• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ev işi yaptığı için utanıyor

neye çatladılar? hizmetçi ruhunuza mı?
eksik din bilginize mi?
hangisine?
Valla kocasının kalkıp bi bardak suyu bile alamamasını çok kıskandım :cry:oysa benim ki öyle mi nerdeyse hiç bir işini bana yaptırmaz püü onun suratına :110:hele bide çıkardığı kıyafetleri alıp sepete atmak isteyince bi kızışı var ki ben atamiyor muyum diye hizmetçilik yapamiyom ya üfff :KK42:

Valla kocasının kalkıp bi bardak suyu bile alamamasını çok kıskandım :cry:oysa benim ki öyle mi nerdeyse hiç bir işini bana yaptırmaz püü onun suratına :110:hele bide çıkardığı kıyafetleri alıp sepete atmak isteyince bi kızışı var ki ben atamiyor muyum diye hizmetçilik yapamiyom ya üfff :KK42:
biri bana şu ablanın derdini anlatsa ya hayrına

sayfa sayfa gezdim emojiden gözüm kör oldu :27:

Ev hanımıyım eşim çalışıyor şu anda da bana çay dolduruyor :kahve: üzüluyorum cidden sana neyse büyüdüğünde ben hizmetçi olmak için mi geldim dünyaya dersin ama işte çok geç olur

"Ben bu dünyaya hizmetçi olmak için mi geldim, saçımı süpürge ettim yine yaranamadım" der ama kızını da kendi gibi yetiştirir.

Kızını önce erkek kardeşiyle babasının hizmetçisi yapar. Kendisinin de bir yardımcısı olmuş olur böylece. İş yükü biraz azalır.
Sonra evlendirip elin oğlunun hizmetçisi yapar, kız itiraz ederse "biz de böyleydik, kocan ne derse yapacaksın tabii" der.

Sonra oğlunun evlendiği kıza hizmetçisi muamelesi yapıp iş bekler.
Hizmetçilikle geçen yıllardan sonra gelinini kendine hizmetçi edip ahir ömründe bir gün yüzü görebilir böylece.
Kocasından göremediği hürmet ve hizmeti oğlu sayesinde görebilecektir artık. Ama oğlundan değil başka bir kadından ;) Çünkü oğluşunun pipisi var.

Mükemmel bir hayat gerçekten. Çatlamadan duramıyorum.

"Ben bu dünyaya hizmetçi olmak için mi geldim, saçımı süpürge ettim yine yaranamadım" der ama kızını da kendi gibi yetiştirir.

Kızını önce erkek kardeşiyle babasının hizmetçisi yapar. Kendisinin de bir yardımcısı olmuş olur böylece. İş yükü biraz azalır.
Sonra evlendirip elin oğlunun hizmetçisi yapar, kız itiraz ederse "biz de böyleydik, kocan ne derse yapacaksın tabii" der.

Hizmetçilikle geçen yıllardan sonra gelinini kendine hizmetçi edip ahir ömründe bir gün yüzü görebilir böylece.
Kocasından göremediği hürmet ve hizmeti oğlu sayesinde görebilecektir artık. Ama oğlundan değil başka bir kadından :KK66: Çünkü oğluşunun pipisi var.

füze atsaydın :27:

Biraz fazla abartmışsınız bence benim eşimde ben ev hanımı olduğum halde yardım eder üşenmez ama ben gerekmedikçe onun bana hizmet etmesini istemem erkeğin bi ağırlığı var toplumun yetiştirme yapısı var sanki kız çocuğunuza iş öğretiyor gibi yazmışsınız

İnşallah görüsün bu msjımı eşin seni boşamalı çok saçma düşüncelerin var yuvayı dişi kuş yapar erkek değil az mantıklı ol feminist gibi görünme çabalarını bırak
O zaman çalışmayqn kadına çalışan erkek desin oh bütün gün yatıyon diye ben senin hizmetçin miyim desin çalış desin eve hizmetçi tutarız desin eminim çoğu kadın reddeder çünkü ev işi daha kolay hala kadınalrın büyük bölümü evde yatıyo iki çaylw yemekle ütüyle olmaz o işler

ayyy ne ponçirellalar :kahve:

Burdaki herkesin bildiği yaraları açtığım için suçlu ben oldum çünkü siz de adınız gibi biliyorsunuz söylediklerim gerçekliğini iyiki ülkeyi sizin gibi kadınlar yönetmiyormuş :halay: cahillik sizin kanınızda var kendinizi kandırıp durmayın acıyorum hepinize artık yazılan hiç bişeye cevap vermicem çünkü yeterince çatladınız yaranız sizde kalsın akıl sağlığı olmayan kadıncıklar iyi akşamlar:KK49:

ya sen ne şekersin :)
gerçekten senin hayatına özendiğimizi düşünüyosun.. merak etme aklı başında kimse hayatını sadece kocişkosu için ev temizlemeye adamış birine özenmez.

Ev hanımıyım eşim çalışıyor şu anda da bana çay dolduruyor :kahve: üzüluyorum cidden sana neyse büyüdüğünde ben hizmetçi olmak için mi geldim dünyaya dersin ama işte çok geç olur

aa yok, kendisi erkek kardeşinin yatağını toplayıp ona hizmet eden kız çocukları yetiştirecek. ruhunda var bu..

