- 3 Mayıs 2015
- 13.227
- 48.490
-
- Konu Sahibi bircocukannesi
Karısı konu sahibi gibiyse yapmıştır. Değil büyük paralar 50 liraya bile izin vermez hibigeliyor.apartmanımda bir teyze var 7 8 civarı çocuğu dışarda var 1 de evde.maaşı yetmeyince demiş ki bana ayda 50 şer 100 er gönderseniz evlatlarım.ne olmuş biliyor musun?hiçbiri göndermemiş.gözleri dolu dolu anlattı.aynılarını yaşasınlar dedi.bir anneye bu yapılır mı peki?
AhahahhahahhahaBen sizin gibi suruyle ucmam, tek ucarimarkadas olalimda sonra isin tezegini cikarsinlar dimi
kadının çocuklarının durumları da çok iyi ha.evine geliyorlar elleri boş yiyip içip gidiyorlar.allah evladın da hayırlısını versin.Karısı konu sahibi gibiyse yapmıştır. Değil büyük paralar 50 liraya bile izin vermez hibigeliyor.
Ablacım alıntıla ki dedikodu olmasın. Bu yaptığın da iftira ayrıcaGozardi etmismis ama
Hala
Okuyorsun naberrrzaten gozardi et ceyceycim
Sen, malum arkadas olduklarinin dedikodusunu yapiyorsun orda burda dusman oluyorsun sonra
Gecen gun gozardiAblacım alıntıla ki dedikodu olmasın. Bu yaptığın da iftira ayrıca
Biz bayadır samimiyiz. Çok da iyi etmişim. Tezeği çıkan tek şey sana bulaşmak. Cidden bir tuhaf üyesin. Çözemeeim seni. Neyse bu son olsun polemikten ban alıyorum sonraGecen gun gozardi
Ettikten sonra guyya mesajima begenmedim atmisti ordan biliyorum okudugunu.. iftira degil burda kimse samimi
Olsa tezegini cikardi kendiside iyi biliyor bunu soylemem gerek
Yok ki, bana bulasmadan duramiyir goz ardi etsen nolacak ceycey
Kocamın karnını ben doyuruyorum dedi resmen. Adama duyduğu saygı ortada. İnsan böyle düşüneceği biriyle neden evlenir? Anlamadım yani.Sende olayı çok yanlış anladın bence. Benim demek istediğim adam kendinin bile olmayan çocuğa yağdırırken anne babasına para göndermek için icazet alma hakkının bile olmaması. Yağdırmak derken aynı evdeler. Bütçeler ortak. Adamın rızkı da çocuğun boğazından geçiyor. Öz babası tek kuruş vermezken. Ama adam 1 kere anne babasına pada gönderdi. Kpnu sahibi burada herkese malzeme etti kocasını. Üstelij adam para bile göndermemiş aslında.
Kazık kadar deme sebebim ihtiyaç açısındandı. Yani okul kurs dershane vs derken 15 yaşında birinin masrafı bence çok olur.
apartmanımda bir teyze var 7 8 civarı çocuğu dışarda var 1 de evde.maaşı yetmeyince demiş ki bana ayda 50 şer 100 er gönderseniz evlatlarım.ne olmuş biliyor musun?hiçbiri göndermemiş.gözleri dolu dolu anlattı.aynılarını yaşasınlar dedi.bir anneye bu yapılır mı peki?
Kolla kendini o zamanBiz bayadır samimiyiz. Çok da iyi etmişim. Tezeği çıkan tek şey sana bulaşmak. Cidden bir tuhaf üyesin. Çözemeeim seni. Neyse bu son olsun polemikten ban alıyorum sonra
Ev de kadınınmış. Ben olsam terrier alırdım. Karnını doyururdum.Kocamın karnını ben doyuruyorum dedi resmen. Adama duyduğu saygı ortada. İnsan böyle düşüneceği biriyle neden evlenir? Anlamadım yani.
Dusuncesiz olan emekli olan ama sgksi bile olmayan bir adami (kayinbabasini) calisiyor o diye uc kurustan mahrum birakmak. Gitmis adamin banka hesabina bakip bir de maasi demis ici rahatlamis. Bana anlatamazsiniz cunku ayni yerden bakmiyoruz, bakmayacagiz. Herkes kendi dusuncesi gibi insanlarla karsilassin umarim. Siz kendinize iyisiniz ben kendime..Ama evin bir nufusu cocugu eger erkeginde cocugu olsaydi ayni seyi soylerdim. Olay aslinda durumu
Olup olmamasi degil dusuncesiz insanlar.. almadan vermek Allaha mahsus birsey.. ben insanlari biktirmamak gerektigi dusuncesindeyim her zaman
Konu sahibinin ikinci evliliği diye, bu mantıklı çok evli kalmazsınız diye yazılması ne kadar kaba bir üslup böyle?Bu mantikla cok evli kalmazsiniz siz. Esiniz babalik yapiyir mecbur degilken. Oglunuzun birsurü gideri vardır. Bencil dusünmeyi bir kenara birakın .
