Eşim haberim olmadan para göndermiş

Belki bilmediğiniz bir durum vardır, ailesi istemiştir. Empati yapmalısın senin ailen senden istese sen olmaz mı diyeceksin. Evliliğiniz çok yeni Ne tepsi vereceğinizi bilememiş olabilir ki zaten siz de katı davranmissiniz bu konuda.

Birde ben şunu anlamadim evlilik birliği içinde keseyi nasıl ayiracaksiniz, ewe bugün ekmeği yağı peyniri ben aldim yarin sen mi al diyeceksiniz. Bende çalışıyorum eşimde çalışıyor eşimin ailesi de zamanında çok yedi bizi ama bunun için eşimle hiç bir zaman kötü olmadim ama kızdım mı tabi kızdım ama hepsi geldi geçti.

Araba kimin üstüne keseleri bir an önce ayırın bence

Hanımefendi evlenmişsiniz ama aile olamamışsınız. Aynı çatı altında yaşayan iki yatak arkadaşısınız. "Senin paran, benim param, benim çocuğum, maaşım, arabanın parası, benim evim, benim eşyam" falan deyip duruyorsunuz. Adam sizin maaşınızdan vermediyse size ne kime kaç kuruş verdiğinden? Keseniz ayrıymış zaten. Adamın kendi maaşı, istediğini yapar.

sizin cocugunuz var, ustelik daha fazla kazaniyorsunuz. kavga etmeden net bir sekilde sinirlarinizi cizin.

durumlari yerinde olan bir aile, hastalik vs durumu yoksa cocugundan niye para alsin.. bana dogru gelmiyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…