- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi PrensesMononoke
Tabiki su istene bilir ama bu kadar otomat yaşanılmaz ki ben su verdim şimdi onda Sıra onda su vermenin siz biraz hep karşılık bekler gibi olmuşsunuz bana kızmayın ama bu durum ilişkiyi çok kasar ben gündüz bütün işlerini yaparım eşimin yemek temizlik felan akşam işten gelir eşim yemek yedikten sonra çayı o koyar servisi o yapar ama bunu ben istemem o istediği için yapar gönülsüz yapması huzursuzluk getirir o anlamda dedim
Yoo benim sözlerimde karşılık bekleyen bi tavır yok.. erkeğin ağırlığı var diyerek birşey istenmemeli fikrini savunduğunuzu düşündüm..
Erkeğin ağırlığı varsa kadınında var.. o zaman her işi yapan kadın eziliyor mu ?
Aklı başında kimse kaç kere su getirildi çetelesini tutmaz zaten. Ama kocam çalıştı yorgun diyip ondan birşey istememek de doğru değil.
İçinden gelmesi beklenirse kimse birşeyi kolay kolay yapmaz. Önceki sayfalarda bir yazı paylaşmıştım "verici bir kadına rastlarsanız tembelliğiniz artar" diyor. Madem eş olunmuş iki tarafın da birşeyleri isteme hakkı olacaktır..
İstemem içinden gelirse yapar fikrini kadınlar da uygulasın o zamab pek çok konuda..