Yorumların hepsini okuyamadım ama bir yerde kim yazdı,niye yazdı, hangi engin bilgisiyle yazdı, bilmiyorum ama kadın ve erkek eşit olamaz gibi birşey okudum sanki..?
Erkeğin kaburga kemiğinden yaratılmışız filan da demiş üstelik..
Ahh neler yazardım da dini konular ve polemik yasak..
Yalniz şu kadarını yazayım bu bilgiler çöp kardeş çöp..Ne olur biraz okuyun araştırın öğrenin ya..bu kafayla giderseniz kadın ve erkeğim eşit olabilmesi zaten mümkün olamaz siz kendiniz bozuyorsunuz dengeyi çünkü.
Ama canınız kocislere kul köle olmak istiyorsa bilemem yeterki aynı kafada evlat yetistirmeyin.

Kocasından göremediği hürmet ve hizmeti oğlu sayesinde görebilecektir artık. Ama oğlundan değil başka bir kadından :KK66: Çünkü oğluşunun pipisi var.

bu muhteşem hayatı kıskanmayıp da napıcaz.. allasen söyle arkadaşım..
kıskanmayı geçtim hepimizin yarası kocişkosuna hizmet ve buna yapamadığımız için git gide akıl hastası olmuşuz..

Biraz fazla abartmışsınız bence benim eşimde ben ev hanımı olduğum halde yardım eder üşenmez ama ben gerekmedikçe onun bana hizmet etmesini istemem erkeğin bi ağırlığı var toplumun yetiştirme yapısı var sanki kız çocuğunuza iş öğretiyor gibi yazmışsınız

gerekmedikçe hizmet etmek ?
yani ben bir bardak su isteyemez miyim eşimden mesela hasta olmasam da ? ama o tv izlerken maçı kaçmasın diye suyu benden beklemeli mi ?

Salonda beraber otururken mesela ben üşüsem odadan hırkamı getirir misin desem ya da canım çekse de bir kase kuruyemiş getirir misin desem erkekliğinden bir şey mi kaybeder? Allah muhafaza pipisi mi düşer? Ya da beraber yaşadığımız eve şöyle bir süpürge tutsa? Bulaşık makinesi boşaltsa ne olur yani?
Biz eş değil miyiz? Birbirimizin eşi isek (altı üstü değil) bunları severek yapmalıyız değil mi?

Salonda beraber otururken mesela ben üşüsem odadan hırkamı getirir misin desem ya da canım çekse de bir kase kuruyemiş getirir misin desem erkekliğinden bir şey mi kaybeder? Allah muhafaza pipisi mi düşer? Ya da beraber yaşadığımız eve şöyle bir süpürge tutsa? Bulaşık makinesi boşaltsa ne olur yani?
Biz eş değil miyiz? Birbirimizin eşi isek (altı üstü değil) bunları severek yapmalıyız değil mi?

aa lütfen şu çok kıskandığımız arkadaş da söylemişti, kendilerini kadın gibi hissedermiş erkekler. ne demek hırkamı getirir misin falan, aaa...

gerekmedikçe hizmet etmek ?
yani ben bir bardak su isteyemez miyim eşimden mesela hasta olmasam da ? ama o tv izlerken maçı kaçmasın diye suyu benden beklemeli mi ?
Tabiki su istene bilir ama bu kadar otomat yaşanılmaz ki ben su verdim şimdi onda Sıra onda su vermenin siz biraz hep karşılık bekler gibi olmuşsunuz bana kızmayın ama bu durum ilişkiyi çok kasar ben gündüz bütün işlerini yaparım eşimin yemek temizlik felan akşam işten gelir eşim yemek yedikten sonra çayı o koyar servisi o yapar ama bunu ben istemem o istediği için yapar gönülsüz yapması huzursuzluk getirir o anlamda dedim

Yazık yazıcam ama profil fotoya bakiyorum vazgeciyorum üzdün :KK66:

He dün biri vardı aynı bu kişi gibi seviyorsan kokusu mis gibi gelir diye bir tezi vardı (pis kokan biri için diyor bunu) sonunda bana hakaret etti şaşırdım mı asla dinden girip sonunda hakarete kadar gidiyorlar maşallah :KK53:

He bitane de mor sevenimiz var böyle :KK53: kadınların calısmasına karşı cünkü kadinlar çalışiyor diye issizlik cokmuş :KK70: yanlız hepsi aynı idolojiye sahip :KK53:

hakaret ekstra birde beddua versiyonu var..:olamaz:
halbuki inandığımız dinde müslüman beddua etmemeli müslümana beddua yakışmaz aksine dua edilmeli...
her konuyu olduğu gibi savunduğumuz dini de yanlış yorumluyorlar yada yanlış yorumlayanlar böyle yetiştirmiş oda araştırma zahmetine girmeden gafletle devam ediyor...
ne diyeyim ki..
benim yazdıklarımı hiç okumuyormuş kendisi çünkü insanları vurmaya çalıştığı konunun doğrusunu ona anlatmaya çalıştığım için :KK45:

Sebep çok belli bizim Turkish erkekler bunu gururlarına yediremiyorlar.Türkiye'de kadın,erkek hiç farketmez kıramayacağımız tek şey cinsiyetlere yüklenen görevler.... Bazen bana da garip geliyor daha doğrusu erkek bu işlerden anlamaz diye yaptırmak istemiyorum.

Back