Eşim haberim olmadan para göndermiş

Baslik sahibi, "şu anda yapmamis olmasi, ilerde de yapmayacagi anlamina gelmiyor" dedigine göre, pek öyle " bisi" olacak durum yok.
Var. Adam iyi niyetli gelmedi demişsiniz. ADamın bir suçu yokmuş. Gerçi sizinde yok. Kocasını anlamadan dinlemeden buraya malzeme yapanda suç

Var. Adam iyi niyetli gelmedi demişsiniz. ADamın bir suçu yokmuş. Gerçi sizinde yok. Kocasını anlamadan dinlemeden buraya malzeme yapanda suç
Bence kocasinin durumu acikliga kavusmadi. Yalnızca cok fazla hücum ettiginiz icin size laf yetistirmekten sıkıldı ve daha fazla olumsuz yorum yapmamaniz icin, "yeni ise giren kayinpederin maasinin oglunun hesabina yatip ordan da kayinpedere yakin oturan enisteye nakledilip ordan kayinpedere ulaştırılma" hikayesini uydurdu Hangi sirket, calisaninin maasini bir baskasinin hesabina yatirir ?

Baslik sahibi, konusunu böyle noktalamak istiyorsa saygi duyuyorum. Konu onun, koca onun.

Kocasına çekinmeden durduk yere o kadar laf sayan kadın bizden çekinip hikaye uydurdu öyle mi?

Peki. Oldu.

ne güzel ahkam kesmişsiniz hanımefendi.
evlilikte benim param senin paran hesabı yapsaydım tüm maaşımı giderlere harcamaz kendimi düşünürdüm dimi.
anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.
Gayet de senin paran benim param yapıyorsunuz. Daha fazla maaş aldığınız için her cümlenizden eşinizi ezdiğiniz de okunuyor ayrıca. Zaten onun aldığı maaş arabaya gidiyor benim maaşımla ailesine para göndermiş oluyor yazmanızdan senin benim mantığı güttüğünüz ortada. Sizin çocuğunuz sizin yanınızda ve bir çocuğun tüm masraflarını karşılamak epeyce bir para demek kaldı ki adamın aldığı arabaya ortaksınız ve kullanıyorsunuz da. Ne var yani ailesine bir miktar yardımda bulunsa.

En baştan konuşma yaptık demişsiniz konuşma yapmamışsınız siz kurallarınızı belirlemişsiniz. Benim oğluma bakılacak ama senin ailene para gönderilmeyecek asla müsaade etmiyorum diyip noktayı koymuşsunuz. Yazık eşiniz de kendisini ezdiren bir gariban olduğu için ailesine para gönderdiğini sizden gizlemek durumunda kalan biri pozisyonunda. Aile ya atılıp satılacak bir kurum değil insan istiyor ki bir şekilde elinden gelen desteği versin. Sizi perişan etmiyorsa böyle şeylerin konuşulması bile çok ayıp. Baskı yalanı doğurur her zaman. Maalesef ezik tiplerin hayır deme özelliği yoktur sizin kocanız da hayır diyemeyip baskıdan dolayı yalan söylemeyi seçenlerden.

Son düzenleme:
Gizli olmasınyanlış okmuş ama ihtiyaç sahibi iseler destek olabilir bence tabi öncelik ailesi olan eşi ve çocuklarına ama

bunca konuşup neden saçma bir sebeple konuyu kapatmaya çalışayım ki.
buna ne mecburiyetim var.
k.peder o bölgede tek çalışan ve emekli. sgk sı da yok. kayınpeder muhasebeciye oğlunun hesabını vermiş ozamanlar.
bu gece üşenmedim uyandım baktım banka hesabına. 2 işlemde de aynı miktar gelen ve çıkan var.
yani konu aydınlığa kavuştu.

bu arada kocasını darlayan herşeye müdahale eden biri değilim. temkinliyimdir. siz her ne kadar yapıştırmalar yapsanız da kişi kendini bilir benim için sorun yok. eğer öyle olsaydım bu konuyu çoktan açığa çıkarttıp farklı algılar oluşturabilirdim.

iyi yada kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Bence bu surekli oluyorsa baya sorun.. baya inek bulmuslar sagiyor olabilirler kocani.
Bekarken ki duzen devam etsin istiyorlar, kocanda somurulmeye tum maasini yedirmeye alismis ayni duzen gitsin istiyor olabilirler..
Ayrica o cocuk senin, senle evlenirken biliyordu cocugun sizle yasayacagini ki sende calisiyorsun. Cekirdek aile denen bir kavram var. Ee o zaman herkes butun maasini ailesine versin arada olur ama surekli olmamasi gereken birsey. Ayrica arkandan is cevirmrside baya seni kandirmak oluyor, kisaca rezalet bir durum aslina bakarsan

Tespitin dibini yapmissin

En başta kesin konustugunuz için eşiniz sizden saklamış olalbir ..Böyle basit durumlar için eşinizle aranızı bozmayın normal durumda mutlu iseniz ve cocgunuza gerçekten iyi davranıyorsa sizde. Biraz fadakarlik yapın..evet belki sizin paranızı göndermiş olalibir ama.insan evlendiği zaman senin paran benim param olmamalı zaten..yarın öbür gün çocuğunuzu okutmak ve ya evlendirmek istiyeceksiniz eşiniz de calsitigi paradan verecek benim paran diye ayri koysa iyi olmaz..

