• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evden kovdu!

Bi köşede birikmiş paranız bulunsun böyle insanlar tekrar edebilir. Parayı alır en azından bi otele gidersinz kendinizi baglamayin lütfen çokta yüz vermeyin

Neden siz gidiyormuşsunuz onu anlamadım ? O anlık sinirle söyledi diyorsunuz da siniri pek geçmemiş olacak ki yarın seni evde görmeyeyim gibi bir cümle kurmuş eşiniz. Siz de burnu sürtsün istiyorsunuz doğru mu anladım ? Peki neden ? Kendinize neden bu eziyeti yapacaksınız ki ? Siz kaçacaksınız onun kovalamasını mı bekleyeceksiniz gerçekten ? Yapmayın gözünüzü seveyim. İnatlaşmadan konuşmayı deneyin önce... Söylediği şeyin ne kadar ciddi olduğunun ve nelere yol açabileceğinin farkında mı eşiniz acaba ? Bunu hatırlatmanızı öneririm...

Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.

Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...

Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.

Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
Ders alsın diye davrandıkça siz zor duruma düşüyorsunuz sanki, otelde kaç gün kalacaksınız adamın aklı başına gelene kadar desem o da bir ihtimal.
Ortam gerilince karşılıklı çenemizi tutmayı fevri hareketler yapmamayı öğrenmekte fayda var, keskin sirke küpüne zarar. Tartışma ortamından uzaklaşın uçlara varacak keskin hareketler de yapmayın, bu Arada eşiniz sizi gözden çıkardı mı çok ters davranmış yani.
Son olarak çamura yayma taktiğini deneyin ben gitmiyorum bir yere çok istiyorsan sen git dersiniz

Ne yapmayı düşünüyorsun son durum nedir canım hakkinda hayırlısı olsun
Bence sen gideceğine kocan defolup gitsin o evden neticede ortak mülk :KK12:

Benzer şeyleri yaşamış biri olarak bu tip adamların ağır benamus olduğunu söyleyebilirim.
Her fırsatta aynı şeyleri tekrarlayacak. Hele de senin gidemeyeceğini düşüneceği için seni sürekli bununla tehdit edecek.
Çek git otursun g.tünün üstüne. Kapak olsun,afallasın aslında bir b.k olmadığını anlasın.

Hiç kimsenin olmadığını bildiği bir yerde seni evden kovuyorsa gitmemeniz hata.
Belli ki çocuğunuz yok, ben olsam pılımı pırtımı toplar giderdim evden.
Burnu sürter bu şekilde, bir kaybetme korkusu yaşar.

Ama ne yaptınız merak ettim doğrusu.

Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...

Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.

Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?
Kızgınlıkla olmuş olabilir,bence otur evinde gitmek isteyen gider de kızgınlıkla yaptım özür dilerim de tatlıya bağla olayı canım.Hemen pes etmek olmaz ki,sonr ailelerimiz bizim yüzümüzden üzüntüden hasta olabiliyor.Evinden çıkma,kimseye dert yanma otur evinde bence

Ben niye evden gidiyim ki deli miyim o gitsin. Kapının göbeğini değiştirin. Asla almayın içeri.kiyagetlerini de bir bavula koyup kapıya koyun. Bir-ac ekmek yiyecek biseyler alıp birkaç gün evden çıkmayın.size tavsiyem asla gitmeyin

Yarın bu evde görmeyeyim seni ne demek ya sinirlerim oynadı yine. Niye evleniyo bu insanlar anlamıyorum.. Çalmayın vaktimizi, hayallerimizi. Oturup dua ediyoruz bir de bu adamlar için. Ne yap et, yarın evde olma. Bir arkadaşına gidebilirsin önce. Ama evde durma

Arkadaşlar konu devamına güncelleme yaptım. Ilgi ve alakanızdan, yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar diliyorum .

Ya kusura bakmayin ama ben erkegin kadini evden kovmasini anlamiyorum ve çok yanlis buluyorum. Bir evden kadin gitmez. Gitmek gerekiyorsa erkek gider. Ama yine de sonunda anlasmaniza sevindim. Umarim bi daha tekrari olmaz. Sevgiler

Kızgınlıkla olmuş olabilir,bence otur evinde gitmek isteyen gider de kızgınlıkla yaptım özür dilerim de tatlıya bağla olayı canım.Hemen pes etmek olmaz ki,sonr ailelerimiz bizim yüzümüzden üzüntüden hasta olabiliyor.Evinden çıkma,kimseye dert yanma otur evinde bence
Şaka mısınız adam evden kovmuş kadını neler yapmış kadın neden özür dileyecekmiş!! Bu nasıl bir mantık Allah aşkına.

Eşimle sorunum yok,
Ama şu halde bile derim, sorun yaşarsak ev araba benim, çocuklar da benim. Bak sana kıyıp daha nafaka da istemiyorum kıymetimi bil ona göre diye.

@1Sen e katılıyorum, başka bir tehlike yoksa kadın evi böyle bir sebeple terk etmemeli. Ev adamın değil ortak. Adamın da gidecek yeri yoksa boşanma gerçekleşene kadar evde kalma hakkı vardır elbette. Ama eşini görmek istemeyen kendi gider.
Peki ev esin maasiyla aliniyorsa kimin oluyor

Peki ev esin maasiyla aliniyorsa kimin oluyor

benim boşanma kriterlerim bunlar :)
başkasını bilemem.

ama senin sorduğun durumda kadının maaşı ne yapılmış?
ya da kadın çalışmıyorsa kadının yaptığı ev işine karşılık maddi karşılığı ödenmiş mi?
kısaca kadının ayrı birikimi varsa herkes kendi birikimini alıp gitsin.
Ama çocuk varsa yaşanan ev çocuğa bakacak ebeveynde kalmalı.

benim boşanma kriterlerim bunlar :)
başkasını bilemem.

ama senin sorduğun durumda kadının maaşı ne yapılmış?
ya da kadın çalışmıyorsa kadının yaptığı ev işine karşılık maddi karşılığı ödenmiş mi?
kısaca kadının ayrı birikimi varsa herkes kendi birikimini alıp gitsin.
Ama çocuk varsa yaşanan ev çocuğa bakacak ebeveynde kalmalı.
Ben de esimle bazen bu konulari konusurumda bazen sakayla ben daha cok oduyorum bu ev benim der.bazen de ciddi ciddi satar parasini paylasiriz der.bos muhabbet bizimki.

Ben de esimle bazen bu konulari konusurumda bazen sakayla ben daha cok oduyorum bu ev benim der.bazen de ciddi ciddi satar parasini paylasiriz der.bos muhabbet bizimki.

aha meydanı boş bulmuş koca.

ben kendim diyorum işte, çocuklar ev araba benim, kim ödediyse ödedi.
maaşın da senin, senden nafaka istemiyorum, gönlünce yeni bir evlilik yapıp baştan başlayabilirsin :) ama evlilik süresince edinilen her şey benim, çünkü sonuçta ben de onları çocuklar için kullanacağım. bir de koca nafaka ödemiş ödememiş her ay onunla uğraşamam değil mi.

Back