Eşim haberim olmadan para göndermiş

Tabi evlat yani parçam. Onunla ilgili hiçbir kimse birşey diyemez. Ama annem baban biraz dış

15 yaşında çocukla, kazık! Kadar sömürgen ana babayı bir tutmanız aşırı ilginç gerçekten 😧 biri anneye babaya muhtaç reşit olmamış çocuk diğeri evi barkı olup eli ayağı tutan kaç yaşında insanlar. zaten yüreği olaymışta başta tamam aileme harcamam demeseymiş kadının kurulu evine çökmeseymiş. Ha bir de adam zaten yan çizmiş bile 🤣🤣🤣
Burda bu atip tutanlarin kocalari para yollasa ailesine ihtiyaclari olmadigi halde emin ol 5 kuruslarini alamaz kimse😐😂burda bi hayirsever olmuslar😐 evde yasayan cocukla nasil aile bir tutuluyor cidden anlamsiz. Kaldi ki diyorum hediye alinir verilir arada ihtiyac halinde verilir ama surekli her ay para istemek cok sacma.. baya yuzsuzluk..birde 15 yasindaki cocuk kazik kadar olmuyor, emin ol kendi cocuklari o yasa gelince biri kazik kadar dese alinip kuserler😐😂

Bende sizin gibi “musade etmem” gibi tepki veren birine kime para gonderdigimi soylemem cunku siz kim oluyorsunuz musade etmiyorsunuz. Oglunuza hic bir sey yapmiyor mu mesela bu adam hic bir sey yapmiyor mu cebine hic harclik koymuyor mu? Boyle babasina ne gonderdi diye kovalaya kovalaya aile mi olur? Rizkinizdan kesip gondermiyorsa sizin oglunuza verdiginize o karisamaz onunda anasina babasina verdigine siz karisamazsiniz. Eminim siz de kendi oglunuza para gonderiyorsunuz degil mi? Simdi adam gelip cok gonderdin dese “hayirdir?” Demez misiniz dersiniz ama adam ailesine yapinca mi suc? Sacma

Ha bir de yorumlarda kendi kocalari yapsa tepki gosterir diyenler nasil bir yerde yetistiniz de herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz. Bildiginiz bu ben ogluma gonderirim ama o babama gonderemez muhabbeti cok ucuz bir muhabbet. Esim ailesine gonderirken bana sormasina gerek yok ben hatirlatirim ustune. Tatile gideriz bir kurus cikarttirmam cebinden ha benim anneme de o cikarttirmaz yer icer gezeriz. Bana aciklayacakta babasina gonderdigi iki kurus parayi oyle mi? Yani aile neyse okulda mokulda da mi gorup ogrenmiyorsunuz bazi seyleri bilmiyorun

Ha bir de yorumlarda kendi kocalari yapsa tepki gosterir diyenler nasil bir yerde yetistiniz de herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz. Bildiginiz bu ben ogluma gonderirim ama o babama gonderemez muhabbeti cok ucuz bir muhabbet. Esim ailesine gonderirken bana sormasina gerek yok ben hatirlatirim ustune. Tatile gideriz bir kurus cikarttirmam cebinden ha benim anneme de o cikarttirmaz yer icer gezeriz. Bana aciklayacakta babasina gonderdigi iki kurus parayi oyle mi? Yani aile neyse okulda mokulda da mi gorup ogrenmiyorsunuz bazi seyleri bilmiyorun
okulda ne ogrenmek gerekiyor😐😂somurulmeyi mi😐😂
Beraber gezmek tatil bunlar baska seyler, kimse boyle zamanlarda elini attirmaz karsidakine.. ama her ay annenler para istesin sende yolla bakalim.. ya da tam tersi.. yani bir zaman sonra insan kendi evinin ihtiyacina yetemez oyle…

Hani bazen burda cocuk konusu oluyor ve aileler cocuklarini kendilerine bakmak icin yapmasin deniyor ya.. bazi aileler cidden cocuklarini bir gelir kapisi gibi goruyor. Herkesin ailesi bir degil.. ha konu sahibininde hatali oldugu yerler var nihayetinde kocasi cocugu degil ama is cok cirkin bir yete gitmis.. araya yalan girmis gereksiz yere hemde..kredi cekip babama vericem demis o da yanlis yani🙄

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız ki. Birinin ailesine düzenli olarak para göndermesi ile ailesine tatilde para harcatmaması apayrı olay. Ben anneme bulaşık makinesi de aldım çamaşır makinesi de aldım. Boşandığım salak da alırdı birşey demezdim. Ama kel alaka durumlarda hemen para veren o olurdu. Gelgelelim aynı evde yaşadığın evlatla 15 yaş anne babaya muhtaç yani ayrı evi barkı geliri olan anne babayı aynı kefeye koymak ne kadar mantıklı. Ha evlatta büyüse okusa eli iş tutsa evi barkı ayrı olsa düzenli olarak para yollanması saçma ki. Hadi yolladın eşine söyleyebilmelisin konu bu

