Muhtemelen enflasyona gerıye dönük bakarsak en baba 6-7 bine oturuyorsunuz .. soran kimseye soylememıssınız alacağınız tepkılerden korkup dramatize etmişsiniz :) suan 10 bine falan market alışverişi yapılabiliyor.
Birebir yaşanıldı aynısı komşumda 5 seneyi dolduran kiracıya ev sahibi güncel fiyatta zam yapma hakkına sahiptir kararı çıktı . O yüzden ev bakmaya başlayın dava surecınde 1-2 sene daha ucuz otururuz die düşünmeyin , davayı kazanınca açtığı tarihten itibaren üstüne ekleyerek istediği kirayı alıyor .
Sizde 2 sene sonra değil 100 bine taşınmak Belkı 50 ye zor ev bulursunuz ,anca emlak depozito ödersiniz 100 bin .
Bu arada konteynır da çadırda ıkı senedır yaşayan deprem zedeler var cocukları için savaşan . Eşlerini kaybetmiş anneler var ..Sizinki çok tırı vırı geldi suan üstelikde ben burdayım diyen başınızda kocanız varken . Nolacak siz üzülüp çocuğa bakmayınca eşiniz milyoner mi olacak adamı böyle bi süreçte bide siz sıkıntıya sokmayın . Eğer lohusalık depresyonuysa ben hıc lohusayım die bebegıyle ilgilenmek istemeyen anne de duymadım şaşırttınız .