Ben size hak verdim ama 2. Evlilik için fazla fedakarlık yapmışsınız. Adamı kendi evinize getirmişsiniz büyün maaşınızı eve harcıyorsunuz falan. Ben 2. Evliliğimi düşünsem maaşı benden çok olsun, evi arabası olsun isterdim.
Hele evladınızla onun anne babasının kıyaslanması çok saçma. 15 yaşındaki çocuğun masrafını elbette annesi babası hatta anne babanın diğer eşleri karşılamak zorunda. Size tavsiyem 3-5 kenara atın eşinizin bilmediği.(üst düzey dolandırıldım çocuklarımın babası tarafından)

Dün eşime yilbasindan sonraki zam durumuna göre babama kredi çekip para göndereceğim dedim. Bakın sormadim, dedim.
Siz o evde ortak yaşamıyor musunuz ama? Sizin hayatınız tabii ki de istediğiniz gibi yaşarsınız ama yorum hakkim olduğu için yapmak istedim kredi cekip yollamayi bile sormadan yapmak bana göre gelmedi. Sonucta kredi dediğiniz yüksek bir meblağdir ve bunun ödemesi de tabii ki de aile ekonomisine yansır.

Evet evet ayni evde yasayan cocukla anne babasi kiyas edilmis.. millet neyin kafasini yasiyorsa diyelim ki kadinin kedisi kopegi vardi cocugu yoktu ayni yorumu yapacaklar miydi malum kedimiz kopegimizde evlat gibi ya hani

Surekli evlenmis cocugundan para isteyen anne baba dusuncesizdir net!

Buarada senin kredi cekicem babama vericem filan demen cok
Sacma.. cocuk oyuncagi mi ne bu inatlasma.. evlilik bu degil, olmamali..

Son düzenleme:
sizin eşinizin olayı extrem bir olay.adamın size neler yaptığını çoğu üye bile.konu sahibiyle özdeşleştirmeyin kendinizi.konu sahibinin çocuğuna yeni eşi bakmak zorunda oluyor da eş neden ailesine yardım edemiyor?anne babalar evlenince çöpe mi atılıyor da yerine kan bağı bile olmayan çocuk konuluyor?gayet de hem ailesine yardı edebilir hem de üvey oğluna bakabilir.neden fedakarlık yapmış oluyor konu sahibi?bilerek seçmiş eşini.daha zenginini seçseydi o zaman evimde oturuyor benim maaşım daha fazla vs diyecekse.

Aynen evlendiği için kan bağı olduğu insanları bir kenara atacak. Eşinin oğluna yapmak zorunda

Bekar adam 15 yaşındaki çocuğa babalık etmeyi kabul etmiş, kendi öz babası çocuğa nafaka bile vermiyorken.
Manevi açıdan da iyi olduğunu söylemiş. Bunun kıymeti bilinmeli.

Kese ayırmak, senin-benim param hesabı yapmak çok kötü bir şey. Kadın çalışsın ya da çalışmasın, çok kazansın veya az kazansın, bir evlilikte bu hesaplar yapılıyor ise o evlilik sağlıklı yürümez.

Adam size yalan söylemiş çünkü adamı tehdit etmişsiniz. Evleniyoruz diye ailelerimizi çöpe atmıyoruz. Sizin bilmedğiniz ihtiyaçları olabilir,tüm kardeşler düzenli olarak para veriyor olabilir. Bu durumlara neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz ki? Hani deseniz ki açız açıktayız,kocam ailesine parayı veriyor eve tek kuruşu geçmiyor,haklısınız derim. Ama şu durumda haksızsınız. Eşinizi darlamaya devam ettiğiniz sürece de eşiniz size yalan söylemeye devam edecektir

Ben artık yoğurdu üflerim
Başından demiş ama kadın o da kabul etmiş. Evlat evin bireyi yediği içtiği ihtiyacı söze bile dökülmemeli. Anne baba bir gömlek dışarısı ihtiyacı da yok diyor kadın. Bazı anne babalar özellikle bir evlat belirleyip sömürüyor maalesef. Bendeki mahkukatta herşeye tek kendi koşardı ama benim param varken
Ben sanırım artık hiç kimseyle maaşımı paylaşamam.

Bir gömlek içeri veya dışarı. Cidden beni ilgilendirmez.
Eşimin eski eşi nafaka bile vermiyorken oğlunun tüm ihtiyaçları ev hanesinden karşılaşıyorken ki kazık kadar ergen öyle bir bez bi mama değildir ihtiyacı, eşim ailene 1 kuruş gönderemezsin derse ve haksız yerw beni orada burada itham ederse cidden çirkinleşirim.
Birisi de üvey babalar karşılamak zorunda demiş. Evet evlenmeyi kabul ettiyse yapmak gerekli. Ama eşim ÖZ anne babama para vermemi sıkıntı ederse ÜVEY oğluma zırnık harcamam. Gerçi konu sahibi aynı evde yaşamalarına rağmen adamın maddi manevi 0 hakkı geçtiğini garip bir kafayla savunuyor ilginç.

Tabi evlat yani parçam. Onunla ilgili hiçbir kimse birşey diyemez. Ama annem baban biraz dış
15 yaşında çocukla, kazık! Kadar sömürgen ana babayı bir tutmanız aşırı ilginç gerçekten biri anneye babaya muhtaç reşit olmamış çocuk diğeri evi barkı olup eli ayağı tutan kaç yaşında insanlar. zaten yüreği olaymışta başta tamam aileme harcamam demeseymiş kadının kurulu evine çökmeseymiş. Ha bir de adam zaten yan çizmiş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…