• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evden kovdu!

Kehribartesbih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
40
54
3
34
Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.

Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...

Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.

Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?

Güncelleme:
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana vakit ayırıp derdime ortak oldunuz. Eşim geldi eve, konuşmak istemedim mutfağa gittim kapıyı da kapattım. Peşimden geldi konuşmayacak mısın küs müsün dedi. Ben de evet konuşmak istemiyorum seninle sen beni bizim evimizden kovdun dedim. Bir anlık sinirle söyledim çok özürdilerim bir daha asla öyle bir laf etmeyeceğim dedi. Bir gün gerçekten gidersem anlarsın dedim. İst seyahati , pegasus u aradım ben gitmeyeceğini biliyordum ama affet o sözüm çok yanlıştı asla tekrarı olmayacak dedi. Baya konuştuk anlayacağınız ve söz verdi. Inşallah bir daha yaşanmaz ve sözünde durur. Kırgın ama huzurluyum.

Çook öpüyorum sizleri herşey için sağolun:KK36:

Son düzenleme:
Neyin başında çıktı bu kavga? Birbirinizi gündelik şeylerde idare edeceksiniz yoksa sonu boşanma. Çift var domates almadı diye kavga eder, çift var balkonda domatws serası yapar. En iyi hayatı yaşamak için evliysen eşinle şekilleneceksin başka yolu yok.

Bu bana denmiş olsa dönmemek üzere giderdim tartışmada söylenecek şey var söylenmeyecek şey var. Eşiniz kavgada söylemiş aradan saat geçmiş yatakta yine döndüğümde seni evde görmeyeyim demiş. Onca surede anlık öfke gecerdi bence. Eşiniz bu konuda kararlı. Ayrıca sizi görmek istemiyorsa ve gidecek yeriniz yoksa o cıksın gitsin siz neden gidiyormuşsunuz orası sizin de eviniz

Komşuya gittiğinizi bilmediği halde aramamış, üstüne üstlük yarın eve gelme demiş.
Bu işin şakası ya da ders vermecesi pek kalmamış.
Kendinize güveniyorsanız kalkışın ama güvenmiyorsanız böyle laflar etmeyin.
Siz söylediğinizin arkasında durmadıkça daha beter olur.
Sinirle söylediğinden eminseniz gün içinde ayrılık kararımızın dönüşü olmayacak madem ayrılıyoruz evi sen terk et diye mesaj atın.
Eve gelmezse sözünüzün arkasında durun.

Neyin başında çıktı bu kavga? Birbirinizi gündelik şeylerde idare edeceksiniz yoksa sonu boşanma. Çift var domates almadı diye kavga eder, çift var balkonda domatws serası yapar. En iyi hayatı yaşamak için evliysen eşinle şekilleneceksin başka yolu yok.
Biraz ailesinden biraz onun düşüncesizliğinden dolayı . Ben çoook anlayışlı birisiyimdir şu iki yılda nadirdir tartışmalarımız. Ama bu defa böyle oldu işte.

Evdeki bardak çanak ne varsa kırıp gidin ve dönmeyin lütfen. Sinirle söylemiş olsa bir kere söylerdi. Siz geri dönüp "benim burda kimsem yok beni neden kovuyorsun" dediğinizde bu adam sizi ikinciye kovmuş. Gerçekten seven bir adam bu cümleden sonra yumuşardı. Kaldı ki benim bile size sarılasım geldi o cümleyi okuyunca...

Arkadaşlar bu konu için ikinci bir üyelik açtım.

Inanılmaz bir çıkmazdayım. Bu akşam eşimle kavga ettik. Bana tartışmanın hararetiyle annenin evine git o zaman dedi ben de sinirle elimdeki bardağı attım kırıldı. Gidiyorum sakın arama beni dedim. Odaya geçtim giyindim sonra bir düşündüm nereye gideceğim diye...

Ailem 10 saat uzaklıkta burada kimsem yok. Neyse çıktım komşuya indim aramadı bile. Sonra onu aradı komşumuz geldi hiç konuşmadık bir yarım saat sonra çıktık eve. Yatağa geçince tutamadım kendimi. Benim burada kimim var neden kovuyorsun beni dedim. Bardağı küfreder gibi atıyorsun yarın işten gelince seni evde görmeyim dedi. Bende merak etme görmezsin dedim.

Soruyorum size ne yapayım? Ailem duysa kahrolur dönüşü olmaz çok derin yaralat açar. Ama burada kalamam yine de gemileri yakmak istemiyorum çünkü sinirle söyledi . Fakat ders alsın istiyorum acaba otele mi gitsem?

ne siniri? kendinizi kandırmayın tartışma bitmiş olay soğumuş hala git diyor..
ben olsam o işe gidince evdeki bardak çanak ne varsa yere atıp kırar çeker giderdim.

Komşuya gittiğinizi bilmediği halde aramamış, üstüne üstlük yarın eve gelme demiş.
Bu işin şakası ya da ders vermecesi pek kalmamış.
Kendinize güveniyorsanız kalkışın ama güvenmiyorsanız böyle laflar etmeyin.
Siz söylediğinizin arkasında durmadıkça daha beter olur.
Sinirle söylediğinden eminseniz gün içinde ayrılık kararımızın dönüşü olmayacak madem ayrılıyoruz evi sen terk et diye mesaj atın.
Eve gelmezse sözünüzün arkasında durun.
Asansörle inmedim ya anlamış komşuda olduğumu. Ama ne olursa olsun aramasını bekledim. Insanların evinde oturdum kaldım sığıntı gibi

Evdeki bardak çanak ne varsa kırıp gidin ve dönmeyin lütfen. Sinirle söylemiş olsa bir kere söylerdi. Siz geri dönüp "benim burda kimsem yok beni neden kovuyorsun" dediğinizde bu adam sizi ikinciye kovmuş. Gerçekten seven bir adam bu cümleden sonra yumuşardı. Kaldı ki benim bile size sarılasım geldi o cümleyi okuyunca...
Onun tüm çevresi burada birşey olsa çalacak kapım yok benim. Ben yatakta o cevabı vermesini beklemiyordum, öyle deyince tamam dedim kalktım yanından.

Kesinlikle oyle gidecek yerim yok diyince size burasi senin evun diyebilmeliydi. Ailenin yanina git ama hic bisey anlatma derim ben. Gez toz bi guzel. Ama kocana da belli olmaz büyük bir valiz hazırla. Fırsatını bekliyor da olabilir

Back