Ev sahibi sorunu

Kirayi intl soylememenizden fazlasiyla dusuk bir miktarda oturdugunuz belli oluyor 5 yil dolduysa odeyin kardesin ev adamin evi suzinmis gibi sahiplenip bizi cikarmak istiyor diyip çocuğunuza bile odaklanamiyir olusunuz asiri abartili davranislar evin bir degeri var ve siz onu vermek zorundasiniz insanlarin Hakkini gasp ediyorsunuz eski kiraci olmaniz ucuza oturma hakki vermiyor size

Muhtemelen enflasyona gerıye dönük bakarsak en baba 6-7 bine oturuyorsunuz .. soran kimseye soylememıssınız alacağınız tepkılerden korkup dramatize etmişsiniz :) suan 10 bine falan market alışverişi yapılabiliyor.

Birebir yaşanıldı aynısı komşumda 5 seneyi dolduran kiracıya ev sahibi güncel fiyatta zam yapma hakkına sahiptir kararı çıktı . O yüzden ev bakmaya başlayın dava surecınde 1-2 sene daha ucuz otururuz die düşünmeyin , davayı kazanınca açtığı tarihten itibaren üstüne ekleyerek istediği kirayı alıyor .

Sizde 2 sene sonra değil 100 bine taşınmak Belkı 50 ye zor ev bulursunuz ,anca emlak depozito ödersiniz 100 bin .

Bu arada konteynır da çadırda ıkı senedır yaşayan deprem zedeler var cocukları için savaşan . Eşlerini kaybetmiş anneler var ..Sizinki çok tırı vırı geldi suan üstelikde ben burdayım diyen başınızda kocanız varken . Nolacak siz üzülüp çocuğa bakmayınca eşiniz milyoner mi olacak adamı böyle bi süreçte bide siz sıkıntıya sokmayın . Eğer lohusalık depresyonuysa ben hıc lohusayım die bebegıyle ilgilenmek istemeyen anne de duymadım şaşırttınız .

Israrla ne kadar kira verdiğinizi soylememissiniz. 5 yıl dolmuş ev sahibi burda haklı gibi görünüyor sizin kaçak cevaplarınız dan varsayim yaparsak haliyle ya ev bakın yada dava uzasada günün sonunda geriye dönük ciddi bı ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz
Önceki konusunda 15 bin diye söylemiş kirasını.