• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

galiba temizlik yapmaya gitti, bayadır bişey yazmıyo :p
şaka bir yana dinimiz güzel ve hiçbir şekilde kadını ezdirmeyen bir din..
ama insanlar kendi çirkin emellerine uydurmak için yalan yanlış bilgilerle pek çok kişiyi zehirlemişler..

evet malesef ki öyle. dinde yanlış yoktur insanda vardır insan yanlış yapar bu dindendi diyerek dini yaftalarlar halbuki o insanın kötülüğündendir..
bilmeyenle tartışmak anlatmak kolaydır ama bildiğini zannedenle inanin cok zor

Benim eşim bu anlatılanların tam tersi.
Az iş yapar ama ortalıkta öyle bir anlatır ki herkes dünyanın sekizinci harikasıyla evliyim sanıyor.
Geçenlerde kardeşi cumartesi sabah bir yere çağırdı, gelemem temizlik günümüz diyor mesela😂😂 yapmasına yapar ama inanılmaz dillendirir.
Şu anki evimizde 5 senedir oturuyoruz. Bir kere cam sildi ama silerken bütün komşulara seslendi, Ayşe ablaaa bizimki bitince sana da yardıma geleyim mi diye ahahahah
Şimdi bütün mahalle eşimin sürekli cam sildiğini sanıyor😂😂

evet malesef ki öyle. dinde yanlış yoktur insanda vardır insan yanlış yapar bu dindendi diyerek dini yaftalarlar halbuki o insanın kötülüğündendir..
bilmeyenle tartışmak anlatmak kolaydır ama bildiğini zannedenle inanin cok zor

belki düşündükçe ve büyüdükçe zamanla farkeder.. ve siz o kadar güzel şeyler yazdınız ki.. ben olsam döne döne okurum..

Az iş yapar ama ortalıkta öyle bir anlatır ki herkes dünyanın sekizinci harikasıyla evliyim sanıyor.
Geçenlerde kardeşi cumartesi sabah bir yere çağırdı, gelemem temizlik günümüz diyor mesela😂😂 yapmasına yapar ama inanılmaz dillendirir.
Şu anki evimizde 5 senedir oturuyoruz. Bir kere cam sildi ama silerken bütün komşulara seslendi, Ayşe ablaaa bizimki bitince sana da yardıma geleyim mi diye ahahahah

Benim eşimde biyerde yemeğe gittiyse bak buna birde şunu koyarsan tadından yenmez, istersen birdahakin beni çağır ben yapayim tarzında tarif vermeye bayılır 😂😂

ya okuyunca çok güldüm ahahshsjah benim sevgilim de böyle kırk yılın başında bir iş yapar ve yaptığını bütün dünyaya duyurur. yerleri bir kez silse 3 hafta "geçen gün yerleri sildim belim ağrıdı" diye gezer. neyse ki ben de onunla aynı sayılırım pis evimizde huzurlu yaşıyoruz :D

belki düşündükçe ve büyüdükçe zamanla farkeder.. ve siz o kadar güzel şeyler yazdınız ki.. ben olsam döne döne okurum..

"...Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?" (Zümer, 39/9)

umarım hayr'a vesile olur daha çok dinden soğutan insanlardan olmayı nasip etmesin allah çok üzülürüm..

Son düzenleme:
ya okuyunca çok güldüm ahahshsjah benim sevgilim de böyle kırk yılın başında bir iş yapar ve yaptığını bütün dünyaya duyurur. yerleri bir kez silse 3 hafta "geçen gün yerleri sildim belim ağrıdı" diye gezer. neyse ki ben de onunla aynı sayılırım pis evimizde huzurlu yaşıyoruz :KK70:
Mesela yemeği yaparken çorbayı bir karıştırıver demişimdir, o anda annesi arar ve bizimki çorba yapıyorum der, yahu alt tarafı bir tur döndürmüşsün kaşığı niye abartıyorsun 😂😂😂 herkesin utandığı bu durumdan tuhaf bir zevk alıyorlar bence.
Yakın zamanda yeni evlenen bir akrabamız artık benimkini ne sandıysa ‘ x abiyle evli olmak nasıl bir duygu ‘ diye soruyor😂😂😂 nasıl cevap vereceğimi bilemedim, çoraplarını aynanın önüne koyuyor desem asla inanmayacaklar çünkü eminim🤪

saatlerdir anlatmaya çalışıyorum ama nafile..
ne acı değil mi inandığı din kadını el üstünde tutmayı emrederken onlar size benim emanetimdir emanetime ihanet etmeyin diyen yaradanın dinine inanan birinin kadını ayak altında görmesi..
Ben gercekten diyecek soz bulamiyorum , bu cagda bilgiye ulasmak bu kadar kolayken nasil bu hale geliyor gencecik kadinlar hic anlamiyorum

aynen, çok iyi özetlemişsin.. karşısındaki dini yönden yazınca ters cevapta yazamıyor, cehennemde yanabilirim korkusuyla.. ama bizleri zaten zinhar kellesi vurulasıcalar olarak gördüğü için bizimle kendince dalga geçip bi de sevap işlediğini düşünüyor ..
Sen hangi kafayla yazıyosun sen kimsin

