Eşim haberim olmadan para göndermiş

Karısı konu sahibi gibiyse yapmıştır. Değil büyük paralar 50 liraya bile izin vermez hibigeliyor.

Karısı konu sahibi gibiyse yapmıştır. Değil büyük paralar 50 liraya bile izin vermez hibigeliyor.
kadının çocuklarının durumları da çok iyi ha.evine geliyorlar elleri boş yiyip içip gidiyorlar.allah evladın da hayırlısını versin.

Ablacım alıntıla ki dedikodu olmasın. Bu yaptığın da iftira ayrıca
Gecen gun gozardi
Ettikten sonra guyya mesajima begenmedim atmisti ordan biliyorum okudugunu.. iftira degil burda kimle samimi
Olsa tezegini cikardi kendiside iyi biliyor bunu soylemem gerek
Yok ki, bana bulasmadan duramiyor goz ardi etsen nolacak ceycey

Biz bayadır samimiyiz. Çok da iyi etmişim. Tezeği çıkan tek şey sana bulaşmak. Cidden bir tuhaf üyesin. Çözemeeim seni. Neyse bu son olsun polemikten ban alıyorum sonra

Kocamın karnını ben doyuruyorum dedi resmen. Adama duyduğu saygı ortada. İnsan böyle düşüneceği biriyle neden evlenir? Anlamadım yani.

Iste yani bunu orneklendirmeye calistim. Konu sahibi kayinpederi icin emekli sgksi yok demis adamin devlet hastanesinde bile bakilacak
Sgksi yok bu nasil durumu iyi olmak? Adam calisiyor diye (belli ki calismak zorunda) para gonderilmeyecek mi? Ay cok sinirleniyorum boyle seylere ya ben. Birde otelemis aileyi. Herkese gercekten iyi insanlarla tanismasini diliyorum vicdanli insanlarla boyle seyler okudukca.

Biz bayadır samimiyiz. Çok da iyi etmişim. Tezeği çıkan tek şey sana bulaşmak. Cidden bir tuhaf üyesin. Çözemeeim seni. Neyse bu son olsun polemikten ban alıyorum sonra
Kolla kendini o zamanMilleti savunmak sana kalmadi diyeyim o zaman.. kendini savunmak istiyorsa kendisi yapabilir bence koskoca kadin gozardi ettim deyip deyip begenmedim atmak filan baya cocukca bence.. ama neyse dedigin gibi olsun

Ama evin bir nufusu cocugu eger erkeginde cocugu olsaydi ayni seyi soylerdim. Olay aslinda durumu
Olup olmamasi degil dusuncesiz insanlar.. almadan vermek Allaha mahsus birsey.. ben insanlari biktirmamak gerektigi dusuncesindeyim her zaman
Dusuncesiz olan emekli olan ama sgksi bile olmayan bir adami (kayinbabasini) calisiyor o diye uc kurustan mahrum birakmak. Gitmis adamin banka hesabina bakip bir de maasi demis ici rahatlamis. Bana anlatamazsiniz cunku ayni yerden bakmiyoruz, bakmayacagiz. Herkes kendi dusuncesi gibi insanlarla karsilassin umarim. Siz kendinize iyisiniz ben kendime..

Bu mantikla cok evli kalmazsiniz siz. Esiniz babalik yapiyir mecbur degilken. Oglunuzun birsurü gideri vardır. Bencil dusünmeyi bir kenara birakın .
Konu sahibinin ikinci evliliği diye, bu mantıklı çok evli kalmazsınız diye yazılması ne kadar kaba bir üslup böyle?

Kadının düşmanı cidden yine kadın.

Oğluna eğer konu sahibi ile evlenmeyi istediyse tabii ki babalık yapacak, bu neden ekstra bir şey gibi sayılıyor ki?? Evlendikten sonra mı öğrendi çocuğu sanki? Aile olmayı en başından istemiş kabul etmiş ki evlenmiş, babalık yapmayı lütfetmis gibi yazmak da bir ilginç.

İkinci evliliği ve çocuğu var diye bu kadın resmen linç ediliyor herkes tarafından çok çok ilginç. Burada ilk evliliği ve çocuğu olmayınca eşim ailesine para gönderiyor konularını kim aciyor sürekli madem bu kadar mantıklıymıs bu durum??

Cidden kadınların çoğunda gercek denilen bir kavram yok. İşine gelince olan doğru ve yanlış var :)

Ben adamlarin durumu var saniyorum burayi kacirmis olabilirim. Yorumlarim ona goreydi cunku ihtiyaci olan ve olmayan birine para gondermek ayni sey degil benim gozumde

Bu yazdıklarınızın hiçbiri bu forumda olmadı. 2.3clilik vs değil konu. Kadının bariz bencilliği

Ozellikle
Cocugu var diye linc edildi bir kisim uye tarafindan, bence cok haklisin bu konuda

O kadar sacma ki her sey..

Zaten mutlak gercek diye bir kavram yoktur hanimefendi. Dogrular ve yanlislar durumlara, olaylara ve hatta cevreye gore bile degisir. Bazi durumlarda dogru olan bazi durumlarda farkli sartlardaki kisiler icin yanlis olabilir. Bunu da mi buradan yazmak gerekiyor gercekten? Bu kadar mi soyut somut kavrami yok olaylarin icinde?

Ek:

Kadinin dusmani kadin diye baslayip kadinlarin cogunda gercek kavrami yok diyerek kendinizde kadinlari elestirerek bitirmissiniz yazinizi. Tutarsizlik diz boyu bu gun

Bu yazdıklarınızın hiçbiri bu forumda olmadı. 2.3clilik vs değil konu. Kadının bariz bencilliği
Kadın belki kişilere göre bencil olabilir ancak bu konu sahibine kişilerin de saygısızlık yapmadığı ve asla ilk evliliği sırasında birine soylenmeyen sözlerin sarf edilmedigi anlamına da gelmiyor.

Bencilsin sen diye kimsenin diğerini bel altından vurma hakkı da yok. Sen bu kafayla yine bosanirsin denilmesi de bir o kadar uygun olmayan hareket.

Ben o konulara da insan ailesine yardim edebilir seklinde yorumluyorum. Yani zıt bir durum yok. Kendisini dogurup buyuten ana babaya yardimi kimse kisıtlayamaz bana gore. Kisıtlama tesebbusü bile hadsizlik. Kadin çocuguna bakmak istiyor ama esi anne babasina yardim edemez yok artık

Ozellikle
Cocugu var diye linc edildi bir kisim uye tarafindan, bence cok haklisin bu konuda
Ay durmayacağım. Çarpıtmakta üstüne yok. Çocuğu var diye değil. Kendisi bütçeden dilediği gibi harcarken eşin ailesine göndermesini istememesi linç edildi.
Eğer eşim aileaine düzenli para göndermek istiyor deseydi herkes karşı çıkar destek olurdu
Asıl sıkıntı konu sahibinin tavrı. Benim paramı gönderiyor. Ben aç karnını doyuruyorum (bunu ben görmedim ama biri dediğini yazmış), 5 kuruş gönderemez, ben çok kazanıyorum gibi adamı ezen tavırları. Yani asol sorun kadının tavrı ve üslubu
Allah aşkına BDV de her 10 konudan biri eş ailesine para vermekle ilgili ve tüm konularda üyeler destekleniyor. Çünkü tavırları böyle ezikleyen tavır değil. Bir tek üye göze battı. Sebebi de çocuğudeğil. Tamamen üslubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…