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız ki. Birinin ailesine düzenli olarak para göndermesi ile ailesine tatilde para harcatmaması apayrı olay. Ben anneme bulaşık makinesi de aldım çamaşır makinesi de aldım. Boşandığım salak da alırdı birşey demezdim. Ama kel alaka durumlarda hemen para veren o olurdu. Gelgelelim aynı evde yaşadığın evlatla 15 yaş anne babaya muhtaç yani ayrı evi barkı geliri olan anne babayı aynı kefeye koymak ne kadar mantıklı. Ha evlatta büyüse okusa eli iş tutsa evi barkı ayrı olsa düzenli olarak para yollanması saçma ki. Hadi yolladın eşine söyleyebilmelisin konu bu

Olayi yanlis anlamadim. Zaten iki kurus gondermeyen tatile hic cikartmas anlaminda dedim. Tabiki 15 yasinda biri ile yasli ana baba ayni degil ama calisiyor diye de para gondermemek bence dogru degil. Belki adam 75 yasinda hala zar zor ise gidiyor calismak zorunda oldugu icin. Kaldi ki 15 yasinda cocukta adamin degil kadinin cocugu ama kendi cocugu icin fazladan bir butce ayirmamis cocuga ortak butceden gidiyor. Babaya giden 3-5 kurusun hesabinin yapilmasini da dogru bulmuyorum. Adamin cocugu olsa konu sahibinin ona gonderecegi de kesin degil. Bana boyle seyler gercekten bencillik gibi geliyor ve dedigim gibi bu kadar para muhabbetini aile icinde cok ucuz buluyorum. Haklisiniz esine soylemeliydi ama esi belki sizin gibi hediyelere anlayisli biri olsa soylerdi. Basindan ben asla kabul etmem diyen birine soylemek kolay degil. 15 yasinda erkek
Cocuguna da bakmak kolay degil insan anasina babasina da bakar yani. Benim gorusum bu sizinkine de saygi duyuyorum:) bu arada bende esimde ailelerimize her ay olmasa da gonderiyoruz kenarlarinda dursun diye bir sey alirlar almasalarda yaslilar dursun kendilerini guvende hissedeler diye. Ananem istese ona bile gonderirim bu arada dedigim gibi kendi sofralarindan eksilMiyorsa durumlari varsa problem olmamali

Ben artık yoğurdu üflerim 😬
Başından demiş ama kadın o da kabul etmiş. Evlat evin bireyi yediği içtiği ihtiyacı söze bile dökülmemeli. Anne baba bir gömlek dışarısı ihtiyacı da yok diyor kadın. Bazı anne babalar özellikle bir evlat belirleyip sömürüyor maalesef. Bendeki mahkukatta herşeye tek kendi koşardı ama benim param varken 😬
Ben sanırım artık hiç kimseyle maaşımı paylaşamam.
dediğim gibi sizin olaylarınız bambaşka.paylaşmayın maaşınızı kimseyle zaten anca evladınızı okutursunuz herşey çok pahalı.ama konu sahibi doğruları söylemiyor bence.konu sahibinin eşi de sömürülmüyor ailesi tarafından.adam geç evlenmiş bekarken aile evinde yaşıyorsa elbette katkısı olacak fazlasıyla.ben olayı bunca yıl yaşanmışlık tecrübemle şöyle anladım.konu sahibinin eşi hiç evlenmemiş ya geride ex eş yok çocuk yok yani çöpsüz üzüm.kolayca yönetirim adamı dedi.ailesiyle de iletişimini kısıtlarım dedi.ben ve çocuğum mutlu mesut yaşarız dedi.adamın henüz bir çocuğu yok.yani evdeki çocuk kendi çocuğunun abisi falan da değil.neden ailesini silsin de sadece o çocuğa baksın?ben aileme maddi yardım yapmayı sömürülmek olarak görmem .sömürmek bambaşka.gereksiz şeyler istemektir onu kimse yapmasın zaten.konu sahibini zerre haklı bulmadm.fikrim de değişmez.

Burda bu atip tutanlarin kocalari para yollasa ailesine ihtiyaclari olmadigi halde emin ol 5 kuruslarini alamaz kimse😐😂burda bi hayirsever olmuslar😐 evde yasayan cocukla nasil aile bir tutuluyor cidden anlamsiz. Kaldi ki diyorum hediye alinir verilir arada ihtiyac halinde verilir ama surekli her ay para istemek cok sacma.. baya yuzsuzluk..birde 15 yasindaki cocuk kazik kadar olmuyor, emin ol kendi cocuklari o yasa gelince biri kazik kadar dese alinip kuserler😐😂
Arkamdan atıp tutma toticim. Beni alıntıla

okulda ne ogrenmek gerekiyor😐😂somurulmeyi mi😐😂
Beraber gezmek tatil bunlar baska seyler, kimse boyle zamanlarda elini attirmaz karsidakine.. ama her ay annenler para istesin sende yolla bakalim.. ya da tam tersi.. yani bir zaman sonra insan kendi evinin ihtiyacina yetemez oyle…

