer açılardan karşınızdaki insana kabalık ve terbiyesizlik yapma hakkı size vermez.

Ama doğru sizde kavramlar kendinize göre olduğu için anlamak sizin için mümkün olmayacaktır. Siz anca bulduğunuz yerden hücum etmeyi seversiniz, kendinize yakistirdiginiz buysa devam edin tabii.

Bu hafta ikidir demediğim şeyleri demişim gibi alıntılanıp üzerinde ısrar ediliyor

Ben evlilikten boşanırsım hiçbir yerde demedim ki. Sanırım sizde ciddi bir sorun var. :)
Yorumum size değildi zaten evet :)

Bencil demek bel altı değildir diye alakasız bir giriş yaptığınız için neye bunu dedim diye açıklama yaptım. Sonra da ben onu demedim ki dediniz, ben diğer lafı size demedim ona bakarsanız :)

Bu hafta ikidir demediğim şeyleri demişim gibi alıntılanıp üzerinde ısrar ediliyor
Size de ısrar etti ama ilk alıntı yapıp böyle diyemezsiniz dediği kişi de başka biriydi. Aynen dediğimi yazmış alıntıladığı yerde bundan da boşanırsın dememiş yani.
Yorum katarsın da bu kadar 180 derece de döndürmezsin

Yazdiginiz hic bir sey yazilmadi burada. Cumlelere ekleme cikartma yaparak kafaniza gore degistiriyorsunuz. Psikolojik tahlil yapmak icin yeterlilik belgeniz yoksa bu konuda yorum yapmanizi onermem. Olmayan seyleri yazilmis ve konusulmus gibi yazip duruyorsunuz. Aslinda kendi fikirleriniz de baskasi soylemis gibi ortaya mi atmaya calisiyorsunuz nedir.

Evliligini konu haline getirip burada yoruma acan komsusu degil kendisi. Insanlara yorum hakki veren de kendisi. Hayatini anlatip akil isteyen de kendisi. Ikinci evlilik bir hakaret degil bir gerceklik bunu da oglu oldugu icin insanlar yaziyor zaten. Ikinci evliligin dile gelmesi sizin icin hakaretse yine kendi dusuncelerinize donup bakin burda kelimeleri oraya buraya cekeceginize.

Gereksiz duyar kastiginiz icin size son cevabim. Kullandiginiz kelimelerin ne anlamini biliyorsunuz ne cumlede anlam biliyorsunuz.

Bu gidişle çok evli kalmazsın, bu kafayla sen yakında bosanirsin demek. Nesi 180 derece? İlkokul terk misiniz okuduğunuz Türkçe cümle devrik olunca anlamlar mi gidiyor sizde? Hani İngilizce de konuşmuyoruz

Kadının bariz bencilliği
Olay akışını takip etmede sıkıntı var sanırım. Baştan alayım. Ben olay çocuk değil bencillik dedim. Sizde dediniz ki:
Bencilsin sen diye kimsenin diğerini bel altından vurma hakkı da yok
Bende dedim ki:
Bencil demek bel altı hareket değilki
Sizde bana dediniz ki:
Bencil demiyorsunuz kadına. Bencil diye düşünüp sen bu evlilikten de bosanirsiniz diyorsunuz,
Halbuki ben boşabırsın demedim hiç.
Ben evlilikten boşanırsım hiçbir yerde demedim ki. Sanırım sizde ciddi bir sorun var. :
Sonra siz dediniz ki
Alakasız giriş yapmadım. Unutkansınız sanırom. Siz asıl alakasız şekilde üstte bencil diyerek bel altı vurmaya hakkınız yok dediniz. Bende saçma bulduğum için bencil lafı bel altı değildir dedim.
Lafı bana etmiyorsanız beni alıntılamayın. Hem beni alıntılayıp hem de başka üyeye mi cevapveriyorsunuz?
Çok tuhaf. İlginç. Enteresan. İnsan cidden hayret ediyor.

