- 20 Ocak 2010
- 45.895
- 163.075
- 798
- 43
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
Valla kocasının kalkıp bi bardak suyu bile alamamasını çok kıskandımneye çatladılar? hizmetçi ruhunuza mı?
eksik din bilginize mi?
hangisine?
biri bana şu ablanın derdini anlatsa ya hayrınaValla kocasının kalkıp bi bardak suyu bile alamamasını çok kıskandımoysa benim ki öyle mi nerdeyse hiç bir işini bana yaptırmaz püü onun suratına hele bide çıkardığı kıyafetleri alıp sepete atmak isteyince bi kızışı var ki ben atamiyor muyum diye hizmetçilik yapamiyom ya üfff
Nasıl anlatayım paçi beynimiz yandıbiri bana şu ablanın derdini anlatsa ya hayrına
sayfa sayfa gezdim emojiden gözüm kör oldu
Ev hanımıyım eşim çalışıyor şu anda da bana çay dolduruyorüzüluyorum cidden sana neyse büyüdüğünde ben hizmetçi olmak için mi geldim dünyaya dersin ama işte çok geç olur
füze atsaydın"Ben bu dünyaya hizmetçi olmak için mi geldim, saçımı süpürge ettim yine yaranamadım" der ama kızını da kendi gibi yetiştirir.
Kızını önce erkek kardeşiyle babasının hizmetçisi yapar. Kendisinin de bir yardımcısı olmuş olur böylece. İş yükü biraz azalır.
Sonra evlendirip elin oğlunun hizmetçisi yapar, kız itiraz ederse "biz de böyleydik, kocan ne derse yapacaksın tabii" der.
Sonra oğlunun evlendiği kıza hizmetçisi muamelesi yapıp iş bekler.
Hizmetçilikle geçen yıllardan sonra gelinini kendine hizmetçi edip ahir ömründe bir gün yüzü görebilir böylece.
Kocasından göremediği hürmet ve hizmeti oğlu sayesinde görebilecektir artık. Ama oğlundan değil başka bir kadındanÇünkü oğluşunun pipisi var.
Mükemmel bir hayat gerçekten. Çatlamadan duramıyorum.
füze atsaydın
İnşallah görüsün bu msjımı eşin seni boşamalı çok saçma düşüncelerin var yuvayı dişi kuş yapar erkek değil az mantıklı ol feminist gibi görünme çabalarını bırak
O zaman çalışmayqn kadına çalışan erkek desin oh bütün gün yatıyon diye ben senin hizmetçin miyim desin çalış desin eve hizmetçi tutarız desin eminim çoğu kadın reddeder çünkü ev işi daha kolay hala kadınalrın büyük bölümü evde yatıyo iki çaylw yemekle ütüyle olmaz o işler
Burdaki herkesin bildiği yaraları açtığım için suçlu ben oldum çünkü siz de adınız gibi biliyorsunuz söylediklerim gerçekliğini iyiki ülkeyi sizin gibi kadınlar yönetmiyormuşcahillik sizin kanınızda var kendinizi kandırıp durmayın acıyorum hepinize artık yazılan hiç bişeye cevap vermicem çünkü yeterince çatladınız yaranız sizde kalsın akıl sağlığı olmayan kadıncıklar iyi akşamlar
Ev hanımıyım eşim çalışıyor şu anda da bana çay dolduruyorüzüluyorum cidden sana neyse büyüdüğünde ben hizmetçi olmak için mi geldim dünyaya dersin ama işte çok geç olur
"Ben bu dünyaya hizmetçi olmak için mi geldim, saçımı süpürge ettim yine yaranamadım" der ama kızını da kendi gibi yetiştirir.
Kızını önce erkek kardeşiyle babasının hizmetçisi yapar. Kendisinin de bir yardımcısı olmuş olur böylece. İş yükü biraz azalır.
Sonra evlendirip elin oğlunun hizmetçisi yapar, kız itiraz ederse "biz de böyleydik, kocan ne derse yapacaksın tabii" der.
Sonra oğlunun evlendiği kıza hizmetçisi muamelesi yapıp iş bekler.
Hizmetçilikle geçen yıllardan sonra gelinini kendine hizmetçi edip ahir ömründe bir gün yüzü görebilir böylece.
Kocasından göremediği hürmet ve hizmeti oğlu sayesinde görebilecektir artık. Ama oğlundan değil başka bir kadındanÇünkü oğluşunun pipisi var.
Mükemmel bir hayat gerçekten. Çatlamadan duramıyorum.
Biraz fazla abartmışsınız bence benim eşimde ben ev hanımı olduğum halde yardım eder üşenmez ama ben gerekmedikçe onun bana hizmet etmesini istemem erkeğin bi ağırlığı var toplumun yetiştirme yapısı var sanki kız çocuğunuza iş öğretiyor gibi yazmışsınız
gerekmedikçe hizmet etmek ?
yani ben bir bardak su isteyemez miyim eşimden mesela hasta olmasam da ? ama o tv izlerken maçı kaçmasın diye suyu benden beklemeli mi ?
lütfen hizmet önemli bir sektör..
Biraz fazla abartmışsınız bence benim eşimde ben ev hanımı olduğum halde yardım eder üşenmez ama ben gerekmedikçe onun bana hizmet etmesini istemem erkeğin bi ağırlığı var toplumun yetiştirme yapısı var sanki kız çocuğunuza iş öğretiyor gibi yazmışsınız
Salonda beraber otururken mesela ben üşüsem odadan hırkamı getirir misin desem ya da canım çekse de bir kase kuruyemiş getirir misin desem erkekliğinden bir şey mi kaybeder? Allah muhafaza pipisi mi düşer? Ya da beraber yaşadığımız eve şöyle bir süpürge tutsa? Bulaşık makinesi boşaltsa ne olur yani?
Biz eş değil miyiz? Birbirimizin eşi isek (altı üstü değil) bunları severek yapmalıyız değil mi?
Tabiki su istene bilir ama bu kadar otomat yaşanılmaz ki ben su verdim şimdi onda Sıra onda su vermenin siz biraz hep karşılık bekler gibi olmuşsunuz bana kızmayın ama bu durum ilişkiyi çok kasar ben gündüz bütün işlerini yaparım eşimin yemek temizlik felan akşam işten gelir eşim yemek yedikten sonra çayı o koyar servisi o yapar ama bunu ben istemem o istediği için yapar gönülsüz yapması huzursuzluk getirir o anlamda dedimgerekmedikçe hizmet etmek ?
yani ben bir bardak su isteyemez miyim eşimden mesela hasta olmasam da ? ama o tv izlerken maçı kaçmasın diye suyu benden beklemeli mi ?
Yazık yazıcam ama profil fotoya bakiyorum vazgeciyorum üzdün
He dün biri vardı aynı bu kişi gibi seviyorsan kokusu mis gibi gelir diye bir tezi vardı (pis kokan biri için diyor bunu) sonunda bana hakaret etti şaşırdım mı asla dinden girip sonunda hakarete kadar gidiyorlar maşallah
He bitane de mor sevenimiz var böylekadınların calısmasına karşı cünkü kadinlar çalışiyor diye issizlik cokmuş yanlız hepsi aynı idolojiye sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?