- Emoji Skoru
- 54
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Kehribartesbih
-
Ben adama birşey yapmadım. Aksine son derece sabırlı, anlayışlı ve olgun bir insanımdır. Bu tartışma benim sabrımın tükendiği noktada gerçekleşti.Allah aşkına, bu adamlara ne yapıyorsunuzki, bu hale geliyorlar...Gerçekten artık bayanlar tutsunlar şu çenelerini...nedir yani bardağı yere atmak vs. yakışıyormu bu hareketler. hiç olgunluk yok insanlarda, ama evleniyorlar. bir taraf sinirliyken diğeri susmasını, bilmeli...sinirler geçince problem neyse konuşmalı...eminimki kavga sebebiniz incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebeptir.
Illa eski konularımı görmek istiyorsanız özelden yazayım. Zaten sadece bir konu var o da bahsi geçen ev mevzuu. Evet o da sürekli olarak burayı takip ediyor.Şifrenizi de mi biliyor ayrıca girip ne yazıyorsunuz diye mi bakacak yani sürekli anlamadım. Ben olsam o evde 1 dk durmazdım ne olursa olsun
Ben adama birşey yapmadım. Aksine son derece sabırlı, anlayışlı ve olgun bir insanımdır. Bu tartışma benim sabrımın tükendiği noktada gerçekleşti.
Teşekkür ederim yardımınız için.kuzum ozaman şöyle birşey yap istersen. kadının yasal hakları daha çok. boşanmadan bile nafaka bağlatabiliyorsun kendine. evden bir yere ayrılma. çok istiyorsan sen git de. maddiyatın yoksa baroya git. ücretsiz avukat tut. hemen nafaka talebinde bulun. sonrasını avukat sana anlatır.
Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...
Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.
Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
Şuan ne yapmayı planlıyorsunuz. Eşinizin işten gelmesine az kalmış olabilir. Saat 4 e geliyor. Mektuba ne yazdınız kısaca anlatır musınzBütün gece oturdum ve düşündüm arkadaşlar. Bu evi ailesi krediyle aldı ama biz ödüyoruz. Sanırım biraz da bu yüzden tartışma alevlendi. Kendimi ait hissedemedim. Oturdum masa başına sabah okuması için mektup yazdım. Giderken almış. Şimdiye okumuştur ama cevap yazmadı ben de sormadım. Biliyorum şu an çok pişman ama bu defa kolay olmayacak. Onu affedip sineye çekmeyeceğim. Mecbur gelecek, mecbur sürünecek yoksa sırf inat ugruna o kocayı boşarım. Şu andaki düşüncelerim bunlar işte.
Sizin evliliğiniz siz sabrettiğiniz sürece bir şeyleri kapattığınız sürece yürüyor bizimki gibi ama bir yerde de insan patlayınca sonuç ortada işte! Bence kaybetme korkusu olsun kocanızı siz daha iyi tanıyorsunuz ben zamanında çok alttan almışım diye kendimi suçluyorum hala...Ben adama birşey yapmadım. Aksine son derece sabırlı, anlayışlı ve olgun bir insanımdır. Bu tartışma benim sabrımın tükendiği noktada gerçekleşti.
Doğru diyorsunuz ben iyiysem herşey iyi değilsem herşey kötü.Sizin evliliğiniz siz sabrettiğiniz sürece bir şeyleri kapattığınız sürece yürüyor bizimki gibi ama bir yerde de insan patlayınca sonuç ortada işte! Bence kaybetme korkusu olsun kocanızı siz daha iyi tanıyorsunuz ben zamanında çok alttan almışım diye kendimi suçluyorum hala...
Ben hava almaya çıktım hâlâ düşünüyorum ne yapacağımı.Şuan ne yapmayı planlıyorsunuz. Eşinizin işten gelmesine az kalmış olabilir. Saat 4 e geliyor. Mektuba ne yazdınız kısaca anlatır musınz
Herşeyin hayırlısı olur inşallah. Mektuba ne yazdınız acaba eşiniz hiç msj attı mi aradı mıBen hava almaya çıktım hâlâ düşünüyorum ne yapacağımı.
Ben hava almaya çıktım hâlâ düşünüyorum ne yapacağımı.
Dejavu,her mesajında en az bir kere"anlamadım"diyorsun ya,bitiyorum:))Şifrenizi de mi biliyor ayrıca girip ne yazıyorsunuz diye mi bakacak yani sürekli anlamadım. Ben olsam o evde 1 dk durmazdım ne olursa olsun
Ayni durumu bende yasadim. Ama kavgalarimzda ben cok uste gittim sinirden sacma sapan davranislar yaptim gidicem falan ddm. Esimde sinirle git dedi bende valizimi topladim sonea sinirle soyledigini belirtti kaldim. Her tartismamizda valizimi topladim ama gidemedim. Sonra bu beni umursamamaya basladi nasil olsa gidemiyorum ya gozunu de korkutamadim ailemede aciklayamadim. Üzülürler veya baristirirlar diye. Suan esimle aram duzeldi aileme yeni acikladim arkamda durdular. Sende olay tazeyken ailene acikla inan yoksa bu erkekler yüz buluyorlar nasil olsa gidemez bahanesiyle yüzsuzlediyorlar. Bosan demiyorum ama ailenin yanina kafa dinlemeye git. Birax ozlesin seniArkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...
Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.
Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?