- 1 Nisan 2018
- 52
- 35
- 38
- 28
- Konu Sahibi Kehribartesbih
Bi köşede birikmiş paranız bulunsun böyle insanlar tekrar edebilir. Parayı alır en azından bi otele gidersinz kendinizi baglamayin lütfen çokta yüz vermeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ders alsın diye davrandıkça siz zor duruma düşüyorsunuz sanki, otelde kaç gün kalacaksınız adamın aklı başına gelene kadar desem o da bir ihtimal.Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...
Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.
Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
Kızgınlıkla olmuş olabilir,bence otur evinde gitmek isteyen gider de kızgınlıkla yaptım özür dilerim de tatlıya bağla olayı canım.Hemen pes etmek olmaz ki,sonr ailelerimiz bizim yüzümüzden üzüntüden hasta olabiliyor.Evinden çıkma,kimseye dert yanma otur evinde benceArkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...
Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.
Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
Yarın bu evde görmeyeyim seni ne demek ya sinirlerim oynadı yine. Niye evleniyo bu insanlar anlamıyorum.. Çalmayın vaktimizi, hayallerimizi. Oturup dua ediyoruz bir de bu adamlar için. Ne yap et, yarın evde olma. Bir arkadaşına gidebilirsin önce. Ama evde durmaArkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.
Şaka mısınız adam evden kovmuş kadını neler yapmış kadın neden özür dileyecekmiş!! Bu nasıl bir mantık Allah aşkına.Kızgınlıkla olmuş olabilir,bence otur evinde gitmek isteyen gider de kızgınlıkla yaptım özür dilerim de tatlıya bağla olayı canım.Hemen pes etmek olmaz ki,sonr ailelerimiz bizim yüzümüzden üzüntüden hasta olabiliyor.Evinden çıkma,kimseye dert yanma otur evinde bence
Peki ev esin maasiyla aliniyorsa kimin oluyorEşimle sorunum yok,
Ama şu halde bile derim, sorun yaşarsak ev araba benim, çocuklar da benim. Bak sana kıyıp daha nafaka da istemiyorum kıymetimi bil ona göre diye.
@1Sen e katılıyorum, başka bir tehlike yoksa kadın evi böyle bir sebeple terk etmemeli. Ev adamın değil ortak. Adamın da gidecek yeri yoksa boşanma gerçekleşene kadar evde kalma hakkı vardır elbette. Ama eşini görmek istemeyen kendi gider.
Peki ev esin maasiyla aliniyorsa kimin oluyor
Ben de esimle bazen bu konulari konusurumda bazen sakayla ben daha cok oduyorum bu ev benim der.bazen de ciddi ciddi satar parasini paylasiriz der.bos muhabbet bizimki.benim boşanma kriterlerim bunlar :)
başkasını bilemem.
ama senin sorduğun durumda kadının maaşı ne yapılmış?
ya da kadın çalışmıyorsa kadının yaptığı ev işine karşılık maddi karşılığı ödenmiş mi?
kısaca kadının ayrı birikimi varsa herkes kendi birikimini alıp gitsin.
Ama çocuk varsa yaşanan ev çocuğa bakacak ebeveynde kalmalı.
Ben de esimle bazen bu konulari konusurumda bazen sakayla ben daha cok oduyorum bu ev benim der.bazen de ciddi ciddi satar parasini paylasiriz der.bos muhabbet bizimki.