- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.008
- Konu Sahibi bircocukannesi
Lise mezunu olunması bir zorunluluk olan yerde ilkokul mezunu olunmamis olabilir duyarı da kasılmasa mi artık?Ee o zaman öyle yazan üye varsa onu alıntılasaydınız.
Sizin alıntılayıp konuya girdiğiniz üye öyle bir şey yazmamış kiiiiii.
Madem öyle yazanları alıntılayın ki biz de aa evet haklı diyelim.
Üye yazmak yasak olabilir ama açıklayıcı olsun diye yazmak zorundayım Pampasın yorumunu alıntılayıp böyle diyemezsiniz diye girdiniz ya o öyle dememiş mesela o yorumda.
İlkokul terk diyerek ilkokul mezunlarına hakaret ediyorsunuz asıl siz,insan kendini her türlü geliştirebilir her şey okul değil, neden ben gibi ilkokul mezunlarını aşağılıyorsunuz siz diyerek konuya dalsaydım ben mesela.
Olur muydu olmazdı konumuz Türkçe ya da mezunluk değil
Evet ilk diğer kişi bu tarz bir şey yazmıştı ikinci defa benzer yorumu görünce buradan alintiladim. Cümle bu yani, farklılık yok ortada nesi söylenmemiş anlamadım. Alintiladigim ikinci kişi de benzer cümleyi yazmış mi yazmış.
İnsanlarda haksız yakaladığınız nokta var diye diğer şeylere dil uzatmak normal değil bu kadar basit. Madem herkes zaten ağzına geleni söylemiş ve bu normal, bunlar da benim düşüncelerim.
Konunun detaylarını bilmiyorum. Bildiğim tek şey bir kadına bu kafayla sen evli kalamazsın, ya da adam çocuğuna babalık yapmak zorunda değil cümlelerinin konuyla da alakalı olmadığı kadına da psikolojik şiddet içerdiği.
Kendinize gelince yok kaynim, gelinim, bilmem ne. Kadın çocuklu olarak evlendi diye yapılan yorumlar korkunç.
Cok mu adil sanki bu yorumlar? İkinci evliliği olduğunu bildiğiniz ve çocuğu da var diye bunu bir koz olarak kullanilan yorumlar bunlar. Konu hakkında fikir edinmek yerine dur surdan vurayım, konu sahibin davranışlarını incelerken bir bakın bakalım siz de benzerini ona yapiyor olmayın?
Lafım da valla bunu yaptığını düşünen kişilere. Alintilamam doğru ya da değil üzerine alınan alınsın.