Benim neler bildigim ortada da asıl burda cahil cesareti neden şey çok ve enterans gerçekten. İnsanlar bir şey soruyor diye sormadığı normalde asla yüzüne söyleme haddiniz olmayacağı şeyleri sırf sosyal medya diye söylemek de ilginç bir kafa. Asıl bu sosyal bir deney olarak görülüp incelenmelisiniz :)

Kadın için bencilsin sen diye dusunerek* bel altı vuruyorsunuz demek istedim orada. Yani niyetiniz zaten bu, iki kelime eksik yazmışım o an diye ne lafı evirip çevirdiniz tebrik ederim.

Bu gidişle çok evli kalmazsın, bu kafayla sen yakında bosanirsin demek. Nesi 180 derece? İlkokul terk misiniz okuduğunuz Türkçe cümle devrik olunca anlamlar mi gidiyor sizde? Hani İngilizce de konuşmuyoruz
Ee o zaman öyle yazan üye varsa onu alıntılasaydınız.
Sizin alıntılayıp konuya girdiğiniz üye öyle bir şey yazmamış kiiiiii.
Madem öyle yazanları alıntılayın ki biz de aa evet haklı diyelim.
Üye yazmak yasak olabilir ama açıklayıcı olsun diye yazmak zorundayım Pampasın yorumunu alıntılayıp böyle diyemezsiniz diye girdiniz ya o öyle dememiş mesela o yorumda.
İlkokul terk diyerek ilkokul mezunlarına hakaret ediyorsunuz asıl siz,insan kendini her türlü geliştirebilir her şey okul değil, neden ben gibi ilkokul mezunlarını aşağılıyorsunuz siz diyerek konuya dalsaydım ben mesela.
Olur muydu olmazdı konumuz Türkçe ya da mezunluk değil

Eee işte bir de bu ilk evliliği olana da yazılabilir bu cümle.
Siz bu gidişle bu evliliğinden de boşanırsınız deyip ikinci evliliğe veya ikinci boşanmaya yapılan bir vurgu değil.

Kadın için bencilsin sen diye dusunerek* bel altı vuruyorsunuz demek istedim orada. Yani niyetiniz zaten bu, iki kelime eksik yazmışım o an diye ne lafı evirip çevirdiniz tebrik ederim.
Yok. Eksik yazmamışsınız. Düşünerek kelimesini eklemeniz anlamı değiştirmedi. İster düşünce ister söylem ister eylem. Fark etmez. Birine bencilsin demek bel altı hareket değildir. Kafanızdan uyduran sizsiniz. Söylemediğim boşanma durumunu bana atıyorsunuz. Ama başkasına incelenmelisin diyorsunuz.

Yüzüne söylemeye haddiniz olamaz veya kimse kimseye saygısızlık terbiyesizlij yapamaz diyorsunuz. Ama dr_yad a ilkokul terk misin diyorsunuz. Burada amacınız bariz küçümsemek. Yoksa ilkokul terk olmak köti değil ama siz aklını zekasını küçümsemeye çalışıyorsunuz. Yani en başından beri savunduğunuz ahlak etik terbiye had gibi kavramlar biraz sıkışınca puf olup uçuyor. Kısacası bu rol size uymamış.

Hanimefendi konu acilmis soru “dusuncelerinize ihtiyacim var” diye bitmis. Herkes dusuncesini yazmis. Aldatilan ve affeden kadinlara kadar alakasiz konulara giren, herkesi yanlis yanlis alintilayip polemik yaratan ve ustune had bildirmek icin psikolojik tahlil yapan sizsiniz. Sosyal deney ile sosyal medya deneyi ayni sey degil. Burasi da sosyal bir ortam degil yani inceleme yapilsa dusunceniz baz alinip, onergeniz bile yanlis. Ne diyorsunuz siz?
Hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…