Hani bazen burda cocuk konusu oluyor ve aileler cocuklarini kendilerine bakmak icin yapmasin deniyor ya.. bazi aileler cidden cocuklarini bir gelir kapisi gibi goruyor. Herkesin ailesi bir degil.. ha konu sahibininde hatali oldugu yerler var nihayetinde kocasi cocugu degil ama is cok cirkin bir yete gitmis.. araya yalan girmis gereksiz yere hemde..kredi cekip babama vericem demis o da yanlis yani🙄
Annemin her ay istemesinr gerek yok ihtiyaci olsa ben her ay ona da esimin ailesine de gonderirim seslerinden anlamam yeterli. Boyle gordum boyle buyudum ben buyurken benim ailemde kendi ailesi arasinda para konusmaz herkes herkese destek olurdu. O yuzden bana gonder bakalim kendi annene yazmaniz falan abes. Ben zaten yazimda kendi riziklarindan eksilmiyorsa dedim yani kendi durumlari yoksa tabiki bogazlarindan kesmeyecekler ama durumlari varsa her ay para gondermemin nesi yanlis? Ben bir yasin uzerinde calisan insanlara kiyamiyorum teyzeler dayilar sokakta is ariyor agir isler yapiyor biz kozadan cikmadik tabiki annemin babamin her ihtiyacini gorurum. Onlarin ihtiyacini gorecek maddi durumum yine onlarin sayesinde var cunku okudum meslek edindim. Konu sahibinin kendi ogluna verileni saymazken diger eve gideni saymasi bence ac gozluluk. Hep bana hep bana olmaz insanlar birbirine hosgorulu oldugunda yasam guzellesir. Kocami ailesine yardim ederken benden saklayacak durumda birakmam benim de gorusum budur. Size saygi duyuyorum

Gelgelelim aynı evde yaşadığın evlatla 15 yaş anne babaya muhtaç yani ayrı evi barkı geliri olan anne babayı aynı kefeye koymak ne kadar mantıklı.
Sende olayı çok yanlış anladın bence. Benim demek istediğim adam kendinin bile olmayan çocuğa yağdırırken anne babasına para göndermek için icazet alma hakkının bile olmaması. Yağdırmak derken aynı evdeler. Bütçeler ortak. Adamın rızkı da çocuğun boğazından geçiyor. Öz babası tek kuruş vermezken. Ama adam 1 kere anne babasına pada gönderdi. Kpnu sahibi burada herkese malzeme etti kocasını. Üstelij adam para bile göndermemiş aslında.
Kazık kadar deme sebebim ihtiyaç açısındandı. Yani okul kurs dershane vs derken 15 yaşında birinin masrafı bence çok olur.

Annemin her ay istemesinr gerek yok ihtiyaci olsa ben her ay ona da esimin ailesine de gonderirim seslerinden anlamam yeterli. Boyle gordum boyle buyudum ben buyurken benim ailemde kendi ailesi arasinda para konusmaz herkes herkese destek olurdu. O yuzden bana gonder bakalim kendi annene yazmaniz falan abes. Ben zaten yazimda kendi riziklarindan eksilmiyorsa dedim yani kendi durumlari yoksa tabiki bogazlarindan kesmeyecekler ama durumlari varsa her ay para gondermemin nesi yanlis? Ben bir yasin uzerinde calisan insanlara kiyamiyorum teyzeler dayilar sokakta is ariyor agir isler yapiyor biz kozadan cikmadik tabiki annemin babamin her ihtiyacini gorurum. Onlarin ihtiyacini gorecek maddi durumum yine onlarin sayesinde var cunku okudum meslek edindim. Konu sahibinin kendi ogluna verileni saymazken diger eve gideni saymasi bence ac gozluluk. Hep bana hep bana olmaz insanlar birbirine hosgorulu oldugunda yasam guzellesir. Kocami ailesine yardim ederken benden saklayacak durumda birakmam benim de gorusum budur. Size saygi duyuyorum
apartmanımda bir teyze var 7 8 civarı çocuğu dışarda var 1 de evde.maaşı yetmeyince demiş ki bana ayda 50 şer 100 er gönderseniz evlatlarım.ne olmuş biliyor musun?hiçbiri göndermemiş.gözleri dolu dolu anlattı.aynılarını yaşasınlar dedi.bir anneye bu yapılır mı peki?

Ama evin bir nufusu cocugu eger erkeginde cocugu olsaydi ayni seyi soylerdim. Olay aslinda durumu
Olup olmamasi degil dusuncesiz insanlar.. almadan vermek Allaha mahsus birsey.. ben insanlari biktirmamak gerektigi dusuncesindeyim her zaman

X