Bla bla bla ben kendi açımı söylüyorum doğru olanda bu şuanki kanun da yanlış erkeklerin çok üstüne gidiyo hanımefendi eşim bana yardım etmiyo evet çünkü onun görevi o değil işine gidip geliyo bende ev hanımıyım eşim işten geldiğinde kalk çay koy kalk böyle yap desem benim vicdanım nerde kalacak adam zaten insanların ağız kokusunu çekiyo yanlış düşünceniz var😊
Yazık yazıcam ama profil fotoya bakiyorum vazgeciyorum üzdün :KK66:
nezaketin görgü kurallarını da kabul etmez.
erkeğin iş yapacağını kabullenemedigi gibi..
çünkü onun için erkek demek kokulu çoraplarını ortalığa atan paşa demek kadın ise o çorapların kokusunu içine çekerken erim beyim bir emrin var mı kokusuna kurban olduğum diyendir...

ona bundan başkasını aşılayamayız..:)
He dün biri vardı aynı bu kişi gibi seviyorsan kokusu mis gibi gelir diye bir tezi vardı (pis kokan biri için diyor bunu) sonunda bana hakaret etti şaşırdım mı asla dinden girip sonunda hakarete kadar gidiyorlar maşallah :KK53:
böyleleri çalışan kadını da yaftalıyor, kız kısmı okumaz da diyor, daha 3 yaşındaki kız bebeklerin başını da kapatıyor..
He bitane de mor sevenimiz var böyle :KK53: kadınların calısmasına karşı cünkü kadinlar çalışiyor diye issizlik cokmuş :KK70: yanlız hepsi aynı idolojiye sahip :KK53:

Burdaki herkesin bildiği yaraları açtığım için suçlu ben oldum çünkü siz de adınız gibi biliyorsunuz söylediklerim gerçekliğini iyiki ülkeyi sizin gibi kadınlar yönetmiyormuş :halay: cahillik sizin kanınızda var kendinizi kandırıp durmayın acıyorum hepinize artık yazılan hiç bişeye cevap vermicem çünkü yeterince çatladınız yaranız sizde kalsın akıl sağlığı olmayan kadıncıklar iyi akşamlar:KK49:

Yazık yazıcam ama profil fotoya bakiyorum vazgeciyorum üzdün :KK66:

He dün biri vardı aynı bu kişi gibi seviyorsan kokusu mis gibi gelir diye bir tezi vardı (pis kokan biri için diyor bunu) sonunda bana hakaret etti şaşırdım mı asla dinden girip sonunda hakarete kadar gidiyorlar maşallah :KK53:

He bitane de mor sevenimiz var böyle :KK53: kadınların calısmasına karşı cünkü kadinlar çalışiyor diye issizlik cokmuş :KK70: yanlız hepsi aynı idolojiye sahip :KK53:
Bence bu arkadaş fake ua da erkek cokta seyapamamak lazım

Burdaki herkesin bildiği yaraları açtığım için suçlu ben oldum çünkü siz de adınız gibi biliyorsunuz söylediklerim gerçekliğini iyiki ülkeyi sizin gibi kadınlar yönetmiyormuş :halay: cahillik sizin kanınızda var kendinizi kandırıp durmayın acıyorum hepinize artık yazılan hiç bişeye cevap vermicem çünkü yeterince çatladınız yaranız sizde kalsın akıl sağlığı olmayan kadıncıklar iyi akşamlar:KK49:

Birileri eşine "sen süpürmeye başla, ben silme suyunu hazırlayayım" demeyi geçtim, bir bardak su istemeye çekiniyor diye biz niye çatlayalım ki?
Off şaka gibi gerçekten.

Ev hanımıyım eşim çalışıyor şu anda da bana çay dolduruyor :kahve: üzüluyorum cidden sana neyse büyüdüğünde ben hizmetçi olmak için mi geldim dünyaya dersin ama işte çok geç olur

neye çatladılar? hizmetçi ruhunuza mı?
eksik din bilginize mi?
hangisine?

Şahsi fikrimi söyleyeyim mi?

Ben de kadın erkek ikisi de dışarıda çalışıyor ise ev işi yemek ve çocuk bakımını beraber üstlenmek gerektiği konusunda konu sahibi ile hemfikirim. Kadın ev hanımı ise ağırlıklı olarak işleri almalı bence sağlık sorunu yoksa. Sonuçta dışarıda masa başı iş de yapılsa yorucu oluyor. Bu durum tam tersi için de geçerli, erkek evde ise o ağırlıklı olarak ev işlerini alabilir diye düşünüyorum.
Ama işleri yapıp yapıp da milletin gözüne sokmak istememesi de gayet anlaşılabilir bir şey. Ben de bir kere ütü yapınca millete ütü yaptım diye anlatmıyorum ballandıra ballandıra. Gerek yok yani.
Herkes ev içerisinde işini yapıyorsa gerisine çok takılmamak lazım bence

Back