Ben adamlarin durumu var saniyorum burayi kacirmis olabilirim. Yorumlarim ona goreydi cunku ihtiyaci olan ve olmayan birine para gondermek ayni sey degil benim gozumdeDusuncesiz olan emekli olan ama sgksi bile olmayan bir adami (kayinbabasini) calisiyor o diye uc kurustan mahrum birakmak. Gitmis adamin banka hesabina bakip bir de maasi demis ici rahatlamis. Bana anlatamazsiniz cunku ayni yerden bakmiyoruz, bakmayacagiz. Herkes kendi dusuncesi gibi insanlarla karsilassin umarim. Siz kendinize iyisiniz ben kendime..
Bu yazdıklarınızın hiçbiri bu forumda olmadı. 2.3clilik vs değil konu. Kadının bariz bencilliğiKonu sahibinin ikinci evliliği diye, bu mantıklı çok evli kalmazsınız diye yazılması ne kadar kaba bir üslup böyle?
Kadının düşmanı cidden yine kadın.
Oğluna eğer konu sahibi ile evlenmeyi istediyse tabii ki babalık yapacak, bu neden ekstra bir şey gibi sayılıyor ki?? Evlendikten sonra mı öğrendi çocuğu sanki? Aile olmayı en başından istemiş kabul etmiş ki evlenmiş, babalık yapmayı lütfetmis gibi yazmak da bir ilginç.
İkinci evliliği ve çocuğu var diye bu kadın resmen linç ediliyor herkes tarafından çok çok ilginç. Burada ilk evliliği ve çocuğu olmayınca eşim ailesine para gönderiyor konularını kim aciyor sürekli madem bu kadar mantıklıymıs bu durum??
Cidden kadınların çoğunda gercek denilen bir kavram yok. İşine gelince olan doğru ve yanlış var :)
OzellikleKonu sahibinin ikinci evliliği diye, bu mantıklı çok evli kalmazsınız diye yazılması ne kadar kaba bir üslup böyle?
Oğluna eğer konu sahibi ile evlenmeyi istediyse tabii ki babalık yapacak, bu neden ekstra bir şey gibi sayılıyor ki?? Evlendikten sonra mı öğrendi çocuğu sanki? Aile olmayı en başından istemiş kabul etmiş ki evlenmiş, babalık yapmayı lütfetmis gibi yazmak da bir ilginç.
İkinci evliliği ve çocuğu var diye bu kadın resmen linç ediliyor herkes tarafından çok çok ilginç. Burada ilk evliliği ve çocuğu olmayınca eşim ailesine para gönderiyor konularını kim aciyor sürekli madem bu kadar mantıklıymıs bu durum??
Cidden kadınların çoğunda gercek denilen bir kavram yok. İşine gelince olan doğru ve yanlış var :)
Konu sahibinin ikinci evliliği diye, bu mantıklı çok evli kalmazsınız diye yazılması ne kadar kaba bir üslup böyle?
Kadın belki kişilere göre bencil olabilir ancak bu konu sahibine kişilerin de saygısızlık yapmadığı ve asla ilk evliliği sırasında birine soylenmeyen sözlerin sarf edilmedigi anlamına da gelmiyor.Bu yazdıklarınızın hiçbiri bu forumda olmadı. 2.3clilik vs değil konu. Kadının bariz bencilliği
Ben o konulara da insan ailesine yardim edebilir seklinde yorumluyorum. Yani zıt bir durum yok. Kendisini dogurup buyuten ana babaya yardimi kimse kisıtlayamaz bana gore. Kisıtlama tesebbusü bile hadsizlik. Kadin çocuguna bakmak istiyor ama esi anne babasina yardim edemez yok artıkKonu sahibinin ikinci evliliği diye, bu mantıklı çok evli kalmazsınız diye yazılması ne kadar kaba bir üslup böyle?
Ay durmayacağım. Çarpıtmakta üstüne yok. Çocuğu var diye değil. Kendisi bütçeden dilediği gibi harcarken eşin ailesine göndermesini istememesi linç edildi.Ozellikle
Cocugu var diye linc edildi bir kisim uye tarafindan, bence cok haklisin bu konuda